Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Fultonnak jöttem egy kis számmisztikával: adott egy 2.5km-es domb, kereken 4% átlagmeredekség, szél mindkét esetben elég hasonló a log alapján, 1mp különbség van a két menés között (5:31 és 5:30), súlyra nagyjából ugyanannyi lehettem. Az elsőhöz 350W kellett, amit ma mentem 398W. Különbség annyi, hogy az elsőnél ment előttem egy velem egymagas sporttárs, az utolsó 500 métert mentem saját zsíron.
Illetve remélem ennyi az oka és nem az új bicó ennyivel lassabb.
Na ezért van rápörögve manapság mindenki az aerora, mert amatőr szinten is fel lehet veretni egy 4%-os emelkedőn 28-cal, ahol még mindig sokat számít a légellenállás. Ilyenkor egyébként olyan közel szoktam menni, hogy majdnem összeér a két gumi, persze ezt mindenkivel nem játszom el, csak akit jól ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Vicces képek
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest