-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Igen, a Focus
Mi föntről a kékről érkeztünk a függőhídhoz, szóltam a barátomnak vigyázzon, mert sötétedik, és az ösvény egyenest nekivisz a híd drótkötelének. Azt mondta simán tempóval nekiment volna, de hát ez nem bringásoknak van kitalálva ott. Szóval én onnan az óriások pihenője felé szoktam menni, gyalogtúrán szoktunk arra följönni amerre te le a hídtól, ki is próbálom most lefelé, elkerülendő a vadászokat, és nem Kosd lesz a start, hanem Katalinpuszta.Más: Holnap (csütörtökönként) kezdi az edzésket, egyelőre heti egy alkalommal a Superior váci "tagozata" 17 órától, gyülekező a révnél, most a Hétkápolnánál lesz technikai edzés, terv szerint kicsik általában itt lesznek, felnőttek, nagyobbak pedig a DCM környékén lévő enduro pálya szerűségre is mennek majd. Két-három edző is lesz-van. Két hete bejártuk (mármint én mint tanuló! ) mindkét lehetséges helyszínt. Ha valakinek kedve van, nézzen oda.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Eladó egy Company of Heroes (első kiadás) társasjáték sok-sok kiegészítővel!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett