Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39389) sutszi


sutszi
veterán

Viszonylag ismerkedős fázisban vagyok Win10-el. Adott egy friss telepítés és van pár dolog amit nem teljesen értek.

1. OneDrive: Nagyon irritáló, hogy ezt telepíti alapból. Leszedtem egy OneDrive eltávolító leírás alapján. Persze a végén, ott van, hogy ha mégis vissza akarom tenni akkor csak beírom a parancsot és kész... :U
Szóval ez a megoldás tényleg leszedi hosszú távú, és nincs semmiféle MS trükk amivel mégis visszakerül mondjuk frissítés után?

2. Windows Update: Ha már frissítés. Korábban nálam az az opció volt aktív, hogy én mondom meg mikor töltse le és telepítse a frissítéseket. Ezt nagyon durván "leegyszerűsítették". Van arra megoldás, hogy bármilyen frissítéshez kapcsolódó művelet (akár a frissítések keresése is) csak akkor fusson ha én azt mondom?

3. Van 1-2 gyártói szoftver a Store-ban amire szükségem van. Ehhez viszont kér egy live accountot. Nem lehet valahogy megkerülni ezt?

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.