Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 6030D

őstag

válasz attiss66 #327078 üzenetére

15-20 centi az kisebb, mint egy arasz. Ha ott 100-zal elmegy, akkor kb fellök a szél. Miért várjuk el a 1,5 m-t, ha mi sem érezzük a távolságot?
    Nekem a másik kedvencem a másfélméterezők, akik utána a lámpánál állva 20 centire a tükröktől végigrakják a sort. Akkor nem számít a távolság. ;)

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

válasz attiss66 #327078 üzenetére

Én azokat nem értem, akik hátulról előznek, szemből senki, és mégsem tart kellő távolságot. Városon belül, kis utcán. Hááát, volt már középső ujj, meg sarkon elküldés melegebb éghajlatra. És nem érti, mi a gond. Idegállapotban meg nem magyarázom el :)
    Mondjuk a kerékpáros társakat se értem a zebrás/bicikliutas lámpás keresztezódéseknél. Minek dúródik előre, ha úgy se megy csak gyökketővel. BCs-Csabacenter sarok a kedvencem. Rövid nadrágban meg főleg, látszik hogy nem hagytam ki a lábnapot. Eddig kb. háromszor oszottam ki ott is emberkét, hogy mi a bánatért dúródik előre. Hülye rolleresek is, azt hiszi joga van előre menni. Tényleg nem értem, a zebra felől betolja azt a retket a biciklisek elé, aztán megy hússzal. Füle bedugva, izomzata nulla, csuklós busz alá egy újabb hulla. A meleg idővel meg csak szaporodnak.

16 éves koromban mentem neki egy autónak, mert megállt a bicikliúton kereszben, az utcán. Jobbról padka volt, arról nem tudtam kerülni, balról meg ott volt a hátulja még. Lehet pont kitakart az "a" oszlop.
    Nem lett komolyabb baj, villa hátrahajlott kicsit, az autó hátsó ajtaján meg lett egy horpadás. A magántanár ahová éppen mentem, meg nem értette, hogy miért vagyok szétesve ennyire. Gondolom kisebb sokkot kaptam. Bicaj ment, csak erővel kellett kormányozni... a jó kis koskormányos Schwinn, fos patkófékkel. Pedig csak 25-tel mentem, kb. felére lassult. A mostani bicajaim megálltak volna ekkora féktávon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés