Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz karburátor #13729 üzenetére
Ha ICS van a tabon, és tudod root-olni, akkor ez lehet a legjobb megoldás full rendszert menteni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bkercso
nagyúr
Tudja valaki, hol lehet a fájltípushoz alapértelmezettként beállított programot megváltozatni? Total Commandert használok, ha ez lényeges. .doc-hoz OfficeSuite-ot állíam be, de jobb lenne, ha X-Office-szal nyitná meg. Mindkettőelepve volt már, mikor beállítottam az alapértelmezést.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Regirck
senior tag
Sziasztok, tudtok egy htc Desire X-hez ajánlani egy olyan equalizert, mely müködik a gyári zenelejátszóval. Már többet próbáltam, de gyárival egyik sem müködött!
Most kényszer megoldàsként jetAudiot használok... -
Orlin
addikt
Maxthon-nál hogyan lehet elmenteni oldalt offline olvasáshoz?
Nemtalálom.
Köszi!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-PLevi-
senior tag
A stock 4.2-es Android (mondjuk a Nexus 4-re kiadott) alatt milyen launcher van?
-
Regirck
senior tag
-
Daszkalosz19
aktív tag
Ha egy prgramot szeretnék magyarosítani,azt hogyan tudom? Gondolom kell hozzá pár program. tudtok segiteni?
-
zho-lee
addikt
Kipróbáltam a magyarított 360 launchert.
Túl azon, hogy valamikor (nem is olyan rég) nagy kedvencem volt, elég hamar uninstall lett.
Persze nekem is dobálta fel a kínai írásjelekkel ékesített ablakokat, de valahogyan nem volt az igazi.
Akadozott, néha alig bírtam képernyőt átlapozni, és állandóan frissített valamit magán (szerencsére wifin voltam)szerk: (#13770) Daszkalosz19: itt kérheted is, ha nem warez. De segítenek majd
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Daszkalosz19 #13772 üzenetére
Hogyne!
Ide nézz be, lehet, már le is van fordítva.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
PPolip
csendes tag
Sziasztok !
Az lenne a gondom ,hogy van egy Samsung galaxy ace-m S5830i .Szeretnék rá adobe flash player-t próbálkozom de telepítés után azt írja :telepítés nem sikerült .Mit tegyek ? Hány mega a progi?
üdv -
PPolip
csendes tag
válasz Daszkalosz19 #13776 üzenetére
41Mb szabad hely,android 2.3.6 van
-
zho-lee
addikt
válasz Daszkalosz19 #13778 üzenetére
esetleg ez a megoldás?
(talán SE LWW-vel jártam így, átírtam a készülék nevét, és rögtön jó volt )
Persze root kell hozzá."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Tompie
őstag
Hali!
Olyan app-ot tudtok nekem mondani ami csak a wifi-t és a mobil adatot kapcsolja automatikusan ki-be attól függően, hogy hol tartózkodok.
Pl: ha hazaértem akkor a wifit bekapcsolja mobil adatot ki, ha kiteszem a lábam a lakásból akkor adatforgalom be, wifi ki.
Köszi -
zho-lee
addikt
válasz Daszkalosz19 #13780 üzenetére
build.prop megtalál/ hosszan nyom/ open as/ text editor.
Pl root explorer, vagy filemanager és root kell hozzá."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kérhetnék pár tippet faxa távirányító appra?
-
válasz Tompie #13783 üzenetére
Ha csak simán bekapcsolod a mobilnetet és a wifit, az nem jó? Ha talál használható wifit, akkor azt használja, ha meg nem akkor a mobilnetet. Vagy ez nem így működik? Taskerről még csak hallottam, nem próbáltam ki. Engem és érdekelne ez a téma, de azt hittem az android automatikusan vált mobilnet és wifi között. Ha rosszul tudtam, akkor bocsánat.
Szerk.:
Bone123: Mit szeretnél távirányítani? Tv? Mediabox? Számítógép?[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
baalco
tag
Nálatok megy a webes PLAY? Nálam pl. a keresés nem hoz semmi eredményt ha mondjuk rákeresek a Nova-ra
-
bkercso
nagyúr
válasz Tompie #13783 üzenetére
Ezt nézd meg.
Ha bekapcsolod a wifit és mobilnetet, akkor az android automatikusan a wifit használja, ha az elérhető, viszont ez a két egység sok energiát fogyaszt, többet, mint a telefon!kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Met
nagyúr
válasz icemad #13797 üzenetére
GPP Remote Viewer-hoz leírás: Te itt távol asztali vagy otthoni számítógép? Ha sürgősen szüksége van egy fájl ez? Ez a program az Ön számára! A program célja a távoli hozzáférést a számítógéphez. Bárhol
van, a fájlok mindig veled. A program automatikusan megkeresi a számítógépet, és válassza ki a legjobb módja annak, hogy csatlakozni hozzá. Lehet másolni, törölni, letölteni és feltölteni a fájlokat és telepíteni Android alkalmazások a PC egy kattintással. Meg lehet nézni képernyőn a számítógép, vigyázz, hogy mi történik a saját útján WEBCAM, üzeneteket küldhet és egyéb ... Tökéletes szülők ellenőrzésére a gyermekek számítógép-használat, a munkáltatók ellenőrzése munkavállaló tevékenységeit vagy üzletemberek. Nincs hálózat beállítás szükséges. A beállítás egyszerű.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest