- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #309097 üzenetére
Oda vékony, olajszerű (joghurt állagú ) zsír kell mint pl. ez....nem tudom milyen az a te zsírod, de ha valami ragadós mézszerű akkor inkább valami olajat tennék, természetesen miután kitakarítottam rendesen a mostani, minden jel szerint oda alkalmatlan zsírt. Azoknak a kilincseknek amúgy villámgyorsan kell ugrálniuk, így csakis olyan zsírt kell alkalmazni mely azt nem akadályozza még akár 0°C alatt sem, mikor ugye minden zsírt megvastagszik. A ragadós kenőanyagtól nemcsak leragadnak a kalapácsok, de a végükön csúszkáló reteszelő fogak is nagyobb ellenállással mozognak, viszik magukkal a sort szabadonfutásnál sőt, ki is rángathatják a kilincseket a fészkükből.
Szerk. visszatérve az ajánlott zsírhoz, ez a Shimi termék fehér, büdös és melegben olaj válik ki a tetején, olyannyira, hogy használat előtt fel szoktam (kell?) kevernem.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg