Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz ncc1701 #7253 üzenetére
Nekem már egy ideje nem teszik fel a kérdést az alkoholboltban, hogy van-e személyim, ami utal rá, hogy bőven 20 év felettinek nézek ki. 18 éves kortól lehet fogyasztani, 20 éves kortól lehet vásárolni. A tábla szerint ha fiatalos kinézetű az ember akkor kell tudni igazolni magát.
-
-igu-
addikt
Köszi. Az van, hogy ha integrálódni akarok, akkor kell valami meló. Az összes hivatalba csak úgy tudok bejutni ügyintézni, ha van nálam munkaszerződés.
Tegnap kezdtem el tolni az önéletrajzokat, mert nem volt helyi telefonszámom előtte. Akartam előfizetést, megrendeltem online, de ahelyett, hogy küldték volna a kártyát, közel egy hét után kaptam egy levelet (postás hozta!), hogy fizessek be 340 eurót előre. Ez pontosan 17 havi előfizetési díj lenne, ezért inkább elcsattogtam a bevásárlóközpontba, és vettem egy feltöltős kártyát. Ha ez a szopóka nem jött volna közbe, akkor lehet, hogy mostanra már melóm is lenne, nem most kezdenék interjúra járni.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
őstag
Kötöttem elektromos áramra szerződést, hogy legyen kinek számlázni majd a költözés után.
76 őre egy kWh, ami 23,56 HUF
Ez jó vagy atom drága?
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #7252 üzenetére
Vízben? Elreped a fenébe. Én a gépnél matekoztam, hogy kikapcsolt a melegedés miatt, de ugye ezek léghűtésesek. Ha áll akkor is átmelegszik belülről és max. induláskor csetten el. Így ráhúztam és akkor robbant a kezemben. Ennek már mindegy volt :-D És némileg inkább pörögjön, ha beszorul és megrántod akkor gépfüggően szívás is lehet.
-
npera
őstag
És a munkához meg kell személyi szám? És a kör bezárult
Itt lehet személyi számod még a meló előtt, de tök újonnan érkezve van benne kihívás. Amikor az ügyintéző csak svédül akar beszélni, akkor az szimpatikus. Mert hát ha itt vagy, akkor beszélsz svédül. És hiába érvelsz angolul. Régi szép emlékek....
-
zetor2000
őstag
Régen, a Baumaxban vettem egy "TIP" márkájú ütvefúrót, 10E Ft volt.
Anno arra kellett, hogy egy lukat kifúrjon. _Összesen egyet_, volt egy meó, abba kellett beruházni, a meló többet fizetett 10E nél, szóval rentábilisnek tűnt a dolog. Azt a lukat vidáman kifúrta. Aztán kifúrta haver lakásának összes furatát (karnisok, csillárok, bútorok falhoz rögzítése ésatöbbi), meg az új házba való költözésének összes furatát, meg azt, amit én akartam még menet közben. Aztán én is költöztem, ennek a lakásnak a furatait is bevitte. És még működik.
Felirata alapján "Made in Germany", de szerintem kínai, a koffere eléggé tré, de van benne tartalék szénkefe.
Szóval, a kölcsön gép helyett vegyél egy ilyen kínai cuccot. Ez a "komoly kinézetű" cuccok közt van,, nem a belépő barkács vackok közt. Nagy és nehéz. SDS / SDS Plus tokmányos, nem ez a régimódi tokmánykulcsos.
Aztán, ha kifúrta a 4-5-10 furatod, még feldobhatod a hardverapróra, vagy másmerre, hogy eladó, kihasználatlanság miatt - esetleg garidő alatt még jó áron, garanciával.
Persze rendes fúrószár(ak) is kellenek, ne ilyen egypálcást vegyél. Mondanám, hogy Hiltit, de abból 6 vagy 12 van egy szettben, és a boltban azt mondták, hogy nem bontják meg. 1 db szár használni, 11 másik az örökkévalóságnak... Szóval valami "komolyabbnak tűnő" cucc. Maktec, Makita, Bosch...A fent említett kölcsönzési díj 5-6E, ehhez képest a 10E fúrógép felára nem tétel.
Szerintem.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Ilyesmi, csak más a márkája, koffere, meg a kiegészítők.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
válasz zetor2000 #7277 üzenetére
gyerekkoromból olyan emlékeim vannak a panel fúrásáról, hogy ütvefúró a kézbe, majd jó erősen neki kell veselkedni, és meglehetős hangzavar közepette majd egyszer lesz egy luk. most viszont nálunk van átmenetileg (mint anno az orosz csapatok) egy kisebb pneumatikus fúrókalapács. egész meglepő élmény volt, hogy ezt nem teljes testsúllyal kell tolni (sőt direkt ellenjavallt), és egész gyorsan + csendben lyukad ki a fal
az egyszeri meló meg jó dolog, van pár cuccom, ami így lett.
hanyas vagy, te disznó?
-
BobaHWSW
aktív tag
Viszont itt van tobb aramszolgaltato es ahonnan mi vesszunk az a wellington regioban allitja elo az aramot a szelturbinakkal es 100%ban megujulo. Nekem ez szimpi.
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #7277 üzenetére
Hunyadi/Agoyama párost már annó írtam, haverokkal közösen vettün úgy kb. 40 darabot. Megszámolni nem lehet a teljesítményt, akkus csavarozóban pár ezer PC és pár 100 iroda meg mindenféle is benne van. Néha még kalapáltunk is vele :-D Volt amelyik Hunyadi idő előtt hullott, érződött a gyártási szórás. Elégett tekercs, szénkefe, mechanika, miazmás, de az árát azok is megtermelték 10ezres nagyságrendnyi lukkal.
Ez a függőleges motoros cucc amúgy erősebb és strapabíróbb. Meg nem mondom kollégáknak milyen vésőgépük van belőle, meg igen, én is Makita meg egyéb rajongó vagyok, csak már minek. Van idehaza egy közepes Skill és egy erőteljesebb Dewalt, már az is bőven sok, itt-ott még termelnek is, Skill pld. elég jó panelba mert inkább húzza magát előre és nem vered szét erőből az 5 centis fal másik oldalát.
-
Jahno
veterán
válasz BobaHWSW #7282 üzenetére
Itt is van valami hasonló szolgáltatós móka, de nagy trükköt nehéz csinálni, sok gyagyás is a szélerőművekkel példálózik Paks ellen, de már kezd unalmas lenni. Felétek van hely és kevés a fogyasztás. Itt is volt másik szolgáltató, amire furcsán néztem, majd gyorsan csődbe is ment. Majd ránézek a szélre, mert felétek abból minimálisat termel az ország, víz+geotermikus viszont odaver rendesen, viszont 20% jön gázból érdekes. Ez valami nyugati állatság ilyennel elrontani az egészet, csomó helyen látni gáz+olaj kombinációkat, blááááá.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi-
őstag
Tegnap kicseréltem a folyosón a két lámpát ledes lámpákra. 3 helyről kapcsolható ez a két lámpa. Ezek a kapcsolók nem irányfényesek, de olyan is van a lakásban.
Ami furcsa, hogy a ledes lámpák éjszaka, lekapcsolt állapotban is világítanak egy kicsit (négyzet alak egy oldalának fele). Ez miért van?https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
Probald bele allolampaba. Ha ott nem csinalja, akkor valami kapcsolasi oka van.
Banalis hiba lenne ha a nullat szakitanak meg - akkor a fazis mindig rajta lenne. Ez eletveszelyes mutatvany.
Fazis ceruzaval nezd meg a foglalatban a 2 erintkezot. Lekapcsolt allapotban nem szabad vilagitania a fazis ceruzanak.FőDudu
-
Samott
addikt
Dudu a multkor reklamalt a dunai szenyviz miatt, megvan mi lehetett: A Rudas fürdőből hosszú hónapokig folyt szennyvíz a Dunába
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik