Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AXisBOLD

addikt

Sziasztok,

Barátnőmnek szeretnénk bringát venni az év végén, elsősorban városi használatra, évente 2-3 alkalommal kisebb túrákra. Ebben kérném a segítségeteket.
    A sajátomból kiindulva trekkinget gondoltam neki is.
    Első körben 80k-t mondott, de ez mehet feljebb is (110-120k-ig), ha ennyiért nincs minőségi vagy az igényeknek megfelelő.
    Ne gondoljatok semmi szofisztikáltra, alap felhasználásra kell, legyen kényelmes és megbízható.

1.0 Használt vagy új biciklit? --> használt csak akkor, ha teljesen megbízható és kipróbálható, egyébként inkább új

1.1 Stílusok, felhasználási területek --> város, túrázás (~műutas, murvás könnyebb terep)

1.4 Hajtás --> tájékozatlanságból ugyan, de kizárólag a Shimano hajtást preferálnám

1.6 Teleszkópok és rugóstagok --> nekem egy alap ~8 éves Caprine tourom van, messze nem csúcstámadó kategória, de nincs is mi elromoljon rajta, így évi 1 karbantartással kiválóan kiszolgál, így a teleszkóp nem feltétel, inkább hátrány (nem akarom 2-3 év után az olcsó teleszkópot kopogás, roszogás után szervizeltetni, vagy cserélni).

1.7 Fékek --> passz, talán is itt jó lenne a Shimano, de ez kb. mindegy

Hazabeszélek, de első körben ezeket találtam, néztem ki (ok kis ellentmondás, hogy az első teleszkópos):
    Caprine Voyage One Lady

Caprine Wheelman 700C Lady

ezektől mik a tapasztalatok? jobb vagy hasonló ebben az árkategóriában?

bónusz kérés az én bringámhoz (Caprine Tour), hol találok hozzá gyári ülést vagy annak mi a típusa? Elkopott és ennél kényelmesebb darabot még nem találtam, így ugyan olyanra cserélném.

előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés