- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az hagyján, de “jogosítványt” is fog kapni a végén. Rendőr tartja az oktatást amúgy, gondolom a sulinak megvan a saját gyakorlópályája is az udvaron (ahol van hely, ott szokott lenni). Nemcsak tekerni ranulnak meg, ha em az összes szabályt, beleértve a szükséges felszerelést, azért kell a lámpa. A bicaj is le lesz prüfölve, kap egy matricát, ha ok.
Amúgy úszás ugyanez, megtanítják őket, a végén meg “vizsgáznak”, és az alapján jár a minősítés (nálunk az egyiknek jött csak össze a csikóhal, a másik eggyel kisebbet kapott
).
A másik hozzászólásodra: jól tetted, hogy rendőrt hívtál, megfélemlítésre játszott a köcsög. Felénk is ez megy a nagyobb parkolókban napközben, kiteszik a bólyákat, aztán ott gyakorolnak a motorral, meg az utánfutóval. Bár én még konfliktusba nem futottam velük, de tényleg kb használhatatlan tőlük a parkoló nagy része. Naívan úgy vagyok vele, hogy ahogy telik a parkoló, biztos lelépnek. Tekintve, hogy amúgy fizetős P+R, nyilván kibasznák őket onnét, ha zavarnák a usereket.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest