- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Fultonnak jöttem egy kis számmisztikával: adott egy 2.5km-es domb, kereken 4% átlagmeredekség, szél mindkét esetben elég hasonló a log alapján, 1mp különbség van a két menés között (5:31 és 5:30), súlyra nagyjából ugyanannyi lehettem. Az elsőhöz 350W kellett, amit ma mentem 398W. Különbség annyi, hogy az elsőnél ment előttem egy velem egymagas sporttárs, az utolsó 500 métert mentem saját zsíron.
Illetve remélem ennyi az oka és nem az új bicó ennyivel lassabb.
Na ezért van rápörögve manapság mindenki az aerora, mert amatőr szinten is fel lehet veretni egy 4%-os emelkedőn 28-cal, ahol még mindig sokat számít a légellenállás. Ilyenkor egyébként olyan közel szoktam menni, hogy majdnem összeér a két gumi, persze ezt mindenkivel nem játszom el, csak akit jól ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest