Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132653) crok válasza napalmdude (#132650) üzenetére


crok
Topikgazda

Magánvélemény, de ugye azt írod, hogy:
"Meg az óriási, jó drága bővítő kártyákat"

Ali-ról vagy eBay-ről, megbízható helyről megbízható uSD kártyákat lehet venni akár.. Egy 32GB-os U1-es ~2500.-, egy 64GB-os U3-as ~4000.-, az már 4x több mint amid most beépítve van és valószínű gyorsabb vagy ugyanolyan gyors. Szerintem nem drága. Szerintem.

Valószínű ezek szerint a linkelt írásom szerintem végül nem olvastad meg azt se ami körülötte volt, akkor lehet megúsztad volna azt a három órát, mert az esetek elég nagy százalékában egy-egy rosszul generált és meghízott .thumbnail file szokta a helyet foglalni amit amúgy az SD Maid root nélkül is írt volna. (Környezetemben előfordult már 200MB küröltől 7.5GB nagyságú thumbnail file is). Régi letöltött APK-kat nem tárol a rendszer. Meg egy egyszerű Disk Usage is sokat segít(het)ett volna.

De ezt már nem tudjuk meg, te se, mi se. Ha gondolod legközelebb nézz rá ezekre. Hátha még azt a 3 órát is megspórolhatod magadnak.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.