Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7052) vlevi válasza netpeti98 (#7038) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Szerk.: úgy látom vagyunk még egy páran akik szerették a 8.1 kezdőképernyőjét :)"
Már régen mondtam, hogy az lenne a legjobb, ha eltűnne a hagyományos desktop, az ikonjaival, meg mindennel, és a desktop helyén az új, Win8-as start képernő lenne csak. Ikonokkal, élő csempékkel, úgy, ahogy a win8.1-es startképernő elkészült.
Mert a win8-as start legnagyobb hibája (szerintem) az volt, hogy win7-ig nagyjából két helyen lehett egy ikon. a desktopon (ide értve a taskbarra kirakottakat is), vagy a startmenüben. win8ban viszotn a startképernőn nincs kint minden automatikusan, át kell menni az "all aps" felületre, és ott keresni. Név szerint, és nem programonként csoportosítva. Nekem az úgy egy katyvasz volt. Főleg, amikor pl. egy Visualstudio teleszemeteli 20-30 parancsikonnal.
És igazatok van, ez a csempés startmenü sem az igazi. Jó, rendben, bele lehet rakni csempéket, de pl. jelen állapotában azok a csempék csak nagy ikonok, mert nem akarnak élni. Meg amúgy is, hiába lennének élő csempék, amíg be nem megyek a startmenübe úgyse látom. Ezért lenne jó, ha ténylegesen átvenné a desktop helyét a startképernő. Igen, akkor olyan lenne, mint a windows phone

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.