Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz fulton #267939 üzenetére

fulton, rám nem mondhatod, hogy cseszegettelek vagy hogy nem bátorítottalak, bár ez szerintem itt sokakról elmondható. Oké, a purhabért szívva van a véred, de az szerintem belefér.
    Viszont azért ha nem tűnt fel, itt elég sok ember próbál segíteni neked tanácsokkal, felajánlanak személyes találkozót, adnak tippeket és tanácsokat, vagy próbálnak le- illetve rábeszélni dolgokra. Azt gondolom te is látod, hogy ez másoknak idejébe és energiájába kerül, amit érted, vagyis tulajdonképpen a közösségért tesznek. És azt se mondhatod, hogy nem fogadnak el, és ezt még én se mondhatom el ezt, pedig aztán engem is nekiállnak néha oktatni - van, amikor jogosan, de van, amikor csak feszültséglevezetésként.
    De ugye azt te is látod, hogy azért ha egyrészről segítséget kérsz, akkor a másik részéről illik is valami visszaadni. Én például személy szerint úgy érzem, hogy a neked adott tanácsok süket fülekre találnak. Azt érzem, hogy néha túráztatod az embereket, és aztán máskor egy másik témában újra, és nem igazán fogadsz meg semmilyen tanácsot. Amikor meg mondjuk megkérlek, aztán más is, hogy áruld el pontosan milyen bringát keresel, csend van. Szóval csak annyit akartam, hogy ez a dolog akkor tud igazán működni, ha kétirányú. Nem kell bringát venned, sem olyan bringát, ami mások szerint jó, de ha te túráztatni jársz ide, akkor nem ártana elfogadni, hogy idővel szépen lassan az egész csoport vagy lemond rólad, vagy bokszzsáknak használ.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés