Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103366) #86564352 válasza liszi70 (#103355) üzenetére


#86564352
törölt tag

"Nincs olyan, hogy használt vagy új kulcs, ezen legyünk már túl."

Oké. Tegnap még te magyaráztad, hogy születnek ezek a kulcsok leamortizált gépekkel mennek az "újrahasznosítóba". :) Ha szerinted se új, se használt nincs akkor hogyan nevezzük?

"de a 3k pont 3000 Ft-al több, mint amit letorrentezve fizet az átlagfelhasználó a windowsért"

Micsoda indoklás. :D Miért is a letorrentezett warezzel veted össze a 3K-t és nem MS vagy hivatalos partner saját árával? :U MS szempontjából minél több a 3000? Az MS-t ugyanúgy kár éri ha warezolsz és akkor is ha nem tőlük, hivatalos partnertől veszel hanem sufnicégtől.

"Az jobb lenne, ha 13-ért árulnák, ugyanazt? Akkor az már "legálisabbnak" tűnne?"

Én például Windows 8 megjelenéskor 30 euróért vettem Pro kulcsot, eléggé kedvező ár volt, de nem összegtől függ elsősorban hanem mert az MS hírlevél alapján akcióban hivatalos MS partnertől, MS customer service-en keresztül történt, mondom ha a bukaresti eladó is megfelelő számlát küld és a kulcsot nem tiltják le Redmondból soha akkor hajrá. :)

"a win simán használható bármeddig legálisan tök ingyen is"

Ezt miből sikerült megállapítanod? A működik és legális két külön dolog. ;) Ha elolvasod a feltételeket látod benne a te állításod vagy inkább az ellenkezőjét?

A sikeres aktiválás nem jelenti annak megerősítését, hogy az adott szoftver eredeti, vagy hogy megfelelően van licencelve. Ön nem iktathatja ki és nem kerülheti meg az aktiválást. Annak megállapításához, hogy az Ön szoftvere eredeti-e és megfelelően licencelt-e, az (aka.ms/genuine) webhely nyújthat segítséget. [link]

(még egyszer: engem hidegen hagy ki milyen kulcsot vesz, nem vagyok se jogász se ellenőr, magánemberként otthonra kutya se vizsgálja, jogodban áll nem meggyőződni arról mit is veszel és kitől, csak ilyen hasból írt "érveket" ne találjatok ki amikor feketén-fehéren ott az ellenkezője a szerződésben... arra is kíváncsi lennék hányan olvastátok el a sokat emlegetett Európai Bíróság döntést milyen feltételek vonatkoznak a továbbértékesítésre)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.