Új hozzászólás Aktív témák

• attiss66

senior tag

válasz Maximum1 #327077 üzenetére

15-20 centire húz el mellettem. De már messziről látom, hogy mi fog történni, ahogy szerencsétlenkedik az előzéssel és eldönti, hogy én leszek az inkább feláldozható, minthogy karcolja a másik kocsi oldalát. :DDD
    Egy bringás egy kocsinak nem nagy szám, berepül az árokba, oszt szevasz/gondolom így gondolkodik az ilyen söfőr. :DDD Vagy úgy gondolja, hogy baj nem történhet, majd húzódok, ha kell, meg látja , hogy amúgyis stabilan megyek, simán lehet mellettem 10-20 centire elvágtatni egy 2 tonnás kocsival 100-120-al. :U :DDD
    Régebben, amikor Miskolcról jártam bringával/160km/, volt olyan eset, hogy a nagy batár merci dudálva, mint állat jött szembe. Én jó fáradt voltam, lefele néztem a kerékre, a fejemet se volt kedvem felemelni. De , gondoltam erre az éktelen dudálásra, már csak felnézek, már kíváncsiságból is :K :DDD , és ahogy felnéztem, már rántani is kellett a kormányt jobbra, majdnem be az árokba,mint a villám, a merci meg elhúzott mellettem, mint a gyorsvonat. Veszélyes a kocsik mellett bringázni, ezért volna jó, ha mindenütt lennének bringautak is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés