Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Beírom ide, hogy más ne járjon így:
Vácon a defektet kapott az egyik családtagom biciklivel és jobb híján Wilker-be vitte be, mert az volt a legközelebb.
A belsőt kicserélték, ezzel nem is volt baj, de a kerekét a biciklinek rosszul rakták vissza. Viszonylag idős már a bringa, így nem gyors záras a tengelye, de ha én akinek nem ez a szakmám, ki tudom szedni a kereket, majd visszarakni úgy, hogy ne érjen hozzá a vázhoz és a fékbetéthez a külsőhöz, akkor szerintem egy szervizesnek ezt kisujjából kéne csinálni.A hiba nem elsőre jelentkezett, így nem lett visszavíve egyből, más dolgok is közrejátszottak. Az is lehet egyébként, hogy nem volt meghúzva a csavar és azért jelentkezett csak később a hiba.
Szóval ide ha lehet ne vigyétek javíttatni a kerékpárotokat, mert egy defektet sem tudnak megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest