- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Zola007 #28849 üzenetére
Continental Tour Ride van fent nekem, alapvetően nincs gond vele, de nem ajánlom. Mivel teljesen más a minta az elején, mint az "oldalán", ezért kanyarban ha az ember picit is bedönti a biciklit, akkor megváltozik a gurulás hangja, amitől mindig azt hiszem hogy kavicsos / homokos felületre mentem rá és meg fog csúszni, vagy valami nem ok a biciklivel... de lehet ez csak engem zavar
Ezt leszámítva nincs vele gond, azt mondjuk meg tudom erősíteni amit belaazallat írt, hogy valami iszonyat nehéz felrakni. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy nullára eresztett belsővel sem fog lefordulni a felniről...
deicide:
Nem kis teljesítmény, elismerésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest