- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
öööö
ez az új hot zone,ez milyen mód ..? gyakorlatilag itt mit is kell csinálni?
-
jimpo
senior tag
Még ki is kell hozni
Az már rég megvolt, Zero Dam Easy...[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
Ilyen egy jól sikerült kukázás...
Egy darabig mondjuk eltartott míg "megtalálta".A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Zizi123
senior tag
Szerintem eljött az idő, hogy feladjam ezt a játékot.
1/2 - max 2 perces csaták.
Layali easy mindenki fullos kék, lila cuccokban lev 4. lev 5-ös lőszerrel.Fél percen belül vagy lerakja az egész csapatot 1 másik csapat, vagy 1 ember...
Ugyanmár. 15 FAIL küldetés, néha 1 sikeres becsúszik...
Miközben megírtam ezt megint lerakták az egész csapatot. R93-al 65m-ről ugrásközben pont fejbe lőtt.
Ennyi bukóval még budget szettel sem lehet 0-ra kihozni...
Hát játszon ezzel a sz@rral akinek 2 anyja van.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Én is budget-nek én is az AKS-74-t használom. Az első pár lőszerrel nincs gondom, de a tár 2. felénél már nagyon kapaszkodnom kell bele, hogy kompenzáljak, de szeretem.
Légy kedves küldd mér el az konfig kódját. Kíváncsi lennék, hogy jobb-e, mint az enyém (ár/érték arányban). Köszönöm. -
Plata
félisten
válasz
pRoject22 #521 üzenetére
PVE játékban tudok csalni de nem játékosok ellen.
MMo-ban van két karakterem ami kb 90%-ban tesz arra hogy lövi az ellenség.
Elite fokozaton is csak piruettezve marháskodom.
Tudom hogy van egy hiba a játékban,arra építettem a karakterem,így elite fokozaton is azt mondja ha szekálják hogy miss. -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #515 üzenetére
Azt nem értem, hogy ezek youtube-erek, streamerek, különböző platformokon csatornáik vannak, ergo valószínűleg ebből élnek.
Tehát ha rajta kapják őket a csaláson, és bannolják őket éhenhalnak.
Ha csalnak viszont akkor azt logikusan, nem ilyen nyilvánvalóan csinálják, hogy még meg is mutatja, hogy nyilvánvalóan nem úgy működik neki a játék, mint nekem, vagy bárki másnak. Mivel a fegyver kódját is megosztják, így konfigurálásból való tévedésnek esélye sincs.
Ebből azt gondolnám, hogy nem csalnak, csak én nem tudok valamit a játékról... -
bul07
nagyúr
Lehet egér makróra van még valami mókolás neki, és lehet azért pontlövő a fegyvere
Amúgy makró én szemembe csalás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zizi123
senior tag
Értem én, de a videó pont arról szól, hogy kb a 40-es tárat belelövi a pontba. Mármint neki!
Nekem ugyanaz a fegyver ugyanazzal a beállítással az első kilőtt lőszertől kezdve egyre inkább a plafont lövi, ahogy a szóráskép alapján is kell viselkednie.
De neki nem....Így könnyű kinyírni a parasztot (engem) aki küzd a recoil-al.
Tegnap is 0,4-0,5s alatt kaptam 5 lövés mellkapsba 60+ méterről AKS-el...
Az a fegyver erre nem alkalmas semmilyen szinten laboratóriumi (lőtér) körülmények között sem, nemhogy ugrálás, rohanás közben... -
Polllen
nagyúr
válasz
Szeszkazán #511 üzenetére
Így.
Én nem szeretem a drága 3-400k-s fegyvereket, igyekszem a legolcsóbban olyan recoil-t "varázsolni", amit tudok kezelni (vagy tudni vélem
).
Mondjuk ebben segít a játékstílusom, hogy nem akarok 100 méterre Scar-ral ugyanarra az egy pontra lőni hosszú sorozatokat."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Zizi123
senior tag
Azért kezd kiborítani ez a játék. Kezdem azt hinni, hogy én valami béta verziót használok, mert semmi nem úgy működik, mint a streamereknek.
Itt 1 oktató videó arról hogy kell buildelni 1 fegyvert. Gondoltam megnézem, mert bár eddig azt hittem hogy tudom, de hát mindig tanul az ember.
LinkBárkinek is olyan lesz ez a fegyver a megadott kód alapján, mint amilyen neki a videóban?
M4A1 Assault Rifle-Warfare-6FAMGNG00U98BTLV400GS
M4A1 Assault Rifle-Warfare-6FAMGRS00U98BTLV400GSNekem ezzel a builddel az első lőszer még valóban oda megy ahova kell, de onnan kezdve a "Trajectory Distribution"-nak megfelelően olyan szinten megy felfele a fegyver csöve, és konkrétan használhatatlanul pontatlan.
A másik:
Most napok óta az AKS.t istenítik, hogy mekkora király AR...
Recoil mentes!!!!! Ha van a játékban olyan fegyver, amit agyon tuningolva is 1 f.s na ez az.
Lemásoltam azt a konfigot amit használ hát nem így viselkedik, nem 1 pontlövő, mint ennek pl...
LinkDe miért????
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ha valaki operations-ben season mission-ket csinál, arra figyeljetek, hogy a Mission time: 720s leírása hibás.
Nem 2 jammer kell a black chamber server roomba, oda csak 1. A másik a Black chamber glass roomba kell. Mindkét szoba kulcsos, de az ezt megelőző küldetés ad 1-1 négyszer használható kártyát hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Delta Force - Official Black Hawk Down Campaign Release Date Teaser Trailer
- Február 21-én jön a kampány.Live-Die-Respawn
-
Zizi123
senior tag
Sokat szoktam nézni ezt a ürgét, és ugyan magyarázza már el valaki, hogy ez a szituáció másnak is így szokott lezajlani? Ha én rohantam volna utána ilyen dübörgéssel a lépcsőn, akkor tuti, hogy nem lootol nyugodtan tovább, hanem ahogy belépek sz@rrá lő.
LinkDe ahogy nézem a közvetítéseit folyamatos ilyen szituációkban van, hogy öli halomra az ellenfelet a létező legmagasabb fokozaton, de az ellenfelek úgy játszanak, mintha botok lennének. Az én csatáim jellemzően 0,5s-ig szoktak tartani, rámozdulni nincs időm, nemhogy lokalizálni honnan lőnek, és visszalőni.
-
Zizi123
senior tag
A játék nagy hibája, hogy lehet ezekkel is távolra lőni nagyon pontosan, csak a távolság függvényében nagyobb mértékben, és hamarabb kezd el csökkenni a sebzése, mint az AR-nek.
Tehát ha nem hosszú sorozatokat lősz vele, hanem pötyögtetsz, akkor olyan pontos, mint 1 SR, vagy MR. Nonszensz.
Ja igen, és ha már itt tartunk, akkor az is gusztustalan, hogy a z MR-nek viszont nem csökken a sebzése semennyit, 500m-ről is a default sebzését sebzi... -
bul07
nagyúr
És ezekkel hogy lehet távolra lőni?
Én amúgy elképedve nézem hogy egyesek úgy lőnek mondjuk egy CAR-15-el is mint egy rendes mesterlövész fegyverrel.
Én lövöm őket mondjuk SV-98 a világ végéről, aztán ő elkezd rám lőni és folyamatosan talál is, és nyek meghalokEngem az is zavar hogy nincs esése a fegyvereknek, rakétát is kilövi a tankra és mint egy lézerfegyver olyan egyenesen repül a tank felé a rakéta, akár apálya másik felére
........
Amúgy meg lehet nézni valahol a legmesszebbi ölés milyen távolságra volt?
Tankkal volt nemrég egy 701m
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nem, az egy taktika
Sokkal könnyebb foglalni ha odaér a játék, én a első pont foglalása után szoktam elkezdeni rombolni a házakat, és mikkor jön a harmadik pont akkor a házak nélkül könnyebb lenyomni a védőket.
Na meg ha a házak nincsenek akkor a tank is beljebb tud támogatni, mert a külső házak takarják a rálátást a foglalandó pont környékére.
Tankkal a második két pont foglalásánál nem sok segítséget lehet adniDe más pályákon is van hogy nagy előny támadásnál ha a védők nem tudnak házakban és egyéb amúgy rombolható dologba elbújni, így én van hogy tényleg csak rombolás miatt lövök dolgokat.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Plata
félisten
Tankos dologról jutott eszembe,tegnap láttam egy játékost trench fene tudja mi pályán hogy azzal szórakozik egész végig hogy a házakat rombolja.
Kb az első foglalási pontról lövi a második pont mögötti házakat.
Mikor már ott jártunk hogy elértük a falut ahol a házak vannak akkor meg a megmaradt épületdarabokat a tankkal döntögette.
Az ilyen az dilis,vagy még gyerek lett volna? -
bul07
nagyúr
Jó legyen igazad
És melyik az a support fegyver amelyik mindent ver.
És nem ilyen papírzsebkenő méretű térképeken csatákban hanem rendes 50-100m távolságra.
Közelre többet számít a szerver ki kit lát meg hamarabb, mert van hogy nagyon olyan érzésem van hogy kések többiekhez képest, mire meglátom már ő lő rámMár nagyon megnéznék egy kört tőled, vegyél már fel egy kört
(Az én gyenge gépem is képes felvételt készíteni, 1050Ti nem egy erő vga)
Mondjuk egy ilyet mint amit én beraktam, nem kell jobb minőség, a harmadik kis heli próbálkozásomról
Videó [link]
Azóta rakéta mellet a másik gépágyút használom az jobban adja gyalogság ellen távolról isAmúgy azóta mintha romlott volna az irányíthatóság sokkal érzékenyebb lett, vagy egy frissítés elállított valamit
Amúgy van még olyan gondom hogy én min grafikán tolom, és sok pálya ellem nem töltődik be, lövöm tankkal vagy bármivel távolról és valamibe becsapódik és nincs ott semmi, na de mikkor közelebb gurulok akkor megjelenik valami tereptárgy(ha kell tudok videót csinálni róla mire gondolok)
Ezzel csinálhatnának valamit[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Lehet, hogy akkor nem 1 játékkal játszunk, mert nagyon változatos, hogy melyik katonával mit lehet használni, szó sincs 80-85%-ról.
A 45 (primary) fegyverből 4-et tud bárki használni (ami nincs 10% sem)CAR-15 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
M16A4 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
AKS-74 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
QBZ95-1 (Unlock level 8) – Assault
K416 (Unlock level 13) – Support
M4A1 (Unlock level 14) – Assault
SG552 (Unlock level 16) – Assault, Recon
AUG (Unlock level 18) – Engineer
AK-12 (Unlock level 23) – Assault
SR-3M Compact (Unlock level 30) – Support
PTR-32 (Unlock level 31) – Assault
AKM (Unlock level 34) – Assault
AS Val (Unlock level 37) – Assault
ASh-12 (Unlock level 39) – Engineer
CI-19 (Unlock level 43) – Assault
Type-191 (Unlock level 43) – AssaultM870 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
M1014 (Unlock level 10) – Assault, Engineer, Support
S12K (Unlock level 15) – Assault, Engineer, SupportUZI (Unlock level 1) – Support, Recon
Bizon (Unlock level 3) – Support, Recon
SMG-45 (Unlock level 5) – Support, Recon
MP7 (Unlock level 19) – Support
P90 (Unlock level 24) – Support
MP5 (Unlock level 29) – Support
Vityaz (Unlock level 33) – Support
Vector (Unlock level 38) – SupportM249 (Unlock level 1) – Engineer
PKM (Unlock level 20) – Engineer
M250 (Unlock level 42) – EngineerG3 (Unlock level 1) – Engineer
M7 (Unlock level 22) – Engineer
SCAR-H (Unlock level 25) – Engineer
ASh-12 (Unlock level 39) – EngineerMini-14 (Unlock level 1) – Recon
PSG-1 (Unlock level 9) – Recon
VSS (Unlock level 12) – Recon
SR-25 (Unlock level 27) – Recon
M14 (Unlock level 32) – Engineer
SKS (Unlock level 36) – Assault, ReconSV-98 (Unlock level 1) – Recon
R93 (Unlock level 7) – Recon
SVD (Unlock level 17) – Recon
M700 (Unlock level 26) – Recon
AWM (Unlock level 35) – Recon -
bul07
nagyúr
válasz
redingitell #495 üzenetére
Na jó akkor a fegyverek 80-85% választható bármelyik katona esetén
Recorn esetén csak LMG nem rakható(4db fegyver), minden más igen, ami amúgy se gond mert én nem használok LMG fegyvert
Amit én általában használok Car-15 pl minden katonával használható( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Minden katonához lehet rakni bármelyik fegyvert
Én a plusz képességek alapján választok hogy ép melyik pályán vagyok, fegyvert is mindig a pályához választok
Tolom Recorn, Hackclaw-al, de nem mesterlövész puskával, hanem akár sörétessel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zizi123
senior tag
Újabb konklúziót vontam tegnap éjszaka le:
Hajnalban nagyon gáz játszani
Oké sokáig kell várni mire összejön a szakasz, lesz 3 ember aki éppen be akar menni.
Azt a minimális embert aki ilyenkor játszik vagy szétdobálja a szerver és nem találkozol senkivel 1 órán keresztül, vagy oda dobál be, ahol éppen van karakter a pályán, és valaki meghal 1 percen belül.
Ma hajnalban vagy 1 perc alatti csatáim (volt 39s-es is azon kívül amit ide is elküldtem) vagy 25 perces és addig szó szerintem senkivel nem találkoztam. De se NPC-vel, se playerrel, csak futottam folyamatosan 1 kihalt világban.
Hajnal 3 körül volt 3 ilyen csata egymás után, hogy senki nem volt a szakaszunkon kívül kívül a pályán, ami nem is lenne akkora probléma, ha volna mit lootolni.
2 esettel találkoztam:
Vagy minden loothely ki van fosztva, és szó szerint bármerre, mész semmi loot. Az elsőnél még azt gondoltam, hogy pont előttem ment 1 másik karakter aki mindent felszedett, a 3. csatánál már gyanús volt, hogy vazze itt semmi nincs. Olyan mintha nem generálna semmit újra a szerver. 25 perc folyamatos futással 65e-t tudtam kihozni, mert csak zöld cucc volt mindenben...
A küldetés, hogy ölj meg 6 katonát kék vagy magasabb szintű mellvért vagy sisakban. Ez 1 órámba telt mire találtam 6 nyomoroncot, hogy le tudjam lőni őket. Se a frekventált, se az eldugott kis konténerek körül, sehol semmi... Mindenhol csak kinyitott ládák... -
bul07
nagyúr
Én nem szoktam menni dokival(Support) és mégis tudok éleszteni, vagyis csak tudnék de nem teszem mint leírtam. És sokáig is tart az élesztés vagy 3-4másodperc.
Általában
55%-ban Recorn -> Hackclaw vagy Luna attól függően hogy melyik pálya
40%-ban Assault -> D-wolf, ennél van füstgránát de azt nem tartogatom hogy hátha éleszteni kell
5%-ban Engineer -> UluruÉn nem szoktam menni Support-al, vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy még soha nem is mentem
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Mert ez is sz@rul van megcsinálva.
A csata végén az összesítőnek nem sok köze van a történtekhez. Nem annyi a killem, nem annyiszor haltam meg, nem annyit élesztettem.
Már régebben is feltűnt, hogy valami nem stimmel, érzésre többet öltem, érzésre nem haltam meg ennyiszer, érzésre többet gyógyítottam... De gondoltam, hogy hosszú volt a csata, én meg elfogult vagyok...
Aztán 1-2 héttel ezelőtt a csata utolsó percében élesztettem fel valakit, és kb 10s műlva vége is lett a csatának, és az elszámoló táblázatban 0 szerepelt... Hmmmm... -
Zizi123
senior tag
Én nagyon szeretem a support karaktereket.
Kellően messziről tudnak éleszteni 3-4m (csak tudnám hogy kell ezt az életben elképzelni), és fekve is megy nekik. 1 csata alatt 30-40 élesztést megszoktam csinálni.
A legjobb amikor a sarok mögül folyamatosan feléleszted a kollégát akit lelőttek, és az meg lövi tovább őket, mintha semmi nem történt volna. Az 5. élesztésnél már majdcsak elfogy aki addig folyamatosan lelőtte. -
Plata
félisten
Ha ráesek egy rakás ellenségre autóval és meghalnak miért írja némelyik killre azt hogy fejbelőttem?
Sosem öltem még ennyi ellenséget egyszerre,rájuk estem kocsival.
Kaptam több mint 1600 pntot.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem fognak éleszteni én se teszem
Hogy miért, mert szarul van megcsinálva, állítom hogy még nő is vagy fél métert a játékos karaktere úgy kiegyenesedve éleszt, és jó sok másodpercen keresztül, csak az nem lövi aki vak
Az esetek 50% akkor ölnek meg mikkor éleszteni próbálok
Hát nem akkor inkább nem élesztek, de el se várom, egyből nyomom a gombot hogy mihamarabb újra pályán lehessek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sZapu
csendes tag
Warfare módban az a baj, hogy sok az agyatlan K/D huszár, abszolút nem érdekli őket, hogy ez csapatjáték lenne. 2042-ben is ugyan ez ment vagy még megy is, tojnak bele hogy te ott fekszel, vagy kérsz medikustól HP-t vagy ellássanak lőszerrel, inkább az old meg magadnak a problémáidat elv van érvényben, mert nehogy a drágalátos K/D elmenjen negatív irányba…
Én alapból a warfare módnak álltam neki, mert kellett valami a fostalicska BO6 és a már félig meddig halott 2042 helyett. Azzal viszont BandiHUN-al egyet tudok érteni, hogy itt is vannak táltos meg “ tápos “ játékosok is, több furcsasággal a kezükben ( vagy a gépükön inkább !? ).Viszont kollegáim rávettek, hogy illene menni az operationt is. Hát be kell ismernem sokkal jobban élvezem mint gondoltam volna
Az már más tészta, hogyha ketten megyünk be akkor sajnos előfordul, hogy a hozzánk csapódott delikvens olyan szinten hülye, egyből megy a pvp-re vagy rosszabb esetben lecsap két playert majd elkezdi lootolni őket, minket meg a harmadik társuk eltesz pihenőre, majd a lootgoblin társunkat is megeszi vacsorára mert ő illetőségének első, hogy kipakolja a lelőtt egyéneket nem pedig a segítség
( konkrétan tegnap esti móka volt ez, gratuláltam is neki mikrofonban ).
Ettől függetlenül én élvezem mind a két módot, amikor egymagam vagyok akkor megyek hentelni warfare módba, amikor meg megvagyunk ketten, akkor meg irány az operationDe lassan kellene még több ember a barátlistára Delta végett
-
Zizi123
senior tag
Új rekord
42s-nél már mindenki újra lobbyban volt...Ezt én néztem be, mire kiválasztottam merre induljak, és futottam 10m-t addigra előlépett a targonca mögül az enemy, lelőtt a p.csába. Nem hittem el, hogy nem NPC...
DarkStar01 Platinum III
saMUIray Platinum IV -es rangú játtékosok....[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Na a Fortnite, amit bottal se piszkálnék meg, nomeg a CS, Valorant, ez utóbbit pedig egy streamer lánnyal is játszottam élőben
Support, feladat megy, de csípőből pixelt vadászni...Nomeg jött egy másik streamer lány+BF V
A Fortnite meg dedós, nevetséges nekem, de pl. a hunt showdown komolysága nagyon tetszik. Codos volnék amúgy, de idén nem vettem meg, csak battlepass, és bár nincsenek kimaxolva a skinek, de nem sok van+szembejött a delta force, mire ráuntam a 2042-re,ott is a kontrolleres aimassistosok lézerfegyójára, S22-ig elvittem+medic+minden gadgetje kimaxolva, de a végén már close combat módra jártam csak gránátot hajigálni+semmit lőni lmg-vel, úgyhogy 3 hónapja nem indítottam, de lényegében az utolsó season vége vágta el a komolykodást.Tényleg csak a fránya cheat zavar, nekem a Bad Company 2 óta, amibe 1800 órát toltam, ez a bf hangulat, hiába jött a többi, a BF V-t is inkább a régimódisága miatt szerettem, mert a cod 2-3 nagyot ment annó, akkor még konzolosként+sok barátot... de rá lehet jönni, hogy a bf v is csak egy skin. Attól minden megvan, ami egy modern játékban funkcionálisan, csak más alakú, de ugyanúgy van mondjuk "ak47", "M4", "UZI", gadgetek... Jó, a mapokból pár jó, de mire belekezdtem, már csak olyat vehettem, amiben minden unlockot, operátort megkaptam+alig pár értelmes szerver.
BF 1 is jó volt, de ahhoz nem volt akkor erős procim+a kapott passos 10 óra alatt már megjelenéskor széthackelték az egészet, láthatatlan katona, csak fegyver a levegőben, az egész csapat 1 pontra teleportálása, majd ledarálása...A single-je tetszett.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Zizi123
senior tag
válasz
BandiHUN #478 üzenetére
Én ezért nem játszok Warfare-t.
Régebben napi első csatának, hogy rápörögjek, bemelegedjen a kezem, a szemem, de már most azt sem annyira felb@sz az első 3 percben, hogy már az utóbbi időben a csata vége előtt mindig leléptem.
Már most el sem indítom a Warfare-t. Rengeteg csaló, nagyon rossz új pályák.Az Operation-ben valószínűleg nincs annyi csaló, de az előbb játszottam, és egyszer csak nagy piros betűkkel kiírta a képernyőre, hogy XY-t kizárták a játékból gyanús játék miatt.
Nem a szakasztársam volt, de valószÍnűleg Ő is a pályánkon volt éppen. Tehát vannak itt is. Mondjuk az előbb pont Vektorral nyírtak ki 67m-ről.... Ha valami fegyver nem alkalmas ilyenre messzire lövöldözésre az pont a Vektor -
Zizi123
senior tag
válasz
Iramirez #477 üzenetére
Azért ők is tolják minden éjszaka, tehát nem esne nehezükre éppen ezzel játszani, de mive Fornite-ban egymás után lehoznak 3 Win-t, addig itt igencsak a ranglétra alján lennének.
Amikor Wot-oztam, akkor nagyon zaavrt a 47% Winrate, erre kiderült, hogy a legjobbaknak sincs 40%... Az azt jelenti, hogy 3-ból 1x jönnek ki... Értem én, hogy az viszont olyan.... -
BandiHUN
veterán
Ilyen fél pve-pvp játékban nekem bejött egész jól a hunt showdown, akciósan megéri megvenni, szép game, szépen fut, lehet zombit ölni, hasonlóakból van 4 3 fős csapat, nyomokat keresve kell bossokat ölni+loot, na ott a legelső körömből kijöttem 1 killel... jó, a tarkov is megvan a pvp rész, na az se volt a gépemen egy éve
De a hunt elég fun, igaz ódivatú fegyók, stb, de ott ha odalősz, ottvan. Meg nem ér semmit a cheat, nem feladat mindenkit megölni, a bosst kell+az ad jutalmat, de kellően nehéz, és van map, látod a kilépőhelyeket, nem mint tarkiban, ahol a legtöbbször ki se jutottam mapismeret nélkül, team ugye nem volt, de az itt sincs.
De azért rápróbálok az operations-ra is, a tutorialt megcsináltam már🤣 De fullba vagyok inventoryval oda, annyi mindent adott a gém, szeretek mindenféle challenge-eket csinálni, nemrég jöttem rá, hogy van dupla xp+merit token+a fegyókat, ami megtetszett, fel is toltam tokenből maxra, annyi van
Maxolt fegyóval is odaadja a weapon xp-t tokenben, a kövivel se kell kínlódni, bp xp alapú... jó játék ez, változatos is, jutalom is millióféle van, jó operátorok, nem langyosvíz, mint a 2042,csak a csalások... én ideveszem a norecoil makrót is vagy mittudomén hogy lőnek lézerként egy uzival is 50m-ről...Kicsit bántóan buták a társak, nincs lőszer, átlépnek a medikek, védőben főleg, de max átváltok én, aztán lesz golyó is, ragtapasz is+rengeteg pont
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz
Iramirez #477 üzenetére
Hát én warmode, de az első map cheaterttvyoutube squad után léptem is ki ma, öreg vagyok én már bazári majomnak, hogy 4 ember támadja végig 350 tickettel a defendet, darabonként 100killel, legalább a napi feladatok meglettek, ment a report mind a 4-nek,leosztották a népet lmg-vel 100+ méterről aimbottal... de tényleg ezt nézik az emberek, hogy ennyire megéri legyalulni egy szervernyi embert?
Nagyon kéne valami működő anticheat. Minek ez a kerneles szar akkor? Értem, hogy free game, de a pass nincs ingyen... meg teljesen jó bf pótló, tegnap nem volt ilyen. DE irányított rakétával sikerült elcsípni egy helit is
-
-
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #471 üzenetére
Igen, igen én is hajlok erre.
A The Division 1-2-be beletoltam vagy 2000 órát, de ezzel nem hiszem, hogy tizedéig elfogok így jutni. Ott ha nem akartál PVP-zni, akkor nem mentél a Dark Zone-ba, csak lootolgattál, vagy farmoltál.
Itt viszont lépten-nyomon ha kell, hanem nem rá vagy kényszerítve.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mutogatjátok itt ezeket a eredményeket
De ha lehet vegyetek már fel egy kört hogy mégis mi a fene ez a játékmód, úgy megnézném hogy ti hogy toljátokNVIDIA GeForce Experience felvesszi kis erőforrás igénnyel, pár FPS csökkenés az ára a felvétel készítésének
Már ha zöld VGA van a gépbe, piros oldalon is biztos van ilyen program(blama lenen ha nem)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zizi123
senior tag
Igen, a szörnyen kevés pénz az a random csapat velejárója, olyan nincs, hogy mind a 3 ember jól lakjon. Egyedül olyankor szoktam jól kijönni, ha nem a többiekkel megyek kvázi solo-ban, mert akkor minden az enyém.
Viszont a solo hátránya, hogy tuti nem szed fel senki, meg ha a szerver dobálja be a játékosokat a pályára, akkor +2 -vel több ellenfél lesz a pályán akik ki akarnak nyírni.Nekem az időpont megfelel. 0-24-ben tudok játszani, ha kell
Sajnos a mennyiséggel pótolom a minőséget1 gyors kérdés: A rangod oparation-ben mitől függ? Szerintem nekem nem változott vagy 50 csata óta. Bronz II 1150 pont.
Azt nem értem, hogy iszonyat mennyiségű kérdésem van, ami gondolom másokat is érdekel, miért nem írja le a fejlesztő??? -
almos94
aktív tag
Most 2-3 napig nem bírok játszani, de utána kereslek. Ami fontos, hogy csakis este érünk rá játszani hétköznapokon, 7-8 óra körül kezdjük és 10-11-ig nyomjuk. Mi már full PvP-ben játszunk, de majd veled megyünk pár lootolós kört megmutatni a jó loot helyeket.
Egyébként a játék elején én is toltam a recruit geares loot köröket. Gyenge kör 200-300K Zero Dam easy, 500K már jó, de simán volt 650K+ is solo loot körökben.
A kimentési arányod tök jó, de amit küldtél képeket, azokon szörnyen kevés pénzt hozol ki, ezen segítünk javítani.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Zizi123
senior tag
Köszönöm a felajánlást elfogadom, ha téged nem zavar, hogy rontom a szinvonalat.
Kukoricajancsi néven játszom.A mosatni kimentési arányom 37% 197 csata alatt, ami ahogy nézem az ismerősök, akik kilőttek engem, streamerek, youtuberek stb... arányának felel meg. Én azt gondoltam, hogy a nálam sokkal jobbak sokkal jobb %-ban jönnek ki. De látszólag nem markánsan tér el.
Ami nálam még nagyon rossz a 0,2 K/D arány, 197 csata alatt 24 kill.
Én nagyon kerülném a PVP-t, de mindig megtalálnak.A pénzről meg annyit, hogy mivel random csapattal megyek, így jellemzően mindent felszednek előlem, így én csak a maradék cuccot szoktam kihozni. Ha én megyek elöl, akkor tuti már van ott valaki és kinyír.
-
almos94
aktív tag
No offense, de te valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem van már benne majdnem 200órám, lassan megértem az összes játékmechanizmust. De a legelején is ennél sokkal nagyobb arányban tudtam kijönni és több lóvét is tudtam összeszedni.
Ha tetszik a játék akkor én (és a haverom) szívesen megyünk veled pár kört és megmutatjuk, hogy kell pl. soloban csak loot kört csinálni, vagy harcolni egy jót csapatban.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
-
Zizi123
senior tag
Na de, hogy írjak valamit jót is, tegnap leraktam 2 playert (3-an voltak összesen) az indulás után 1,5 perccel. a Barrack fölötti konténer mellett.
Ez azért nagy szám, mert nagyon gyenge vagyok, 1 szál AKS-74-el voltam bent, és mert mind a 2 player 1,5m+ -os cuccban volt...FULL-FULL csúcs lila cuccok 500e+-os fegyó, lila lőszer stb... 1.3m-t hoztam ki belőle úgy, hogy a másik fegyót el sem vettem tőle...
ÉS loot nem is volt még náluk, mert akkor jöttek ki a spawn helyről...
30 low cost csatámat tudom belőle szponzorálni...Azért csak megkérdezném a fejlesztőket, hogy ez mennyire normális, hogy ilyen emberek rohangálnak az easy pályán...(mármint nem magamra gondoltam
)
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz
xundyingx #458 üzenetére
Ja az NPC pajzsost igen, de a playereket lev 2-es lőszerrel nem tudom átlőni az üvegnél.
Arra sem jöttem rá, hogy ha megkampózott, akkor utána pontosan mit is tudok még csinálni vele? Vagy 3-4x fellök, de közben se az ugrás, guggolás, futás semmi nem segít.
Szép lassan agyonver.
Igen, természetesen meg tudom vakítani kb 2s-re, de sokat nem nyerek vele, még talán annyi időt sem, hogy a kampója távolságából kikerüljek.
Az a gond vele, hogy kb a karakterek 3/4-ét át counter-öli közelről.
Távolról több mindent lehet vele csinálni pl elfutni...
A társaik jellemzően mögé vannak behúzódva, és mint 1 mozgó fedezéket használják,
rohadt idegesítő.Más. Luna detection arrow.ja mutatja az operatorokat is, vagy csak a NPC-ket? Amióta nerfelték 1 f.s lett...
-
Polllen
nagyúr
-
Zizi123
senior tag
Egyébként pedig mint sz@r a sebbe, úgy hiányzott ez a pajzsos g.ci is. Gondolom csak én nem tudok mit kezdeni vele 1v1-ben...Szerencsére minden ellenséges szakaszban legalább 1...
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Ha lábra lő, akkor teljesen mindegy, hogy arany gúnya van rajtad, vagy milyen színű.
Újabb próba easy Layali-ban 0/7 ... Összesen a 7 "csata" nem volt 20 perc. A gond, hogy nagyon kellene csinálni a küldiket, csak így elég nehéz, ha soha nem tudok kijönni, meg leginkább semmit csinálni. Még a rohadt krokodilt sincs időm megkeresni, mert addigra megölnek.
Már semmit nem viszek magammal csak 1 fegyvert. Ha lilában megyek is pont 0,5s alatt halok meg.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
xundyingx #454 üzenetére
Szerintem nem. Mindegyikhez külön játékstílus passzol.
Illetve az arany armor ellen az arany lőszer ugyanaz az, mint kék armor ellen a kék lőszer. Nem garancia semmire.
A arany gear-ben mész, legyen arany lőszer is és akkor nincs gond. Nagyjából mindegy, mi van a másikon."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
xundyingx
tag
Csak szerintem rohadtul unbalanced ez az egész rendszer ami van Operations-ben az egyes karakterek között? Minek ide ez a "hero-power"es hülyeség?
Arról nem is beszélve, hogy ha bemész arany gear-ben, ugyanúgy halsz 0.2 másodperc alatt ahogyan rád néz az ellenfél.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
Polllen
nagyúr
A lelőtt játékosoknak 2 státusza van. Az egyik, amikor "lent van", de még kúszik és lát. Ilyenkor könnyen felszedhető. Egy ideig van csak így és ilyenkor még lehet lőni, hogy meghaljon. Ilyenkor nem lehet lootolni a testét.
A másik státusz, amikor meghalt, itt még újra tudja éleszteni egy ideig egy élő/álló csapattárs.
Ha eltűnik a játékos holtteste és már csak a láda van, akkor kilépett az adott játékos.Ha lelősz valakit és azonnal meghal, akkor nincs több álló csapattárs és ki is írja, hogy "wipe out". Szóval amíg tud kúszni az ellen, van élő csapattárs. Náluk tuti élt a harmadik. A kérdés persze az, hogy hol lehetett?
A hacklaw scanje azt mutatja, aki még él, szerintem az is számít, aki "lent van", de a halott már nem. Ha egy hullát tudtál lootolni, egy pedig elkúszott, akkor volt még ott 1 álló játékos. Az, hogy most ez az ő harmadik játékosuk volt, vagy egy másik squadból valaki, mindegy.
Jól tetted, hogy nem mentél ki.Viszont ha valakit lelősz és csak "lekerül", lődd tovább, hogy meg is haljon. Nehezebb felszedni, nem lát már, így infot sem fog tudni adni a csapattársainak és ketyeg az idő, amíg felszedhető.
-
Zizi123
senior tag
Volna 1 pár technikai jellegű kérdésem a rutinosabbakhoz.
Hackclaw témakör.
Szituáció: Zero Down pálya Barrack hely. Spawn után sprint a széfhez. kb 50s után összetalálkoztam 1 enemyvel úgy meglepődtem, hogy hirtelen felindulásból lelőttem ahogy a sátor táborból rongyolt kifele. Mivel rajtam semmi nem volt, összesen 1 fegyóval mentem be, így elbújtam, közben kinyírtam a fenti őröket, majd beöltöztem a lev 1-es szarrá lőtt cuccaikba. (ami nyilván azok kívül, hogy elmondhatom, hogy van rajtam valami semmit nem ér.)
A lényeg, hogy mire gondoltam lemegyek kilootolom az áldozatomat elvitte a csapattársa, és cipelte a nagykapu fele. Ezen úgy meglepett, hogy azt is lelőttem. Elejtette az előző áldozatot akit cipelt, Ő pedig kimászott a kapun kívül.ÉS akkor most jön a 2 kérdés:
1. Mivel nem tudtam, hogy még van-e 3. társuk, így elindítottam 1 scannelést. ami 2 ellenséget jelezett. A szkenner jelzi-e a Wipe Out-olt játékosokat????
2. Mivel nem tudtam eldönteni, hogy volt-e 3. társuk, így a villanó drónt is eldobtam ami villant is. A kérdésem, hogy a drón villan-e WipeOut-olt játékosokra?Mert ha mind 2-re igen, akkor elcsesztem, mert mivel kb 0 cucc volt rajtam, így nem mertem kilootolni őket, hogy nehogy a 3. leszedjen, csak ami játékos a kapun belül volt félig abból hoztam el 1-2 cuccot.
-
Zizi123
senior tag
Hát mester nem tudom, hogy mikor jártál utoljára Layali-ban de szerintem más idők járnak arra, gondoltam tegnap éjszaka megint rápróbálok, de 6-ból 1x sem tudtam kijönni.
Ebből 5 csata 1-3 perc között volt. A 6. azért tartott tovább, mert miután lelőtték a szakasztársaimat 2 percen belül (felszedtem őket) elfutottam, de az egyik lelkes ellenség szó szerint végig üldözött a pályán miközben folyamatosan puffogtatott rám mesterlövész puskával.
Természetesen a pálya tökéletesen ellentétes oldalán voltak az extract pontok, így vagy 3-4 percig futottam, de megtalált, és lelőtt végül.
Igen a 6 próbálkozásból 2x lehet, hogy elkerülhető lett volna, ha nem megyek a többiekkel, be az elhomályosított részre, de gondoltam, hogy tudnak valamit, és van alapja az önbizalmuknak, mert hát önként nem rohangálunk nyitott szájjal a ....erdőben, de ők igen. (a főépületig nem jutottunk el)[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ilyen sokat mint ti én nem játszom,néha le tolok egy két csatát,de nem extractiont,tegnap a szép nagy pályára kerültem,az át variált sniper puskám nagyon szépen dolgozott.
Az új rekordom 548 méterről fejlövés sniper-nek.
Ami a legjobb hogy sikerült nagyon messziről csinálni hármas killt,ugyanis mind a három snipert kiszedtem egymás mellől. -
Zizi123
senior tag
Azért b@szhatna valamit a fejlesztő a játékkal, hogy az ilyen tetű csaló g.cik, mint ez is ne az easy pályán emberkedjen. "TTV" csak nem......
Tudtam, hogy hol fog jönni (Administration Area 1 szoba ahol lyukas a plafon), ebbe a szobába voltunk mind 3-an beszorulva. A plafonon lévő lyukon kellett leugraniuk, én elbújtam az ajtó mögé, a szoba másik végébe, hogy a salgó polcon keresztül tudjam lőni ha leugrik...
Még esés közben kinyírt, 1 lövést nem tudtam leadni max HP-ról...(Nem dobott vakító gránátot, nem dobott kést, semmit nem csinált, csak rongyá lőtt)[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
"sailsdk init failed, errorcode:2026000"
És miért csak most kezdte el zavarni 1 hónap után, hogy szerinte nem rendszergazdaként futtatom a játékot??? (pedig de)
Ez lett a nap vége, végre némi sikerélmény...
Mivel 1 kör ha csak fegyverrel megyek be kijön 40-50e-ből így ezzel el leszek a mai naponAz egyik körben az egyik csapattárs Extraction Failed, Extracted Value : 2.7m credit...
Vazzzeee[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz
BandiHUN #444 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy nem ez a jellemző, de a tények magukért beszélnek.
Igen, nagyon rossz PVP játékos vagyok, mert elizgulom, de Layali -ban én csak sodródtam a random csapatommal, mert nem ismerem a pályát, tehát nem én vittem bele a szarságba a csapatot.
Ami óriási különbség, hogy Layali-ban nem csak a frekventált helyeken vannak a PVP játékosok, hanem kb mindenhol lehetnek.
Az esetek felében 0-2 perc között végeztünk is. A legelső teljesen jellegtelen kis putriban is voltak ellenfelek. Pl Az egyik alkalommal az egyik buszban lapultak 3-an valami hídnál.
Különbség még, hogy itt jellemzően lev 4-es lőszerrel szedtek szét mindig, de volt lev 5 is!!!
Easy fokozatról beszélünk!!!Mivel az összes gear-em elfogyott a készletemet pedig nem szeretném ilyen sikerráta miatt felélni, így 1 fegyverrel mentem be a végén már csak.
Hmmmm most éppen el sem indul a játék hibát dob. Érdekes reggel amikor leállítotam még semmi baja nem volt.
-
jimpo
senior tag
Sziasztok
Nálam is picit vegyes a kimenekülés, van azért hogy adja.Főleg ha nem Lov LVL ammoval indulok neki.
Bár van hogy hallok valakit, kinézek és már halok is. Persze már hárman sasoltak...Mondjuk az összetartó team is sokat segít.
Egyébként LVL20 vagyok, nem mindennap tolom (3 napot igen 3-at nem). Jellemzően dél körül/után vagyok, illetve estefelé.
Aki Team-elne írjon, most épp játszani készülök picit.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
BandiHUN
veterán
Hát erre aktuális a vicc: "Ejnye-ejnye vadász, te most szopni vagy vadászni jársz az erdőbe?
"
Ki kéne próbálni ezt is. Ennyire csak nem lehet durva, végülis az első Hunt:showdown körömből is kijöttem élve, 1 killem is volt
-
Zizi123
senior tag
Csak a teljesség kedvéért a következő 8 csata.
Megitn lett 1 zöld halleluja[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Hát nem becsúszott 1 zöld
Elromlott biztos a játék.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Illetve nyugodtabb lootoláshoz layali-t ajánlom. Ott simán el tudod kerülni a playereket.
Jaja, itt tényleg van hely rohangálni, csak loot sincs sehol, csak a frekventált helyeken., vagy a társak sem tudják hol.
Mondjuk ez tényleg más feeling.
Mai nap eredménxe eddig:2 nap statisztika eddig: 29 küldi, 4 kimentés .
17 bukott kimentés egyhuzamban.
Legalább megoldódott a sok lejárni akaró gear szettem problémája....
Alakul a játék törlésére való hangulatom...[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Hogyan működik most az armor vs ammo:
[link]BandiHUN
Operations-ben nincs fegyverszint, a bázist érdemes fejlesztni, meg a küldetéssekkel a különböző departmeneket.BP amúgy szépen fejlődik, tegnap már a heti xp cap bőven megvolt és olyan sokat azért nem játszunk.
-
BandiHUN
veterán
XP-t, fegyót, BP-t mennyire lehet ezzel húzni amúgy? Vagy az még mindig warmode inkább? Nézegetném+eddig a tutorialt csináltam csak meg, de ígyis millió cuccom van ládanyitás nélkül is fullos a bank...
Viszont pl. a héten is ma jutok először oda játszani...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Polllen
nagyúr
Bármilyen gear-rel megyek be, minimum 60 db lila lőszer van nálam.
A shotgun-hoz van slug lőszer, ami lényegében egy nagy kaliberű normál lőszer.
Amúgy ebben a szezonban ritkítottak a spawn-n, viszont aki csak azért megy be, h másokat vadásszon, az támadja a spawnokat.
Nézd meg, h hol vannak a spawn-k és ha nem akarsz harcolni, akkor futás az ellenkező irányba.
Illetve nyugodtabb lootoláshoz layali-t ajánlom. Ott simán el tudod kerülni a playereket.
-
Zizi123
senior tag
Kijavítottam az előző hibát, így már tökéletes.
Én nem tudom, hogy mi van a játékkal, de minden pályán több szakasz is van, ez pár hete még nem volt így....Ha PVP-zni szeretnék Warfare -t játszanék....
20 küldiből 4x tudtam kijönni. Király...M870-el 60m-ről futás közben megölt.... Vicc....
Most utoljára pedig kiugrott a fal mögül, ugrás közben 5m-ről fejbelőtt S12K Shotgun-
al, -118.56HP[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
JA és új rekord duration 34s ...
Easy pályán M855A1 az alaplőszer úgy néz ki másoknak.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Hát nem belerondított az a zöld sor a majdnem tökéletes sorozatomba?
-
bul07
nagyúr
válasz
Franky74 #429 üzenetére
Szerk;
Nem válasz akart lenni...............
Engem az agyhalott csapatársak borítanak ki
Beül a járműbe és ész nélkül bemegy a tömegbe és seperc alatt kilövik, rosszabbik esetben nem marad a járműbe míg ki nem lövik hanem kipattan és otthagyja az ellenségnek, azok meg köszönik szépen el is viszik.
Más nyomorult direkt átkocsikázik az ellenséghez és direkt átadja.Heli esetén meg kb két pillanatig van a levegőbe, vagy kilövik, vagy földhöz vágja.
Én meg aki szeretnék rendesen járművezni nem jutok járműhöz.
És ugye az is tetézi ezt hogy pontról pontra változik hogy lesz jármű a következő pont esetén vagy nem. És ha közben pont váltás van nem lesz jármű.
Vagy egyik pálya esetén csak az első pont esetén van heli és ha ott elcseszi a nyomi akkor nincs heli a végéig. De egy jobb játékos kitart a kör végéig és sokat aprít az ellenségből.[ Szerkesztve ]
-
Franky74
tag
Sziasztok!
Engem a CoD-os patogós/ugrálós játékstílus idegesít. Beugrik a sarkon csípőből lelő mindenkit...
A Battlefield megoldása(nem volt ilyen ugri-bugri) jobban tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Új rekord Operation módban:
1:21-nél már mind a 3-an halottak voltunk úgy, hogy senkit nem láttunk...Még az "ultim" sem töltődött be.A kollága 20s-et bírt. én még kerestem, hogy honnan lőttek azért húztam ilyen sokáig. Mindezt a folyosón az épületben a Barrack fölött.
Az M855A1 lőszer átvitte a zöld cuccomat.
Többe került a lőszer, mint amit lootolt belőlem.[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
Elég érdekes dolgok derülnek ki ezzel a játékkal kapcsolatban. Most éppen az hogy a háttérben önkényesen megváltoztat pár windows beállítást. Nem biztonsági dolgokat de akkor is. link
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Plata
félisten
Igazad van,átvariáltam kicsit.
Trenchline pályán a szélerőműről iszonyúan jól tudtam vele boldogulni,sajnos kb a csata már a vége felé tartott,mikor behívott már a pálya kétharmadánál jártak a támadók,de nyertünk. Szemben a sziklafalról kettesével szedtem le a mesterlövészeket.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Nem
Az accuracy (pontosság) érték a csípőből tüzelés (hip fire) pontosságát befolyásolja. Ez nem hat a célzott lövésekre (ADS - Aim Down Sights). Csak a csípőből való tüzelés szórását csökkenti, szűkítve a lövedékek terjedését amikor nem célzunk.Snipernél ilyen nagyon ritkán van
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Na ha valamiben nem vagyok otthon az a sniper-kedés
Sunyi dolog, így nem csinálom. Természetesen ha van olyan küldi, akkor megcsinálom, de 1 lövéssel sem adok le többet, mint muszáj vele. De van itt a fórumon aki imádja, Ő biztos fog tudni segíteni.Sokan az SV-98-at istenítik, nekem az sem jött be.
Nekem talán az M700 tetszik leginkább, de az sincs kihúzva csak 43-as szintig.
Eddig ez van összerakva, de erre kellene az 52. szintnél lévő: Resonant Sniper Rifle Supressor, és akkor lenne szerintem nagyon ütős, mert 1143m/s lövédés sebesség az azért odab@szós.
M700 Sniper Rifle-Warfare-6F5UOQO098B46QH471S86MArksman Rifle-ben én eddig csak a VSS-t használtam, de nekem az sem jön be annyira, mint ahogy hypolják. A 360m/s lőszersebesség vazze az vicc.
Hivatalos range 131m Ha 1 játékos 4m/s-el fut, és te 120m-re lősz vele, akkor 1,3m-el kell elé célozni, hogy eltaláld ami minimum 2. de oldalról inkább 3 embernyi távolság, és közben a játékos legyen kedves, és egyenes vonalú egyenletes mozgást végezzen ne menjen cikk.cakk-ban, és ne torpanjon meg...Közelharcra lassú, tehát igencsak korlátozott, hogy hova használható. Szerintem!!!
PErsze biztos, hogy van aki ezzel is isten-király.[ Szerkesztve ]
-
válasz
BandiHUN #403 üzenetére
Már operation-ben is sokkal több van mint eddig, már sima easy módban is, tegnap meg ma gyakorlatilag 10/1 a kijutási arányom, 50-60 méterről lmg-vel felugrik a levegőbe és fejbe lő hétszer, 7 töltény csapódik a fejembe 50 méterről lmg-vel
Az elmúlt 3-4 napban alig játszom vele már, vagy jön hamarosan egy komoly ban hullám vagy sajna rövidesen elkezd esni a playerbase stat.
¯\_(ツ)_/¯
-
Plata
félisten
Köszi,ki fogom próbálni.
Volna még egy kérdésem,nem tudnál nekem egy jó sniper puska loadout-ot?
Olyan kellene ami nagyon nagy távolságra is a legpontosabb.
Szeretek 400-500 méterre lövöldözni,de nem hiszem hogy az én saját loadout-om jó lenne.
Melyik puska lenne a legjobb nagy távolságra?
Plusz egy marksman rifle loadout is érdekelne,szintén ilyen célra,sniper puskával még elvagyok,de egyszer próbáltam egy marksmant és tuti iszonyúan eltoltam mert csöppet sem élveztem és mindent el találtam csak a célpontot nem,jó eséllyel hamarabb lövöm le vele a holdat is. -
Zizi123
senior tag
Jelen pillanatban az dönti el a játék eredményét, és befolyásolja a tiedet is, hogy melyik oldalon van több csaló.
Most az egyik jómunkásemberrel 8-1-et fightoltam....1x letudtam lőni (hátulról, mert mással volt elfoglalva) 8x találkoztunk face to face...Mindig lelőtt, pl az utca végéről M250 LMG-vel futás közben is...Még annyi idpm se volt, hogy felrántsam a puskát.
Az LMG futás közben legendásan pontos 100m távolságról.[ Szerkesztve ]
-
H3XHUN
tag
Ki fogom próbálni. Lehet valami nagyon tuti.
Pedig a kutya biztos itt van elásva, 165 fps-sel, persze ugyan ekkora frissítésű montirorral jobban kéne mennie mint a legtöbb játékosnak.
Ilyen istentelen rossz k / d-m sose volt még egy shooterban mint a mostani szezonban itt.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Na látod, érzed ezt...
Tegnap warmode-ban minden körben volt több csaló is, most valahogy mintha bedühödtek volna a népek. De este USA streamernél is ezt láttam, nem győztek kilépkedni, szóval nem is "helyi" gond.
Pedig olyan jó kis játék lenne...
-
H3XHUN
tag
Scar-H atompontos, jaj ne...
A játék netcode-ja egy kupac szar. 20 mecsből van 5 killem de meghalok 200-szor. Az előző szezon óta valamit változtattak. 60 fps-sel ez a játék lehetetlen jelenleg. (40-es pingem van) Amikor valaki gugolva, célozva dög lassa kijön elém a 2 méterre lévő sarok mögül és én halok meg M4A1-gyel, amikor pontosan oda nézek mert tudom, hogy ott van. De valamiért a 30 golyóbol egyet ha be ad a szerver sokat mondtam.
Ez mind lagg kompenzáció. Akik célozva Flash módjára mozog az is. Lényegében akik drága pc-n de rossz nettel játszanak, legyőzhetetlenek.
De lőhetek tank ágyőból is, 0 hit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest