- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
raczger #95809 üzenetére
NHH eszembe se jutott addig, amíg nem láttam, hogy haverom végül mégis oda ment fel.
Mindegy, nagyon unom már ott a buszos utat, jó volt ez így. Annyira a szint sem hiányzott, mert volt helyette szél.
makoss: egyik gumi sem fog elolvadni, vagy széttörni, mindegyik bírja mindkét végletet. Én tapadás miatt vennék két félét. Egy aszfalt gumit (ajánlották párat korábban), meg egy bütyköst, ami jobban megtapad a latyakos/félig fagyott/fagyott utakon. Ha a tempo nem lényeg, akkor alacsonyabb nyomáson még komfortot is kapsz vele a jégbordákon.
padi68: a lámpás kereszteződésért már kaptál eleget, én 2:38-nál emelném ki a Nissant, ami ha oldalba kap, fizethetsz neki, mivel egyenrangú útkereszteződésben ő jött jobbról. Szerintem, bár ott lehet, hogy a főútra ő megy jobbra, a Nissan meg balra, és akkor mégsem.
Én elengedtem volna a kocsit, minden esetre.
gergo07: a képen nem látszik jól, de ha a bringádban gyors zár van, akkor csak ki kell cserélned a görgőhöz kapott gyors zárral. Ha nem az van, akkor tengelycsere, és mehet a buli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest