Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8325) King Unique válasza azopi74 (#8318) üzenetére


King Unique
titán

Remélem bugfix terén odateszik magukat, mert ha megmarad benne az 1366x768-as felbontás sz@r skálázasa, akkor nálam nem lesz upgrade... :N Megy másodlagos OS-nek, külön partícióra...
Jelentősebb újítás nem lesz a felületen, új funkciók hozzáadva, hát az kár, nekem kicsit karcsú eddig...talán majd Redstone, vagy egy következő.

(#8321) Stirlitz: ezt max 8.0-ra ráfogtad, de ott is volt külső Start menü, amiben szinte mindent(!) be lehetett állítani, vagy akár tiltani, de 8.1-nél már sokat csiszoltak rajta és 3rd party Start ott is van, ha vkinek annyira kellett. 10 egyelőre a natív Start menüvel és ablakban futó appokkal tud többet kényelem téren, illetve csak utóbbival, ha úgy vesszük.
De, ha annyira világgá szaladtál a 8.x felületétől, akkor gondolom a modern részt nem akartad nyomogatni nagyon, 1 db program, pl. Classic Shel által mindent be tudtál állítani, még Charms Bart is letiltani, ha annyira zavart. Ergo ezzel az egy programmal 3 perc alatt át lehetett varázsolni "Win7 módba", ha vki annyira nem tudta megszokni. De egyébként a default 8.1-es felületet is bőven meg lehetett, persze aki nyitott volt az újra, nekem sikerült. :))
Azért a Win10 új Start menüje, tálcaelemek új megjelenése, új vezérlőpult=gépház nem biztos, hogy mindenkinek annyira kézre állnak majd egy Win7 után. Lehet az átlagnak a fenti lehetőségek ismerete híján, a 8.x után jobban, de én pl. mind a hármat használom párhuzamosan és azt nagyon nem mondanám, hogy minden téren kényelmesebb a 10-es, mint a 7, vagy 8.1.... :N

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.