Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ha nem elérhető, mi az értelme?
Mármint azt hinné az ember, hogy nap egy univerzális megoldást.. de nem
-
NvidiaRTX
őstag
Most akkor mégis csak szabad a Warez a PH oldalain?
Múltkor az én bejegyzésem törölve lett mert külső key oldalak NEVEIT mertem megemlíteni ami NEM warez.
Nagyon érdekes ez a részrehajló moderáció az oldalon... -
stickermajom
addikt
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
Az igényt én megértem, a megvalósítást már kevésbé. Ez így ugyanúgy manuális munka, mint korábban, csak egy n+1 webes felületen.
Feljebb linkeltem a már meglévő, rengeteg funkcióval rendelkező qbit_manage-t, ami képes erre, mellette tracker alapján tud torrenteket tagelni, tagek alapján megosztási limiteket beállítani, stb. Gyakorlatilag a segítségével a kliens felé sem kell nézni, nem ám még a századik emailt kapni emlékeztetőnek.
Persze, ha a topikgazda tanulásnak szánta, arra tök jó. -
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
Saját igény volt.
"akkor a torrent program bepirosítja az adott sort," Nekem ezt soha nem teszi, tette meg, dockerben fut webui felületen.
-
Nem értem a script létrehozására okot adó igényt.
Nekem is többszáz torrent seedelése fut, ha valamelyikkel gond van, akkor a torrent program bepirosítja az adott sort, lehet törölni. Utána pedig a torrent könyvtárból is törölhetőek a fájlok.
Ha pedig régi torrenteket akarok törölni, akkor a torrent programban idő szerint sorba rendezem a torrenteket, (és mondjuk) az egy évnél régebbieket törlöm. Aztán szintén dátum szerint sorbarendezem a torrentek alkönyvtárait és az egy évnél régebben letöltött állományokat törlöm.
Ennyi
-
Szia!
Elsősorban információnak szántam, hogy meglehet oldani a halott torrentek keresését, törlését mondhatni egyszerűen. Nem gondolkodtam azon hogy kiadom, illetve nem volt eldöntve, ez mostanra már változott.
Amúgy a leírásba van hogy magamnak készítettem, de nem fontos.
A megjelenés színei pillanatok alatt változtathatóak, valamint ott a sötét mód is. Illetve ízlések és pofonok, szokták mondani.A keresés, csak a kilistázott halott torrentek között működik, előre nem tudhatja értelemszerűen hogy melyik lesz halott. Valamint ameddig nincs keresés és találat, addig nincs mi között keresni.
Kevés a funkció, legalább is ezt írtad. Mivel a leírásban is benne van hogy magamnak készítettem, nekem az volt a lényeg hogy a halott torrenteket megtalálja, és tudjam vagy egyesével törölni, vagy globálisan egyszerre az összeset, vagy csak a kliensből, vagy a kliensből és a letöltött fájlokat is. Ezeket tudja. Tehát a célomat amire terveztem azt elérte.
Megjegyzem, ha normális hozzáállást tapasztaltam volna, akkor átalakítottam volna kiadható változatra.
Nekem csak ennyi volt a célom. Nem akartam semmi extra funkciót bele, mert csak erre volt szükségem.
Az email küldés még nincs beépítve legalább is nem teljesen, de több megoldás is lehet, pl hetente küld egy emailt emlékeztetőnek, vagy ha a halott torrentek száma eléri pl a 10 darabot, több lehetőség is van. De van benne egy olyan lehetőség félig készen, ha elér egy darabszámot, akkor automatikusan törli a halott torrenteket, és küld róla egy értesítés e-mailen a törölt torrentek listájával.
Tehát lehet, és lehetne bővíteni. Amúgy nem vettem kötekedésnek. Az értelmes kommentek ellen semmi kifogásom nincs. De azért egy valamit ez a pár komment megerősített bennem, továbbra sem fogom megosztani a magyar fórumokon amiket készítek, mert igazi magyar mentalitással állnak az emberhez, és egy adott "termékhez".
Ha valamit azonnal nem kapnak meg, vagy nem tudnak meg, azonnal támadóan lépnek fel, tapasztaltam az évek során.Pedig még lenne bőven mit megosztani, de inkább passzolom.
-
Valóban, ez egy nehezen értelmezhető poszt. Aki felhasználná, az nem tudja. Aki okulna belőle, vagy kiegészítené-javítaná, az nem látja a forrást.
Nekem a kompakt nézet hiányzik leginkább. Desktopon röhejes, hogy az értelmezhetetlen 3-ról akár 6-ra (!) emelhető az egyidejűleg látható elemek száma.
Checkboxos lista, multiselect, oszjóvan.
-
totron
addikt
Nem mindenki elkötelezett híve a totális szabadszoftver-szellemiségnek és ez jól is van így. A hozzászólók nem tudják hova tenni a posztodat, nem kapott semmit az, aki csak végfelhasználó lenne, a hobbi?programozói létet felvillantod egy pillanatra, de a hajtómotor, hogy minden próbálkozás jó esetben építő, hogy ez egy folyamat, az már nincs meg nekik.
Aki a színfalak mögött is járatos, annak meg azért visszatetsző ha már szóba van hozva inkább szokás megosztani az ilyen mikroprojektek hátterét, mint nem, nem szolgáltál ki vele senkit. Van benne egy kis egészséges dicsekvés, gondolom, ami szintén rendben lévő, egyben párbeszédet is szerettél volna indítani. Így, hogy se kód, se késztermék két pad között vagyunk.Egyéni vélemény, de túl sok/émelyítő dizájn, túl kevés funkcionalitás mellé hotkeyek hiánya. A keresést nem értem, előre tudod melyek halottak? Fordított a történet, nem? Szintén citált funkció, de e-mailt milyen feltételek mellett, mennyi inaktivitás után küld? De ne hidd, hogy kötözködöm, nincs ezzel semmi gond, csak idő, míg letisztulnak a működések, a célok, mint optimumok, na meg a tálalás.
-
-
Yodafon
őstag
-
Igen, értelek, és ezzel alapvetően nincs is semmit gond, csak a tálalás nem mindegy.
Igazából egy GUI felületet amit láthattatok a képeken, bár ez gondolom mindenkinek leesett.Amikor készítettem, igazából semmi gond nem volt, egyszerű az egész, legalább is nekem az volt. Egy része JS kódolás, egy kis CSS és minimális HTML. De a logika magában nem bonyolult. Jelenleg node.js kódként futtatom a saját nasomon is, és még így is bőven stabil.
Mivel megvolt az elképzelés hogy mit szeretnék, már az alapoktól úgy építettem fel hogy szisztematikusan csak az kerüljön bele aminek kell. Persze a beléptetésre és a biztonságra külön figyeltem.Készítettem egy email értesítő rendszert is, na azt bonyolultabb volt kicsit elkészíteni, megszívatott rendesen, de majd arról is rakok fel egy kis leírást.
Illetve készül még egy rendszer, ami úgymond megkönnyíti a dolgokat, de erről majd csak később írok.
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de kérdezz nyugodtan és válaszolok.
-
stickermajom
addikt
qbit_manage - [link]
QBT_REM_UNREGISTERED - Use this if you would like to remove unregistered torrents. (It will the delete data & torrent if it is not being cross-seeded, otherwise it will just remove the torrent without deleting data). Trackers that have an error and not covered by the remove unregistered logic will also be tagged as
issue
for manual review. -
murrayd
csendes tag
Köszi, hogy bemutattad a végeredményt. Ha nem szeretnéd megosztani, az természetesen a te döntésed.
De én szívesen fogadnék a képeken túl bővebb infót a megvalósításról is: mit használtál, milyen problémákba ütköztél stb. (szerintem mikk2000 is valami ilyesmire célzott)
-
-
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest