Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
sárga kormány bandázst keresek.
tudtok valami jó boltot ahonnan rendelni is lehet?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Ideal Crossmo 2011-2012-es modell használtan mennyit érhet?
Tektro fékekkarok, Shimano Acera váltó, RST neon pro telo, Shimano hajtókar, Shimano agydinamó, V fék.
a váz ilyen: [link]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
univerzális bringás telefontartót tudnátok ajánlani?
Huawei P8 Lite / Samsung Galaxy S DuoS-t tartana.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz #27813376 #93849 üzenetére
hello thx, erre gondolsz? Z CONSOLE UNIVERSAL
5k-ért legyen is vállalható
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
univerzális telefontartót keresek még mindig, az itt ajánlott Decathlonos sajnos nem elérhető így lecsúsztam róla.
tudnátok hasonlót ajánlani?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Barátnőmnek szeretnénk bringát venni az év végén, elsősorban városi használatra, évente 2-3 alkalommal kisebb túrákra. Ebben kérném a segítségeteket.
A sajátomból kiindulva trekkinget gondoltam neki is.
Első körben 80k-t mondott, de ez mehet feljebb is (110-120k-ig), ha ennyiért nincs minőségi vagy az igényeknek megfelelő.
Ne gondoljatok semmi szofisztikáltra, alap felhasználásra kell, legyen kényelmes és megbízható.1.0 Használt vagy új biciklit? --> használt csak akkor, ha teljesen megbízható és kipróbálható, egyébként inkább új
1.1 Stílusok, felhasználási területek --> város, túrázás (~műutas, murvás könnyebb terep)
1.4 Hajtás --> tájékozatlanságból ugyan, de kizárólag a Shimano hajtást preferálnám
1.6 Teleszkópok és rugóstagok --> nekem egy alap ~8 éves Caprine tourom van, messze nem csúcstámadó kategória, de nincs is mi elromoljon rajta, így évi 1 karbantartással kiválóan kiszolgál, így a teleszkóp nem feltétel, inkább hátrány (nem akarom 2-3 év után az olcsó teleszkópot kopogás, roszogás után szervizeltetni, vagy cserélni).
1.7 Fékek --> passz, talán is itt jó lenne a Shimano, de ez kb. mindegy
Hazabeszélek, de első körben ezeket találtam, néztem ki (ok kis ellentmondás, hogy az első teleszkópos):
Caprine Voyage One Ladyezektől mik a tapasztalatok? jobb vagy hasonló ebben az árkategóriában?
bónusz kérés az én bringámhoz (Caprine Tour), hol találok hozzá gyári ülést vagy annak mi a típusa? Elkopott és ennél kényelmesebb darabot még nem találtam, így ugyan olyanra cserélném.
előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Peugeot 206 hatchback-re vagy univerzális (+Toyota Yaris 2005) kerékpártartót keresek.
2 felnőtt trekking bringát kellene megoldani, rövid-középtávú (50-300km) utakhoz.Mire érdemes figyelni vásárlás előtt és hol nézzek körül?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
lehetőségem van használtan megvenni egy vonóhorogra szerelhető Thule kerékpártartót (alábbi kép), de típust sajnos nem tudok.
Ez Peugeot 206-ra és/vagy Toyota Yaris-ra (2006-os) felmenne probléma nélkül?
Egyáltalán nem ismerem a tartókat, nem tudom mire kell figyelni, mi a gyakorlat, stb.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz ggeleven #171187 üzenetére
köszi hogy említetted a terhelhetőséget! ez elég fontos paraméter lesz.
csatlakozót mindenképpen akarok, ha jól láttam 7 pólusú a Thule, illetve szürke rendszámot is, az elvileg csak ~5k.Műszakival + forgalmival számoltam.
Hát ha a tartót meg is tudom venni használtan jó árban, simán 120k körül leszek, ha megvan minden...
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz ggeleven #171273 üzenetére
persze (csak félreértettelek --> "Ha tetetsz fel..." ) , anélkül át se menne a vizsgán.
radar nincs, legalább azzal nem kell bíbelődni.én is így vagyok vele. Sokallom, kisírom magam, de mindenképpen megcsináltatom, mert nagyobbra fog nyílni a világ. Párom nem akkora bringás mint én, pl. egy Fertő tó körre nem jön el, de ezzel bárhol becsatlakozhat, vagy akár elugorhatunk egy fél napra is bárhova.
szóval nagyon kell, úgyhogy félre fogom tenni az ár okozta traumát(#171274) bardi: mikortól lesz elérhető? nekem is jól jönne egy.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz xy.zsolt #171277 üzenetére
Igen azt ismerem, Fertő kör már rendben van, Fertőd után - osztrák határ irányába - is cserélték a legrosszabb szakaszt, végig patika (illetve Fertőrákos után elfogy a bringaút, ott érdemesebb felmenni a szőlőbe).
Balcsi déli part ennyire rossz állapotban van? Kis kört (Tihany - komp - Siófok felé - aztán Füred) augusztus vége felé tervezzük megtenni.
(#171278) bardi: megtaláltam köszi. Hát kíváncsi vagyok rá, jó lenne ha vetített képet adna.
Ha nem kell az akksi, ez kb. ugyan az: [link]Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz flash- #171288 üzenetére
jó hír köszi!
(#171290) zsamiatt: hát nem 100%-os, de a nagy része rendben van.
(#171292) xy.zsolt: szerintem az azért több, mint 500 méter (Fertőrákos --> Balf), de nem egy hosszú szakasz az biztos. Viszont ha helybéli vagy akkor nem vitatkozom .
Más:
Megvettem a Thule RideOn 3-at használtan 50k-ért.
A lámpákon még rajta volt a gyári fólia, egy-két felületi sérülés (azét használták), azon kívül csak egy baja van, az egyik billenést oldó Starnob M8 művésznevű műanyag anya el van törve.Ezt külön is be lehet szerezni valahonnan?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz jjeahh #171390 üzenetére
na akkor sorban
(#171390) jjeahh: köszi a linket! Ahh Twin Peaks első 2 évad, egy ideje minden évben végignézem!
(#171392) ggeleven: nagyon köszi, innen rendelem, ha nem találok valami kompatibiliset itt helyben.
(#171393) bardi: jogos, nem atom fizika, körülnézek! Thx a tippet!
(#171399) Atti777: ezt is köszi, így fogom keresni!
(#171401) xy.zsolt: nade Balf és Rákos között nincs, legalábbis Rákost elhagyva nem volt, de ott rögtön fel is tértünk az erdei, szőlőskertek között futó útra vagy erre gondolsz?
(#171410) 6030D: nem jó hír, de mindenképpen írni fogok!
(#171411) arcitec: mindenképpen megírom, ha megtaláltam a tutit!
btw, 60-ról alkudtam le 50-re, használtan 70-től felfelé vannak, újonnan 85-105 között. Szerintem még ezzel a törött alkatrésszel is jó vétel volt.(#171425) ZolkoW: mire gondolsz? ne tartsd magadban!
ismét más:
a gyári szerszámait még keresi az eladó, ha nem lenne meg akkor milyen kulcsokkal érdemes fel-le szerelni?[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hello,
megvettem a marokanyát, rendesen rászorít, használható, de azért nem vagyok teljesen nyugodt, még keresgélek, mert valami masszívabbat szerettem volna. De legalább csak 150HUF volt a barkácsboltban, nem tétel.
[kép]
[kép]Illetve a gyári töröttet is próbáltam megmenteni 2 gyorskötözővel. Nem túl szofisztikált, de legalább nem fog tovább repedni, ha mégis ezt tenném fel.
Bosal vonóhorog lesz (2006-os Yaris-ra), szereléssel, elektronikával, műszakival, papírokkal cakk-pakk 114k lesz.
Érdemes Thule gyári adaptert használni? Pl. ezt:
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/adapter-fuer-thule-radtraeger-397766547/[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
bringáról szeretnék videózni (nappali, timelaps, éjszakai), DJI Osmo Pocket kicsit borsos áron van, de Xiaomi Fimi Palm is egész jónak tűnik.
Vagy pánra, hátitáskára tenném, de inkább a bringa kormányra valami hasonlóval.
Van valakinek tapasztalata vele?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Khelben #173958 üzenetére
mondasz valamit, de most pont az esti bringázásra kattantam rá. ha ahhoz nem nem jó a gopro, akkor nem lenne értelme azt venni, illetve kevés utómunkát igénylő, fluid videókat szeretnék készíteni, amihez szerintem nem lenne elég a stabilizátor, kellene egy 3 axis gimbal, akár telefon "alá".
de most kicsit meg vagyok lőve, hogy merre tovább...
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Khelben #173994 üzenetére
zsebbenyúlós lesz, már én is érzem, de nem akarok kompromisszumot, inkább tovább olvasok, keresgélek, meg kivárok.
(#173996) Mezga Aladár: köszönöm, ez jó alternatívának tűnik! Esetleg ismered is az eszközt?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz Hasaggymeg #216362 üzenetére
Köszi, keresgéltem, én is sokallom. Elengedem.
Más, feleségem 178cm magas, hosszú derékkal, pont ezért néztük ki a fenti KTM-et is, hogy szinte egyenes derékkal tudjon tekerni. Ez lenne a cél.
De kicsit el vagyok veszve a bringa méretezésekben.
51-es 28" és 41-es 27,5" között nagy a különbség? Helyesen írhatták le a méreteket? Az első szám a váz, a második a kerék méret? 41-es még jó lehet 178cm-es magassághoz?Csak ilyen kérdéseim vannakAurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Hasaggymeg #216456 üzenetére
KTM oldalán magasságot nem ír, a geometriából meg nem tudom kiokoskodni.
Nincs mese, ki kell próbálni egyet
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
lánc tisztítással és olajozással kapcsolatban érdeklődnék.
elolvastam az első hsz. erre vonatkozó részét, de elég régi bejegyzést találtam, illetve nem is kifejezetten az általános felhasználásról szól.Szóval adott két trekking, 95%-ban műúton használva, heti max 40km-t. Tehát nem intenzíven és nem kell semmi spéci cucc.
Mivel érdemes befújni a láncot, hogy letakarítsam? (tavaly már áttisztítottam amennyire lehetett, de akkor csak fizikai módon...)
És milyen kenőanyagot vigyek fel utána? Nem akarom hetente kenegetni, mert arra nem lesz időm.előre is köszi
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz lsebestyen #251293 üzenetére
köszi, ezt fogom csinálni, olyan módszer kellett, ahol nem szedem le a láncot, de nem is taknyolom össze a bringát.
annyi, hogy láncolajból lehet valami más lesz, amit találok a közeli bringaboltban.#251347 Laci779095: köszi oda is, így fogom csinálni
#251294 parandroid: ez tök jó, ki is próbálnám, hogy mennyire hatékony, hogy koszol, de elég drága móka, meg akarom úszni kb egy ötösből.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz lsebestyen #251372 üzenetére
okok!
#2513736030D: wax...áhh annyira nem vagyok hardcore , nem is megyek már annyit, most, csak gyerekkel inkább. Keresek brigeciolt, meg láttam itt a közelben ezt a Motorex Dry Power 100 ml, nem olcsó ugyan, de ha ez valamivel jobb, mint egy átlag olaj, akkor megveszem.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz 6030D #251389 üzenetére
félreértettem ezt a témát, azt hittem ez valami bonyolultabb művelet, de most elolvastam az erre vonatkozó utolsó hsz-eket.
ha találok itt helyben, akkor kipróbálom.
szerk.: áhh kivárom, megrendeltem amit linkeltél, postával annyi, mint itt a Motorex olaj.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Mezga Aladár #256147 üzenetére
megnyomkodtam mindegyiket több szögből, stabil, nem tudtam benyomni, így egyelőre nem cserélem le mindenáron.
köszi#256150 szimpláncsak: ok köszi, következő időszakos szerviznél ránézetek.
#256145 Hasaggymeg: jobban nem tudtam befényképezni, ott a két pötty a nyakhoz közel.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Hasaggymeg #256283 üzenetére
én se foglalkoztam eddig vele, de valaki rámijesztett, illetve egy pár mili hosszú rozsdás repedés van is a pöttyök mellett, de mindenhol van anyag, sehol se tudtam benyomni.
remélem nem lesz gond vele, mert okvetlenül nem akarok most villát cserélni.
bár a stucnit már nem tudjuk kiemelni, valószínűleg összerohadt ott minden. ha már nagyon kényelmetlen lesz a görnyedés a gyerekcipelés mellett és magasabbra akarom rakni a kormányt, akkor úgy is szétvágós lesz, akkor meg megy a villa is...
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
nem tudtok centírozáshoz egy jó útmutatót?
hétvégén kapok szerszámokat és meg akarom csinálni az egyik bringát. rá is fér, de érdekel is ez a része.Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
kültéri 5-ös kerékpártárolót keresek, ezt a kettőt néztem, van valakinek tapasztalata velük?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz 6030D #288341 üzenetére
ki az előkertbe, egyelőre most csak a kavicsos földre tudom rakni.
de pont azt olvastam, hogy elég szűk a tartó, a vastagabb gumik nem férnek be, nálunk meg csak trekking, verseny van, azoknak jó lenne...raklapból milyen re gondoltál, hogy kellene azt elképzelni?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz 6030D #288353 üzenetére
köszi ez tök jó próbálok ép raklapot szerezni!
#288349Friczy: hát nem tudom, azért ha ki is támasztod mellé, nem lesz egyből nyolcas a kerékben...
#288350Dark Archon: tudom, hogy közel se tökéletes ez a megoldás, de nem is arra hajtok, közteres tárolókkal sincs bajom, mindig sztenderden rakom le és kicsit átlósan, hogy az első kerék ne feszüljön oldalra.
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077 - Túl a 30 millión
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- DIGI kábel TV
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest