- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Oktaan #204767 üzenetére
szerintem a magyar utakat ismerve a 28-as külső nem lesz túl kényelmes (főleg ha eddig 40-45 mm-es külső volt rajta), de ez súlyfüggő is, én trekkingen 35 mm alá nem mennék (pedig 70 kiló alatt vagyok)
attól is függ, hogy mennyire kell a defektvédelem, ill. télen sárban/hóban is tekersz-e.
ha igen, akkor a schwalbe marathon gt 365 nekem bevált, de nem egy könnyű gumi: [link]ha nem, és tartós gumi kell, akkor marathon almotion, az kicsit könnyebb és aszfalton jobban gurul (érts kisebb a veszteség, könnyebb tekerni azonos sebességnél).
pirelliből általános használatra cinturato velo 35 mm-es, contiból teszt alapján a Grand Prix Urban jól gurul és nem "országúti szélességű"rá lehet dobni még egy 35-40 mm-es semislick gravel gumit is. (panaracer gravelking semislick, continental terra speed)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Mous 18 literes hátizsák
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)