Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány kihagyással és elkalandozással végignyomtam a Remasteredet, nagyon jó élmény volt, nemtudomhányadszorra is.
178 óra lett a vége, szóval nagyon nem néztem be minden kő alá, de lenyomtam a főküldit, az összes céhes küldetéssorozatot, mindkét DLC-t, sok városi küldetést, és amerre jártam, ki is pucoltam mindent. 
Jövőre majd még biztosan vissza fogok térni néhány végigjátszással.
-
genndy
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Akkor viszont:
C:\Users\<Username>\AppData\Local\Oblivion\Plugins.txt
Ebben van az a lista amiről raktál be képet. Itt kell helyretenned a sorrendet, hogy a MorroHun.esp meg a magyarjavitas.esp legyenek a legutolsók. Ez egy sima txt, Notepaddal szerkeszthető. Mielőtt babrálnád, legyen róla biztonsági másolatod. -
genndy
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ez vajon a betöltési sorrendet is jelzi? (nem ismerem a Remasteredet, csak a régi alapján ötletelek).
Mert a magyarításnak kell az utolsónak lennie hogy minden előzőre hasson. Ha valami DLC a magyarítás után töltődik be akkor persze hogy angol marad.
De ezt nem tudom lehet-e állítani ebből a launcherből. Ha úgy működik mint a régi, akkor ez valójában egy sima szerkeszthető txt fájl, tehát lehet (érdemes/kell) vele kézzel is mókolni. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Semmilyen modot nem használok. Megvettem a játékot a gog-on offline telepítettem és arra ment fel a ti magyarításotok. A csatornából kijőve már nem magyar a küldik egy része.
-
Menő ez az újonnan bekerült páncél.
Order of the Hour páncélja és íja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

NVidia gyári alkalmazása, Alt+Z a GUI és ott lehet konfigolni az OSD statisztikai réteget.