Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Barátnőmnek szeretnénk bringát venni az év végén, elsősorban városi használatra, évente 2-3 alkalommal kisebb túrákra. Ebben kérném a segítségeteket.
A sajátomból kiindulva trekkinget gondoltam neki is.
Első körben 80k-t mondott, de ez mehet feljebb is (110-120k-ig), ha ennyiért nincs minőségi vagy az igényeknek megfelelő.
Ne gondoljatok semmi szofisztikáltra, alap felhasználásra kell, legyen kényelmes és megbízható.1.0 Használt vagy új biciklit? --> használt csak akkor, ha teljesen megbízható és kipróbálható, egyébként inkább új
1.1 Stílusok, felhasználási területek --> város, túrázás (~műutas, murvás könnyebb terep)
1.4 Hajtás --> tájékozatlanságból ugyan, de kizárólag a Shimano hajtást preferálnám
1.6 Teleszkópok és rugóstagok --> nekem egy alap ~8 éves Caprine tourom van, messze nem csúcstámadó kategória, de nincs is mi elromoljon rajta, így évi 1 karbantartással kiválóan kiszolgál, így a teleszkóp nem feltétel, inkább hátrány (nem akarom 2-3 év után az olcsó teleszkópot kopogás, roszogás után szervizeltetni, vagy cserélni).
1.7 Fékek --> passz, talán is itt jó lenne a Shimano, de ez kb. mindegy
Hazabeszélek, de első körben ezeket találtam, néztem ki (ok kis ellentmondás, hogy az első teleszkópos):
Caprine Voyage One Ladyezektől mik a tapasztalatok? jobb vagy hasonló ebben az árkategóriában?
bónusz kérés az én bringámhoz (Caprine Tour), hol találok hozzá gyári ülést vagy annak mi a típusa? Elkopott és ennél kényelmesebb darabot még nem találtam, így ugyan olyanra cserélném.
előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest