- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az edzetlenség miatt van. Én most keltem fel 6 hét nulla mozgás után a kanapéról (térdműtét után), és 120-as átlagpulzussal sétálom a 3-4 km-eket. Korabban 20 (de inkább 25) kmph alatti biciklizésnél nem volt ilyen pulzusom. Majd alakul. Nyugalmi pulzusom is teljesen elszállt, amikor maratonra készültem, 50 körül volt, néha alatta, most örülök, ha nem 70. Vérnyomásom az épp rendben van, de én is gyógyszert szedek rá amúgy. A sport az olyan, sajnos, hogy rendszeresen, és hosszú ideig kell csinálni, hogy eredmény legyen, aztán nagyon rövid idő alatt el lehet veszíteni, a it összeszedtél. A jó hír az, hogy ha egyszer megvolt, akkor már könnyebb visszakapaszkodni. Persze nem éves szintű kihagyás után, hanem mondjuk ilyen pár hetes-hónapos kieséseknél.
* Ezért fosom így a hozzászólásokat, mert már kockásra unom magam, mozogni meg még nem igazán tudok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest