- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, értelek, és ezzel alapvetően nincs is semmit gond, csak a tálalás nem mindegy.
Igazából egy GUI felületet amit láthattatok a képeken, bár ez gondolom mindenkinek leesett.Amikor készítettem, igazából semmi gond nem volt, egyszerű az egész, legalább is nekem az volt. Egy része JS kódolás, egy kis CSS és minimális HTML. De a logika magában nem bonyolult. Jelenleg node.js kódként futtatom a saját nasomon is, és még így is bőven stabil.
Mivel megvolt az elképzelés hogy mit szeretnék, már az alapoktól úgy építettem fel hogy szisztematikusan csak az kerüljön bele aminek kell. Persze a beléptetésre és a biztonságra külön figyeltem.Készítettem egy email értesítő rendszert is, na azt bonyolultabb volt kicsit elkészíteni, megszívatott rendesen, de majd arról is rakok fel egy kis leírást.
Illetve készül még egy rendszer, ami úgymond megkönnyíti a dolgokat, de erről majd csak később írok.
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de kérdezz nyugodtan és válaszolok.
-
stickermajom
addikt
qbit_manage - [link]
QBT_REM_UNREGISTERED - Use this if you would like to remove unregistered torrents. (It will the delete data & torrent if it is not being cross-seeded, otherwise it will just remove the torrent without deleting data). Trackers that have an error and not covered by the remove unregistered logic will also be tagged as
issue
for manual review. -
murrayd
csendes tag
Köszi, hogy bemutattad a végeredményt. Ha nem szeretnéd megosztani, az természetesen a te döntésed.
De én szívesen fogadnék a képeken túl bővebb infót a megvalósításról is: mit használtál, milyen problémákba ütköztél stb. (szerintem mikk2000 is valami ilyesmire célzott)
-
-
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem mindig is zavartak a halott torrentek. Folyamatosan át kellett nézni...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest