Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98779) kali válasza dptrsk (#98778) üzenetére


kali
legenda

Megy is, ha minden feltétel adott.
Amimkor viszont megrendelik azokat a telefonokat, amik eredetileg nem is ebbe a régióba lettem szánva, akkor mókolni kell azzal, sokszor már azért is, hogy az elvárt nyelvet, áruházat...stb. tartalmazza a rendszer, a VoLTE meg csak sokadlagos, kérdőjeles tényező.
Más (élő) példákat is lehetne írni, amikor például a hazai hivatalos viszonteladónál vásárolt Samsung telefont birtokolja valaki, aztán nem jó a XEH vagy TMH firmware - amikkel működik a VoLTE -, mert úgy valamivel később kap frissítést, ezért felteszi másik országét ebből a régióból, de azzal bukta lehet a VoLTE, ha abban az országban nincs olyan szolgáltatás és azért nem tette bele a gyártó abba a firmware verzióba.
Nem egyszerű dolgok ezek és mint látható, nem is mindig a szolgáltató vagy a készülék gyártója a hiba forrása, hanem esetlegesen maga a felhasználó.
Szerintem nem csak és kizárólag a szolgáltató dönti el, hogy milyen készülékekkel működhet a hálózatán a VoLTE, hanem a gyártó is beteheti a hardveres mellé önként a szoftveres támogatást - a szolgáltatók biztos nem zárkóznak el akár ilyen jellegű gyártói megkeresésektől -, ezt abból gondolom, hogy néhány olyan telefonnal is működik a Telekom hálózatán a VoLTE, amik nincsenek is hivatalosan forgalmazva nem csak a szolgáltató által, de még ebben az országban sem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.