- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A weboldalak bejelentkezési adatokat kérő ablakai esetében van automatikus kitöltés beállítva nálam (még amikor elkezdtem használni az Edge-t, feldobta, hogy mentem-e, mondtam, igen, ezer éve).
Viszont, ha tegyük fel, csinálok egy foxpost feladást, oda beírom a címzett mailcímét, akkor másnap egy weboldal bejelentkező ablakának szövegmezejébe kattintva duplán, felajánlja ezt a mailcímet is, nemcsak azt a 2-3-at, ami jelszóval együtt el van mentve nálam és régóta használom.
Szóval, lehet kacifántosan és szakszerűtlenül fogalmaztam, de:
hogyan tudom törölni ezeket a címeket, vagy olyan szavakat, karaktereket, amiket egy bejelentkező ablakban felajánl, de nekem nem relevánsak, nem kellenek, csak zavarnak? -
Fandango
veterán
133-as beta (Version 133.0.3065.19 (Official build) beta (64-bit)) másnál is csinálja, hogy hiába van kikapcsolva a mouse gesture-nél a show mouse track, mégis mutatja?
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
telegram edge frissítés után másnál sem megy?
Bár ahogy látom kár itt kérdezni mert ez a topik halottBESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
Érdeklődöm, hogy még mindig nincs arra mód, hogy ha sötétre van állítva az edge akkor lehessen egy adott website esetén kivételt tenni ez alól?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
ViragL
tag
Rendszeresen kidob mostanában az Egde, mindig újra be kell jelentkeznem. Évek óta használom, de csak mostanában kezdett el ezzel szívatni. Látszólag minden beállítás jó, a Store-ba is be vagyok jelentkezve. Nem futott bele valaki hasonlóba? Esetleg valakinek valami ötlet, piócás ember, bármi..
-
ViragL
tag
A legtöbb felhasználó a böngészőjében tartja a jelszavait, ezért ha jelszavakat akarnék lopni a böngészőket céloznám meg. Ráadásul a böngésző adatbázisát meg is nyitja a felhasználó, amikor használja azt. Ráadásul HA ki tudja nyerni (szinkronizálni) a böngészőből a jelszavakat egy másik böngésző, akkor egy "böngésző" is.
Ha belegondolunk számítógépes vírusok is Windowsra vannak legnagyobb százalékban, mert azt használják a legtöbben. Jelszót is onnan kell lopni, ahol a legtöbb van. De ez csak az én gondolat menetem.
Az, hogy valaki megbízik-e egy open source, közösség által fejlesztett megoldásban, azt mindenki maga dönti el. Szakmabeliként, nekem a Bitwardenben van bizalmam. Ha nem lenne, akkor a Lastpast használnám, (ott még fejlesztőt is ismerek, mert kicsi a világ). -
Ádám16
addikt
@mindenki: A legbizalmasabb adataim jelszavait nem szívesen bízom 3rd party app-ra, még az MS féle Authenticator is szájhúzva. Authenticator kér Face ID-t feloldáshoz, az Edge pedig a Windows jelszavát még.
Ezért igazából KunEmber opciója lesz a tuti, néha szinkronizálom még a Google/Apple jelszórendszerébe, és akkor teljes a nyugi.
-
-
Ez csak egy javaslat, még ne ugorj neki, mert Én nem szinkronizálok semmit a felhőbe, nem használok fiókot a Windows-hoz sem stb stb.
1. Olyan külső jelszókezelő kellene, ami IOS alatt (is) fut, Authenticator App-l is együttműködik, felhős vagy nem felhős és még lehetőleg ingyenes is legyen...
Na ilyenről nem tudok sajna...2. Ez lenne az egyszerűbb megoldás (de várd meg olyan versenyzők véleményét is, nehogy valami buktató legyen a dologban), hogy mivel amúgy is Edge-t használsz, ezért létre kellene hozni egy Microsoft fiókot, utána ezzel a fiókkal bejelentkezni az Edge-ben és egyből szinkronizálná a jelszavaidat (sok más mellett, de az állítható Edge-ben)
A profilnál (gondolom most csak 1 profil van) be kell csak jelentkezni.
Így nem kellene +1 egy jelszókezelő, Authenticator is letudva, és a felhőben (is) meg lennének a jelszavaid.3. A jelszavakat lehet CSV-be exportálni. Tömörítő progival, erős jelszóval betömöríted, lemented egy pendrive-ra, azt meg eldugod.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Ádám16
addikt
Edge-be szoktam menteni a jelszavaimat, ami kommunikál az Authenticator app-pal iPad-es és iPhone-on is.
Az összes helyen lényegében generált, hosszú jelszót használok.
Volt már valakinek valaha gondja a jelszókezeléssel? Ha egy IBKR/ügyfélkapu/... jelszó eltűnne, nagy bajban lennék.
"B" tervnek ti mit javasoltok? -
KunEmber
senior tag
Edge-t használ valaki Mac-en? Milyen? (Én iOS-is eddig ezt használtam, hellyel-közzel rendben van.)
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
-
ETOM
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3614 üzenetére
Amúgy ehhez miért nyúltak hozzá. Eddig ha kivolt kapcsolva "Az általam beszéltektől eltérő nyelvű lapok fordításának felajánlása" a beállításokban attól még jobb klikkre ott volt a fordítás magyar nyelvre. Most, hogy frissült 129-re már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #3631 üzenetére
Megnéztem. Egyik sincs bekapcsolva itt.
-
AMD Power
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #3631 üzenetére
Köszönöm szépen! Hazaértem megnézem.
-
válasz
AMD Power #3630 üzenetére
Akkor abban a takarítóban néz körül, lehet, hogy böngészőnként külön-külön lehet állítani (CCleaner-ben így van), ezért a Chrome és Edge másként van/lehet beállítva. Pl. CCleaner esetében Űrlapkitöltési előzmények (Autocomplete Form History) felel azért, hogy amit beírtál egy űrlapon (Form-n), azt kipucolja vagy sem, illetve nézz körül itt az Edge-ben, hátha el- vagy be van állítva.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
AMD Power
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #3629 üzenetére
Köszönöm!
Fura mert én a Inkognitó módot szinte soha nem használom. Egy "takarító" program van a gépen, de az pl Chrome-ból semmit nem szed ki.
-
válasz
AMD Power #3628 üzenetére
Alapból így kellene, hogy működjön. Ha nem, akkor annak az szokott az oka lenni, hogy valami külső progival ki vannak takarítva a böngészési előzmények, vagy az Edge beállításokban van úgy beállítva, hogy kilépéskor(bezáráskor) takarítson maga után.
Inkognitó módban nyitogatsz oldalakat, akkor ott sem jegyez meg semmit.
Illetve -de ez nem biztos- úgy rémlik, mintha a pl a ShutUp10 (vagy hasonló progik) is állíthatnak az Edge működésén, de ez tényleg nem biztos...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
A Microsoft EDGE böngésző "tud olyat" mint a Chrome ,hogy feldob/kitölt lehetőségeket amiket régebben már beírtam vagy használtam valahol? Pl weboldal stb... -
andreas49
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #3625 üzenetére
és esetleg hogyan lehetne átállítani másra (pl. Deepl)
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
andreas49
senior tag
Lehet-e tudni, hogy milyen fordítót használ az Edge? Nem találok változtatási lehetőséget más fordítás szolgáltató beállításra. A mostani 'kataszrofális'
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
-
roseA580
tag
Sziasztok!
Ma mikor megnyitottam az Edge böngészőt rögtön felajánlotta hogy töltsem le a Chrome böngészőt, vajon mi történhetett?
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3620 üzenetére
Köszönöm szépen
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Olyannal találkozott már valaki, hogy ha meg nyitok egy weblapot és a billentyűn lévő nyilakkal szeretnék le / fel görgetni, akkor a billentyű nem a görgető sávot mozgatja, hanem a kurzort futtatja végig a szövegen vízszintesen ?[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Azt hogy lehetne megoldani ,hogy ujabban az asztali Edge minden egyes gépbekapcsolás után bejelentkezést kér a böngésző megnyitásakor... eddig szépen benntartott ,de egykét hónapja lehet ez , kissé bosszantó....
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
cog777
senior tag
Mindig kileptet az Edge, pedig a gepet csak hibernalom. Neten csak a szokasos BS, javitas cookie torles, ujratelepites tanacsot talaltam, ami BS mert szinte zsiruj Windows alatt mukodni kellene. Csak az UBlock origin van telepitve.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
Sziasztok! Szeretném az Edge-ről minden kedvencemet és jelszavamat átmenteni a Chrome-ra. Évekkel ezelőtt már csináltam ilyet, de azóta biztosan változott a metódus. Hátha egyszerűbb lett, mert főleg a jelszavakkal nem volt magától értetődő és egyszerű a dolog. Egy gyors leírást tudtok nekem adni erről? Köszönöm!
Szerintem.
-
válasz
xy.zsolt #3612 üzenetére
Én az Edge fordítójáról beszélek, nem a Google-ról...
angol oldalon jobb egér | utána ott fityeg az URL sáv szélén
Kijelölés esetén is ue. a szitu...OK.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3611 üzenetére
Nálad lehet, itt csak kijelölt text-re(!) van jobb klikkre google fordító.....én pedig komplett oldalfordítót keresek
[ Szerkesztve ]
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3609 üzenetére
csak annyi, hogy eddig elkerülte a figyelmem
.....hol találom?
[ Szerkesztve ]
-
-
xy.zsolt
őstag
Frankó......azt írja, hogy komplett oldalfordítást (sorkijelölés nélkül) már csak a chrome alatt végzi el a google fordító kiegészítő
-
Hulot
tag
Sziasztok. Edge-hez volna szükségem bővítményes bookmark programra, ami az oldalról egy képet is tárol. Az adatok a gépemen legyenek, ne valamilyen cég felhőjében. Nem egy önálló bookmark program kellene.
Volna ilyen? -
Zsoxx
senior tag
Ma bekapcsoltam a gépet, és láttam a processek közt, hogy frissít az Edge. És meg is javult, már nincs gond a jelszavak megjegyzésével.
-
nicu71
addikt
válasz
Walter_White #3604 üzenetére
Kinyírni nem tudom h kell,de nálam soha nem erőlködik,beállitom telepitéskor hogy a főcimes keresésnèl a google legyen a keresőmotor,ha néha feldobja hogy legyen a Bing a default,akkor elhajtom a vérbe,és marad a google.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Szeretném végérvényesen kiiktatni az Edge böngészőből ezt a ******* ****** ***** ****** ****** ******* Bing keresőmotort... mert teljes agyf*sz kerülget.... hiába rakom át Google-ra, folyamatosan visszarakja magát, de még úgyis, hogy a bing keresőmotor hivatkozását átírom egy billentyüzet rákönyökléssel....
Akár registry szinten mindenre nyitott vagyok.... Segítsetek ennek a rákos "sejtnek" a kinyírásában...előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Piacon a Galaxy S25 család
- PR-Telecom
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest