Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Cathfaern #57287 üzenetére

    Bringás szemüveggel mindenképpen más lenne. Arra figyelj, hogy sok helyen árulnak olcsón munkavédelmi szemüvegeket is. Az ugye nyilván nem bringás körülményekre van felkészítve. Az Uvex-nek is vannak munkavédelmi termékei. Volt már aki ez alapján ítélte meg a márkát, és ezért nem volt megelégedve. Érdemes speciálisan bringázáshoz gyártott szemüvegeket keresni, meghálálja. :)

    A párásodás csak az egyik gondom volt amikor maszkot használtam. A másik gond az volt, hogy nem illeszkedett megfelelően az arcformámhoz. Sajnos a Respro-n kívül mással nincs tapasztalatom.

    TayRol: Befogtam a Revox-ot munkába járósnak, most minden nap azt használom. Télen amúgy se sok értelme van hirdetni bármelyiket is, annyira nem vagyok megszorulva, hogy nyomott áron adjak el mindent. Ilyenkor meg csak akkor tudsz eladni kerékpárt ha jócskán piaci ár alatt kínálod.
    Megvárom a tavaszt aztán megválok mindegyiktől és új bringák lesznek, azt még nem tudom milyen, de biztos, hogy Bergamont. :) Esetleg Cube.

    fpeter07: Hát azért én érzem, hogy nagyon rossz a levegő. Vannak kevésbé rossz részek is, a hegyvidék kifejezetten jó, de a belváros sokszor borzalmas.

    Crytec210: Chemtrail? Szerintem az egy hülyeség. Valami elmebeteg Amerikai kitalálta, aztán végigsöpört a világon. Abszolút logikátlan az egész, egyáltalán nem életszerű. Kizártnak tartom, hogy szándékosan mérgezik a levegőt.

    cseter: Kb 40-50k-t érhet.

    raczger: Na ez a bringás paradicsom. :) Jövőre én is tervezek egy hasonlót az Alpinbike-al. A táv és a szint is nagyjából ennyi lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés