Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Canonfan #13898 üzenetére
Lehúzzák de én se nagyon értem, hogy miért. Mondjuk én widgetben mindig is egy sorosat használtam és csak az volt a lényeg, hogy átlátszó legyen, mondjuk az észlelés funkció szvsz felesleges bohóckodás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
petipetya
nagyúr
-
Predator2
addikt
válasz petipetya #13897 üzenetére
Angolul fut rajta a legújabbfajta FB kliens. Gondoltam kipróbálom a magyarított változatot. de nem megy
Én nem találtam benne magyar nyelvet. Hogyan lehet azt beállítani?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A Play áruházban csak kártyával lehet fizetni?
Olyan,h levonja a mobil számlámrol nincs?
Köszi.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
watercooling
tag
Hali.
Egy óránkénti rezgés beállító progit tudtok mondani? -
tomy86
addikt
válasz hodostamas #13910 üzenetére
Ezt értem, én viszont egy olyan kérdésre válaszoltam, ami a widget részére is vonatkozott. Viszont a mai frissítés után sem változott semmi ez ügyben. Nekem egyelőre az is elég lenne, ha ismét be lehetne állítani, hogy milyen időközönként frissítsen. Én főleg a widget részét használom, tehát nekem ez a fontos és nem újdonságot hiányolok (és rajtam kívül sokan), hanem olyasmit, ami a korábbi verziókban megvolt.
(#13917) Oldman2: a kérdés nem az volt, hogy milyen klassz lesz egyszer az időkép widget, hanem hogy most milyen. Bocs, hogy leírtam a véleményem (amivel mellesleg nem vagyok egyedül). Azonkívül leírtam azt is, hogy visszatettem a régi verziót.
[ Szerkesztve ]
-
-
Buster17
addikt
Van valami hasznos progi?
Nem vagyok nagy app mániás de azért 1-2 játék mellé elfér 1-2 progi is.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Akciós a Smart Office 2 : 170 ft
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a ttorrent nevü app-al csak akkor tudok seedelni,ha megvan a teljes verzió?Illetve a letöltési sebességet is csak akkor tudom növelni? Előre is Kösz. :-)
-
törölt tag
Tudnátok segíteni, hogy GTalk-ban hogyan lehet hang és videóhívást használni? Nem látok ilyen lehetőséget. (Galaxy Note)
-
w.miki
veterán
Böngészőből mit ajánlanátok GB-s telefonra?
Opera mobilt használok, mert abban van Turbo mód, és talán csökkenti a mobilnetes adatforgalmamat... de... a számlálója alapján csupán 5%-ot bírt csökkenteni...
valahogy elszállt 1 nap alatt 50 MB böngészésre
Van valami, ami jobban tömörít, takarékosabb, mint az Opera Mobil 12.10?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dokee78
félisten
válasz Buster17 #13926 üzenetére
Tessék pár általam használt hasznos app.
Ettől több van installálva,de ezeket mondanám hasznosnak:
AdAway
CamScanner
Cerberus
Col Reminder
GPS Status & Toolbox
NTPSync - Time Synchronization
Pixlr
Shutdown Start Remote
Taptu - DJ Your News
Teamviewer
TElvira
TotalBox for Total Commander
Watch beep -
tomy86
addikt
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Androidos, unibody, fix belső memóriás telefonomon szeretnék visszanyerni egy törölt fotót. A recovery programok nem látják a telefont, mert külső média eszközként ismerődik fel.
Nincs valakinek ötlete, mit tehetnék?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
nggabi
félisten
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Nézegettem "folder player" progikat a play-en, mert ez a funkció hiányzik a telo gyári lejátszójából. Melyiket ajánljátok erre a célra.
Ha már zenelejátszót telepítek, videolejátszót is telepítenék, de melyiket? Hihetelen nagy a választék...Ja 4"-os dualsim-es telóra kellene. Nem tudom ez számít-e ...
-
w.miki
veterán
És a a többi böngésző mennyi adatot spórol?Kipróbáltam az Opera Mini (next)-et.
A képek minőségét Rossz-ra állítva (telón így is jó) 86%-ot spórolást ért el...
Ez elég jó...
Már csak azt kéne valahogy beállítani, hogy ha mobilneten vagyok, más ne is használhassa a netet, csak a böngésző.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Orlin
addikt
válasz LonGleY #13947 üzenetére
LonGleY!
Ismerjük egymást esetleg,hogy ezt a hangnemet ütötted meg?
Nem fogom megérteni miért nem lehet a minimális tiszteletet megadni egymásnak ha már ez egy forum ahol segítséget kérünk és adunk is.Mindig van valami "zseni" aki azt hiszi minden magától érthetödő mindenki számára.
Nem ismertem ezt a lehetőséget...[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest