Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, mostmár lassan betelik a sz*ros bili
. Majdnem mindent én szervizelek-állítok be a bringán, most már a telót is szét merem szedni, de a hátsó váltó 3 éve (?) még mindíg kifog rajtam, ma is 2 órányi anyázás lett a vége és rosszabb lett, mint amilyen volt
. Tucatnyi videót néztem meg már, olvastam részletes cikkeket is a témában, teljesen egyértelmű számomra, hogy melyik csavar mit állít, szal teljesen tiszta ügy és elvileg nagyon egyszerű megcsinálni, aztán amikor beállítom és megyek egy próbakört, csattog, kattog, kerreg, 1-2 lánckerékre nem vált rendesen, szal borzalmas
. Most komolyan mi kell ennek még? Mert szvsz már csak a varázslat, vudu segíthet. Azt nem értem, hogy szervizben pillanatok alatt hogyan képesek tökéletesen beállítani bármelyik váltót, szal csak bennem van a hiba
. És nem, nem szeretném szervizbe vinni, mert ha beledöglök is meg akarom tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest