Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102702) #86564352 válasza Geth (#102682) üzenetére


#86564352
törölt tag

Én altatni szoktam többnyire, azért képzeld sokan leállítják mert X év alatt azt szokták meg. Ha néha kinéznél a kocka vagy és nálad minden jó buborékból és néznél néha user szemmel is a rendszerre, akkor találkoznál egy csomó szituációval.

"ha meg szó nélkül zárná be, jönne a habzó szájú adatvesztés komment"

Nem sikerült a lényeget megfognod: engem ugyan nem zavar ez, viszont azt gondolom jobb lenne úgy addig ne írja ki a gép, hogy kijelentkezik vagy shutting down (-ing formában se) amíg tényleg nem azt csinálja.

Adatvesztést jó, hogy említed: ma megint elfelejtettem a csodálatos UWP Snip & Sketch bezáráskor nem kérdezi meg mentse-e a cuccot, végül is csak két évtizedes megszokott dolog programok bezáráskor megkérdezik mentsék-e a cuccot tehát egy füst alatt megvan a mentés és zárás is, na ez az új csoda nem kérdi hanem szó nélkül bezárul elveszítve az anyagot. Felejtsd el a régi beidegződést, nyomj inkább extra lépésben Ctrl+S is az ember legyen a gépért :D (vagy használd a jó öreg jól működő Snipping Toolt, vagy rakj fel 3rd party programot)

Nem minden user error, lehetnek más ember számára furcsa dolgok ebben a rendszerben. (is) Tőlem a Win10 négy éves pályafutása során rendszerint megkérdeznek dolgokat ismerősi körben 14 évestől 64 évesig amire csak azt tudom mondani "MS logika" miatt van, kb. egy oldalas sablonból nyomom nekik a válaszokat mert rendszerint szóba kerülnek ugyanazok a problémák. Itt a fórumon is havonta többször ugyanazokat a köröket kell lefutni az MS logika miatt.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.