Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
Kíváncsi volnék a tanácsotokra a bringám ügyében.
A közelmúltban újból feléledt bennem a vágy a biciklizésre, így aztán pár hete megvettem egy ismerősöm ilyesfajta Polarisát. A gyakorlatlanságomra (és a naivitásomra) azonban rövid úton rá is faragtam, ugyanis - mint kiderült - a váltás pontatlansága nem csak beállítást kívánt: két szervizben diagnosztizálták a feltehetően egy izmosabb buktától elgörbült hátsó váltót, ráadásul a nagy lánctányér sem teljesen százas (a szerelő szerint a tulaj izomból terhelés alatt váltogathatott vele). A váltót egyik helyen sem tudták már rendesen beállítani, így az legjobb esetben is cserés.
Az eredetileg vállalt "egy-két hónap szerelési garihoz" képest a kedves eladó a csere költségének legfeljebb felét volna hajlandó állni, ellenben szívesen visszavásárolja a paripát (ami mögött nem teljesen értem a logikát). A kérdés most az, hogy nagyjából hétezer forint ráfordítással kicseréltetem-e a váltót, vagy inkább visszakérem a pénzem, és némi ráfizetéssel megveszek egy ilyen vasat újonnan, tényleges garanciával.
A szívem a már birtokomban lévő Magellanhoz húzna, de tekintve, hogy a kolléga jótékonyan elhallgatta a nem is annyira apró hibát, nem tudom, mennyire érdemes rizikóznom, milyen egyéb problémák jöhetnek esetleg még elő a "gyönyörű állapotú, karbantartott" bringán.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest