Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Sokszor használom és nem csak egyszerű mentés/visszaállításra. Dalvik és Art között ne használd! Sőt! Igazából, ha romokat akarsz próbálgatni, akkor sztem fontos a minél tisztább környezet. A lényeges és bonyolult alapprogramokban (launcher, médialejátszó, fájlkezelő, böngésző, stb.) van saját mentés/visszaállítási lehetőség. Én ezekből csinálnék mentést, összeraknám egy mappába (többnyire a mentésnél választható a mappa, de sajnos, nem mindegyiknél) és ezt vinném át a másik rom -ra. A programot Play -ről telepíteném, a beállításait meg a mentésből. Nem kell minden rom -nál külön menteni, használhatod ugyanazt a mentést. Titaniummal pedig csak azt, amit nagyon muszáj. Ez persze kicsit nehézkesebb, mint a Titaniumos, de ha cserélgetsz, akkor úgysem lakod be a romokat, csak egy "alapkészletet" dobsz fel.
Oldman2:
Tényleg nem olcsó, de az ingyenes verzió kb. semmire se jó. Viszont a fizetős nagy királyság (mármint annak, akit érdekel az ilyen customizálás). -
wardemi
senior tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Én ezt használom jó ideje. Aix Weather Widget
-
-
wardemi
senior tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
Ha ez a kettő ami fontosabb (nálam is) akkor nem lesz gond még ha túl is futsz. Amúgy nálam általában a 100 mega 2-3 hetet bír aztán megadja magát. IMO chat végig megy kb (alig eszik) meg a taptu ami még sokat eszik a forgalomból (van egy pár hírfolyamom
), ja meg nem egyszer volt hogy a tűzfal nem blokolt és leszedett valamit playről hogy egyem a szivét
.De mint mondtam IMO, face, prohard nem látsz jelentősebb lassulást sőt még taptu is soso gyors (bár néha kiírja hogy nincs kapcsolat...) (t-mobil am)
-
Mr X
veterán
-
rjg
őstag
válasz
-PLevi-
üzenetére
A baj pont az automatikussal van. Engem speciel zavar, hogyha a böngészőt vagy az e-book olvasómat zárja be, ha több alkalmazásom fut és nem a Notes vagy más, számomra kevésbé fontos alkalmazásokat. Ezért mondjuk többen, hogy kevés az Android alapértelmezett "intelligenciája", a felhasználó kezébe kellene adni, hogy melyik app, milyen prioritással fusson.
-
quailstorm
félisten
válasz
-PLevi-
üzenetére
Trebuchet vagy Holo. Attól függ az alsó sávot lehet-e huzigálni vagy csak 5 ikon(abból egy fixen az app drawer) azt cső.
(#13775) PPolip Flash player 10.3 alapú, 11-nek tettett flash. Működik, kivittem vele a Terry Cavanagh féle hexagont LG GT540-en. CSAK GYÁRI BÖNGÉSZŐ.
(#13778) Daszkalosz19: androidossal, ami nem ARMv5-ös. Csak azok a fogyatékosok levették playről...
alja felé it megtalálod az összes droidos flash playert JB-n csak gyári böngészővel megy. Tölts le párat, újabbtól haladj visszafelé, biztos találsz olyat ami működik, de lehet nem a legújabb lesz az. Viszont ne a gingerbread verziókkal próbálkozz.
SmartQ T20-on 4.2.1-gyel a legrégebbit próbáltam csak, az ment. -
-
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
És még fizetnek is érte, ha prémium. 

Amúgy meg lassú eléggé m.face még oké még prohardver is de más böngészésénél már várni kell nem keveset vagy be sem hozza.
Az xda-n több topic foglalkozik az S3 elcseszett memóriakezelésével .
crok
mobilizmo