- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BitRider
senior tag
A Maps egyszeri aktuális helyzetmegosztásra jó, nem követésre. Leginkább akkor jelez a túloldalon a pozíciódról, ha konkrétan megnyitod a térképet, de rendszeresen órákkal le van maradva. iPhone-on szintén, pedig mindkét készüléken engedélyezve van minden működés a háttérben, altatás kilőve stb. Ennél bármi jobb lehet.
-
svgyula
addikt
Azért szedtem le(persze ez fent maradt) mert pontosan ugyanúgy jöttek a reklámok meg minden oldalon a felugró ablakok mint előtte. Viszont nekem nem "helyi" VPN kapcsolatot jelzett, hanem folyamatosan azt írta ki, hogy az Adguard szerveréhez létesített kapcsolatot. Ez számomra nem "helyi szűrő". Abban a pillanatban, hogy ezt a kapcsolatot megszüntettem az alkalmazás leállt. Ja és fontos ha lekapcsoltam a wifi és mobilnet szolgáltatást ergo nem volt internet elérés akkor is elkezdett jelezni, hogy az adguard nem tud a szerverhez csatlakozni! Tehát ha helyi VPN kapcsolatot csinált amin keresztül működne a "szűrés" akkor ahhoz miért kell az a szerver kapcsolat? Viszont ha azon az oldalon keresztül szűri az én dolgaimat akkor köszönöm de nem kérek belőle!
-
zeon.hu
nagyúr
Szerk.
Lányom telefonja nem jó, mert ugyan 17 éves a gyerek, de nála emlékeim szerint még nem volt Family Link.Fiamnál ez majd jövőre derül ki
Viszont ha Family Link hiba, akkor egy FR nem segíthet? Esetleg új fiókkal.
Utóbbi azért, mert a fiam nem tudott bejelentkezni a Vanced-be, de új fiók után sikerült. -
rjg
őstag
Ha valaki szintén így járna - MIUI alatt az IMDB és a YouTube linkek böngészőben és nem az alkalmazásban nyilnak meg - a megoldás:
"1. Download an app called "Hidden Settings for MIUI" from the play store
2. Click on Manage Applications --> Youtube Vanced --> Open by default
3. Select all the links
This works the same for other apps if you have the same issues with them as well."
Működik -
-
-
dethroner
veterán
Köszi, végignézem. És mi a helyzet azzal, amit Somatom ír, vagyis hogy ezt minden dal után meg kell ismételni?
Hülye rendmániám okán a pc-n mp3 formátumban vannak az albumok, minden dal külön fájl, minden album külön mappa. Ki lehet majd jelölni teljes albumokat 1-2 kattintással, vagy csak egy dal lehet egyszerre és ezt ismételgetni? -
Gabesz87
veterán
Nem hinném. Az én telóm egy Galaxy S21. És ki van kapcsolva az az opció hogy gyenge wifi esetén mobilnetre váltson. Anyámé egy Mi A1, de ott is kikapcsoltuk a releváns opciót (vagy ott nem is találtunk ilyet, már nem emlékszem). Nálam otthon aztán nem gyenge a wifi (wifi 6-on vagyok), de a Duo állandóan pimpongozik wifi és mobilnet közt, írja is amikor vált.
-
Somatom
veterán
-
Tökimanó
senior tag
Ez User Dictionary Manager nagyon jó . Köszönöm hogy megosztottad itt!
Letöltöttem ,majd a szavakat a drivera mentettem. Onnan, visszaimportáltam a gboard szótárba. Elvileg az már ott is marad ezután mindig. Azért 23 ezer szó nem kevés,úgyhogy nagy segítség lesz
Igaz van azért köztük olyan is ami nem igazán magyaros,vagy helyesírásilag helytelen,de ne legyünk telhetetlenek
Még egyszer köszönöm!
#144934) Narxis ! Próbáltam a leírtakat ,de nem jött össze. A gboardot rendszeralkalmazásként nem tudtam teljesen törölni a telefonról. Adatokat,frissítéseket töröltem,de nem ment a 6.0-ás verzió alá. Az apk mirrorról felraktam a telefonra ,de feltelepíteni az eredeti magasabb verzióhoz már nem tudtam. Ettől függetlenül köszönöm neked is hogy próbáltál segíteni!
Na és itt most mindenki örömére a gboard témát befejeztem
-
mobilizmo
Topikgazda
Én is több évig használtam az ES-t és szerettem is. Awebdav-ot én még sehol nem tudtam működésre bírni (nekem Zyxel NAS520 van, de szerintem ez mindegy). Az igényeidet (amit a végén írsz) mind tudja a Mix is. A webdav miért nem működik azt nem tudom, de a magam részéről nem vagyok biztos benne, hogy nem én bénázok el valamit.
-
kekigyu
aktív tag
Köszönöm! Feladatokhoz a Trello beválni látszik, a naptárral küzdök. A google naptárban létrehoztam egy uj naptárat, ahol csak a gyerek tartózkodását szeretném rögzíteni. A bajom az, hogy külsős appokban, ahol normális widgetet tudok kitenni, nem jelenik meg ez a naptár ( kb 2 órával a létrehozás után sem ). Ez ilyen és várni kell valamennyit? Vagy kell még valamit állítanom?
-
-
kaciokos
őstag
Jaja, bár a felsorolt előnyöknél az az egyik, hogy a Tesla Unread akkor is kijelezte a számot, ha az értesítést már töröltem, de mondjuk a levelet még nem nyitottam meg, a Nova rendszere meg ilyenkor eltünteti a számot. Nekem ez nem bug, hanem egy hasznos funkció, úgyhogy marad is a Tesla a telefonon.
-
darvinya
titán
És ezzel mit akartál mondani, mert hiába van mindegyik bekapcsolva, ha Email-en kívül semmilyen adat nem kötődik hozzá.
És ez volt a lényeg, nem a szinkronizáció.(#133715) HoTaZo
Nem Te vagy rendszer gazda, emiatt tűnt el GPS.
Rendszer gazda távolról is tudja kapcsolgatni milyen app-ot használhatsz. -
darvinya
titán
-Email csak ahhoz fiókhoz jön, másik fiókba nem fog érkezni fő fiók levél. A egyesített nézetet ne vegyük ide.
-Naptárban bejegyzések adott fiókhoz van társítva, így másik fiókba nem szinkronizálja.
-Címtár, azaz Kapcsolat app-ban meg van adva melyik a fő fiók, és innéttől kezdve alapból csak azt szinkronizálja a hozzátársítot névjegyzéket, a másik fiók csak lehetőség lesz mentéskor és akkor az oda mentődik.
-Play áruházban Beállításai-Google Instant-Fiók, és innéttől kezdve összes app adatok ebbe a fiókba lesz csak.
-Chrome -ba fiók bejelentkezéssel csak adott fiókba lesz adatÉs így tovább többi bejelentkezős app-nál.
Ezek a beállítások után, akárhány fiókot veszek fel, arra csak Email lesz, adat nem. -
mobilizmo
Topikgazda
Na ez a része megy és itthonról saját hálózatról működik is, persze itt nincs rá szükség. Kintről viszont nem érem el, persze DDNS-t használok ami jó, de mégsem működik. Nyilván ez valami Zyxel sajátosság lesz és nem fogsz tudni segíteni, lehet hagyom is az egészet és inkább VPN-ezek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged