- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
Én azt hallottam, hogy itthon az erdészetek tesznek keresztbe minden ilyen próbálkozásnak, legyen az hobbi pálya, vagy versenyszervezés. Például a Börzsönybe ha engednék, már holnaptól szerveződne verseny, épített nyomvonal, gondolom bikepark is lehetne, mert van felvonó is, de az IpolyErdő nem engedi.
1-2 éve a verseny előtti utolsó héten kellett pályavonalat módosítani egy maratonon, mert az erdészet szólt, hogy most virágzik az egyik fecskecsalád (pontosan nem tudom már mi volt). Ez biztos nem ugyanakkor történik minden évben. De amikor a méhek megtámadták a fél mezőnyt, akkor kussban voltak, hogy ja, ott lehetnek méhek.
Szerintem egyébként mint minden, ez is a pénzről szól. Ha az erdészet nem kap plusz juttatást, akkor őket nem fogja érdekelni, hogy többen járjanak az erdőbe sportolni (vagy túrázni, mert ugye épített túraútvonalat is lehetne csinálni akár párhuzamosan a bringás traillel). De ha erre is kiosztanának pár milliárdot, hogy akkor gyerünk, csináljatok ilyet, az állam fizeti, akkor biztos más lenne a hozzáállás (miután le lennének cserélve a Hilux-ok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest