Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS be, 24dodó körül mozog a steam kulcs
*shteer nem JoolsNOS bocsánat
nincs mit -
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Free room miatt vettem meg anno,de ha 1 órám van a játékban sokat mondok. Viszonylag erős gépem van,de a VR az eléggé döcögős, a játék meg számomra semmi extra. Moddolt sima AC sokkal szimpatikusabb nekem. Na meg ugye most a ACR
, bár ott még nincs VR egyelőre.JoolsNOS be, 24dodó körül mozog a steam kulcs
-
shteer
titán
be lehet még szerezni valahol 32€ alatt?

-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Milyen állapotban van a játék? VR mennyire működőképes? (látom kicsit feljebb, annyira még nem jó
) -
Majd csapatjuk felváltva a rallyval... asszony kitesz má' látom előre

-
zsozsa74
őstag
Annyi új hír, hogy a 0.4 decemberben jön. Ja, idén decemberben!
Lesz benne egy Toyota Supra Mk4. Normál és drift verza is.
-
Tegnap besoppingoltam én is az evo-t.(27€) Első nekifutásra a CSP-s AC-hez viszonyítva nekem a grafika alulmarad. 2K-ban játszottam ultrán 120fps körül,az még el-elment, de a vr-t bárhogyan állítottam játékon belül(low-med-high),nem hozott érdemi változást lagg tekintetében. Pedig egy 5080aourus hajtja. Én nézek be itt valamit szerintetek? (VR egy Pimax Crystal Light) Vagy még EA a gép vr tekintetében (is)?
-
macy
addikt
-
-Solt-
veterán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Vannak ígéretes videórészletek, amin igencsak melósnak látszik 1-1 féktáv... én kész vagyok teljesen, rég vártam így játékot!
-
dino_m
őstag
-
-Solt-
veterán
Én néztem pár videót róla, brutális a cucc... minden lézer szkennelt, szakaszok, autók, minden mm pontos... fizika AC alapokon, grafika módosított UE5... jelen állapotában is szépen fut 3 monitoros rendszereken. 2021 ben fogtak hozzá, a konkrét meló 2-3 éve zajlik, ha jól értettem.
Amit a videókon látni, hogy mekkora féktáv kell, hogy mozognak az autók, azok alapján iszonyat potenciál van benne, aztán majd meglátjuk.
@GalaHU: Akkor majd linkeld itt be, ha kész van...
-
-Solt-
veterán
Urak!
AC Rallynak csinál valaki külön topikot, vagy itt kövessük majd?
-
dino_m
őstag
-
MasTer
tag
Kipróbáltam én is, és nagyon tetszett, amit tapasztaltam. A hangok sikerültek szerintem a legjobban. Tetszett, hogy az E30-at pl. szépen lehet csúsztatni kilinccsel előre a kanyarokban, csak egy picit hirtelen nyeri vissza a tapadását a csúsztatás végén, és átbillen az ellenkormányzás miatt. És persze végre van Spa! Füst, köd, lángok még nincsenek és bizony az optimalizációt sem érzékeltem olyan nagyon, nálan továbbra is 40-60 fps.
-
Lac-coo
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz
zsozsa74
üzenetére
Minden játék topikban ez megy évek óta a témában, ha jön egy patch bármelyikhez... Én írtam rá egy scriptet, ha nincs PH előfizetésetek egy egyszerű Tampermonkey addon-nal és scripttel ki lehet szűrni adott felhasználó hozzászólásait. Szerintem ez a legfontosabb upgrade a szimes vonalon

-
-Solt-
veterán
Az nincs, de ez a mérgező magatartás már nagyon régóta tart nála és már nagyon-nagyon unalmas. Aki ismeri az zömében átnéz rajta, de mindig vannak "újak" akik felülnek a provokálásának és a vége az ami most is van, parttalan vita légből kapott, tényeket mellőző agymenéseken... akkor érzi jól magát, ha tönkreteheti egy olyan topik légkörét ahol nem az ő éppen aktuális bálványai vannak istenítve. Több mint 50 éves, de egy homokvárakat rugdosó óvodás szintjén van mentálisan.
-
dino_m
őstag
Mi az hogy semmi oka fejleszteni?
0.3.3-as verziószámnál tart a progi. Vadonatúj motor és miegyéb.
Talán tényleg használják a már jól bevált megoldásokat, amikről egy időben mindenki úgy zengedezett, hogy ez az igazi szimulátor. Senki nem állította, hogy ez a végleges állapot. Alapjában véve a fizika 10 évvel ezelőtt is ugyanaz volt mint ma. Vagy estleg hallottál valamit arról, hogy megváltoztak mára fizika törvényei?
Éppen arról van szó, hogy fejlesztik. Írtak egy új motort is. Szerintem minden szimulátor fejlesztő azon van, hogy minél jobban sikerüljön megközelíteni a valóságot. Van akinek jobban, van akinek kevésbé jól sikerül.
De egy új fejlesztésre azt mondani, hogy elavult, az eleve trollkodás, de semmiképpen se hozzáértésről tanúskodik. Azért mert a füvön még nem úgy viselkedik valami, ahogy te azt elvárnád, még nem az elavultságot jelenti, legfeljebb még nem tartanak ott, ahol te gondolod, hogy tartaniuk kellene. -
dino_m
őstag
Nos, az AC EVO egy teljesen új struktúrára épül, mint az AC vagy az ACC. Javaslom összehasonlításként a fájl felépítését az említett játékoknak. Szóval elég merész és átgondolatlan kijelentés egy teljesen új, fejlesztésben lévő programról azt állítani, elavult.
Emellett az rF2 és az LMU ugyanarra a motorra épül (szóval a "disznóra gyöngyöt" mondás tényleg illik rá), amit már huszonéve toldozgat már nem tudom hányadik csapat. Most éppen a Codemasters volt vezéregyénisége vezeti az LMU munkálatait. Na éppen ő a felelős azért, hogy az F1 játék soha nem lett szimulátor, pedig volt jó pár éve rá, hogy azt faragjanak belőle. Úgy látszik 25 év alatt semmit sem sikerült tanulnod, legfeljebb azt, hogy hogyan kell fordítva megűlni a lovat.
-
Lac-coo
őstag
Az most is az, bár nyilván szimulációabna nem olyan jó, ( teszem hozzá egy jobb ACC játékos se tud korbe menni vele normális tempóban, hosszú ideig , mert messze nem padlógáz-padló fék mint ACC) de verseny lebonyolításban senki nincs a közelében sem. No meg RF2... De volt idó mikor AC volt a favorit, csak az már elavult, mint ahogy szerintem ,tehát szerintem ez is az , bár elég csilli villi lesz .... ...)
De 25 év alatt sok favoritom volt. Jelenleg LMU messze túlmutat mindennen persze van az a fránya disznóra gyöngyön jelenség, mint itt sokan bizonyítják is ezt !
-
Lac-coo
őstag
-
GalaHU
addikt
Te ma vagy itt először? Lackó elvtárs már hónapok óta (ha épp nincs kitiltva) csak fikázni jár minden topikba ami nem LMU vagy netán olyan hardvert merészel pozitívan jellemezni ami neki nincs.
Érvelés, értő olvasás nem sajátja, tények ritkán zavarják, a mentális egészség kímélése érdekében a legjobb ignorálni.
-
Tósoki
csendes tag
Tisztában vagyok mit jelent az effekt szó. Azt is mit jelent a FFB effekt. A lézer szekennelt és modellezt pályát is tudom értelmezni.
Részemről ez a téma lezárva. Egy csoportban megosztjuk a tapasztalatainkat és nézőpontokat. De Te csak ide bedobsz néhány mondatot mikor visszakérdezünk tovább vinnénk a gondolat menetet akkor meghátrálsz, értetlenkedsz... -
Lac-coo
őstag
Bakjer. Ez komoly? Meg a játék is effectnek írja kicsit gondolkodj már....! Pl nincs modellezett ut, igy nincs min döcögkön, ezert triggerek vannak rakva az útra, ha átmész rajta lejátszik egy meghatározott ffb effektet... razókő, abs , stb.... Nem egy urtechnika , amióta létezik AC mindig ilyen volt....
-
zsozsa74
őstag
Szerintem is a legtöbb gép nagyon alulkormányozott. Porschénél különösen érezhető.
Viszont az utcai gépek egy része szerintem már most szenzációs. A Honda NSX-en annyira jól érezni, hogy azt Senna segítségével hangolták.
"Élesen" lehet vele menni, mint egy igazi versenyautóval. Jah, LMU-ban meg elég gáz most az új LMP3-aknál ez lassú tempós hiba. Egyszerűen az autó eleje betapad, hátul meg hipp-hopp elveszik a tapadás. Néztem Jardier egyik versenyét, ezzel ment és pörgött vele, mint a láncoskutya. Pedig ugye ő nem az a típus. Mondta, hogy jelezte ő is a fejlesztőknek, akik ígérték, hogy hamarosan javítják. Amúgy ki lehet setupolni, de akkor is.
-
Tósoki
csendes tag
Helló!
Szerintem kissé erős szavakat használsz "fake effekt".
Az általad említett LMU lassú tempós úthiba szerinted abszolút valós? Egy versenyautó kőkemény futóműve ha alacsony tempónál olyan, akkor 180-200 km/h leesne az útról. A billegés és remegést esetén ne keverjük a terhelés valtás során érezhető bolintással.
Ez a"közepes húzás a kanyarokban" ez alatt mit értesz? (Egyebként a valódi autó is igyekszik mindig központba húzni a kormányt.)
Én pont az alulkormányzással szenvedek. A külső íveken pályahátárt sértek a kupás Porsche-val. Viszont pont a Porsche esetén érzem azt, hogy teligázas kigyorsításkor elkönnyül az eleje. Amit a valódi Porsche-s tulajok is említenek pályanapokon.
Sőt nekem a megjelenéskor Imola-ban a 2-3-4 kanyarokban a Porsche mozgása pont ugyanazt az érzést adott mint RF2-ben.
Magam is nagy kritikusa vagyok a az EVO-nak és az LMU-nak is az voltam EA folyamat alatt. De biztos vagyok benne, hogy jó irányban halad a dolog.
Nekem a fékezés ad némi ACC-s áthallást, ezt remélem javítják. -
zsalesz
aktív tag
Ha a jelen grafikai beállításokat vesszük alapul akkor 35FPS. Azért ez nem kicsi javulás szerintem. Mikor lejjebb vettem a grafikát (med-re) akkor volt 60, de nekem az nem tetszett. Most a látvány és az FPS is megfelelő. Viszont egyenlőre ennyi, ezzel jelen állapotban csak körözgetni lehet. De arra remek.
-
Lac-coo
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Eléggé alapra tette nálam az új verzió az FFB-t ,döglött volt, hatalmas ,buta középrehúzással kanyarokban. Ránéztem út effekt ,kerékvető effekt nélkül döglött vacak az egész .Persze 10 éve ez jó volt AC-ban ,de ideje lenne változtatni rajta ...
LMU-ban ha megyek 30 -al az úton nem hogy az ffb átadja a rengeteg úthibát de vizuálisan is látszik. Nem effekt, így van modellezve a beton ,és képes is áatadni az FFB. Nos ettől az AC EVO fényévekre van. Pályamodellezés az ilyen ,az változni nem fog, ffb talán javul.
És igen LMU a legjobb, keveset játszom ,miért is en a legjobbal tenném ..Amúgy meghalnátok itt páran, ha nem raknátok valami személyeskedést mindig hozzá !
Nagy baj lehet nálatok az nértékeléssel ....
De ha ettő lpicive lis jobban lesztek, engem nem zavar, hajrá !!!
-
Lac-coo
őstag
Megnéztem ,rettenet gagyi ez az agyon kamuefftezett FFB LMU után..... Remélem ezen dolgozik még nem kicsit.....
-
-
zsozsa74
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Jah, amúgy meg műxik minden tükör. Tehát ha már pályán vagy: View settings- mirrors, ott kiválasztod, hogy right mirror és van egy olyan pont, hogy disable mirror. Azt off-ra állítod. Hogy defaultként miért nem így van, azt nem tudom.
És lehet állítani a tükrö vertikális és horizontális szögét is. Mindent is!
-
zsozsa74
őstag
Na aggódj, másnak se! Meg főleg ne aggódjon senki, hiszen ez még minidg csak a 0.3.3 verza, fényévekre a végső verziótól, ha egyáltalán lesz olyan. Rengeteg dolog vissza van és nyilván nem ma lesz kész. Elejtettek egy olyat, hogy a 0.4 az majd az október 17-19-én rendezendő Sim Expo-n, Dortmundban fog bemutatkozni. Persze azt még nem tudni, hogy milyen újdonságok lesznek.
Én most 2 órája körözök vele. És azonkívül, hogy az AI még teljesen agyhalott, nagyon élvezem. VR kapcsán azt mondhatotm, hogy VD-n keresztül használom high beállításokkal és 72 hz-en, így nagyon jól fut (egy 4090-el). Én rohadt nagy potenciált látok ebben a szimben.
-
zsozsa74
őstag
Szerintem most VR-ban is egy fokkal jobban fut. És valami csodaszép.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Most van kint a rendes 0.3
-
PapírVilla
aktív tag
Most lemaradtam valamiről, vagy eddig csak a 0.3 bétát használtuk és ez az igazi 0.3 vagy mi van? Mert jó ideje kint van a 0.3, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

Köszi!
Persze tudom, hogy neked csak az LMU, semmi más...