Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz szjoci #14123 üzenetére
A legjobb megoldás szerintem az lett volna, ha a bolttal kicserélteted a nem jól küldött alkatrészt, de gondolom mire ez feltűnt már jó ideje használtad a cuccokat. Bár én utána is szóltam volna nekik, végül is ők cseszték el, valamit mondaniuk kellett volna rá.
Shimano cuccoknál, főként váltórendszereknél én már nagyon sok bizonytalansággal találkoztam egyébként, aliviónál jóval magasabb kategóriákban is. Sokszor tapasztaltam olyat, hogy egy acera úgy váltott mint a kis angyal majd egy slx vagy xt bizonytalan volt és éppen hogy be lehetett lőni, de nem volt atombiztos, amit elvárna az ember egy ilyen kategóriától. A te általad említett problémához annyit tudok szólni, hogy szerintem össze lehet lőni, de lehet, hogy bizonyos kompromisszumokat el kell fogadni, végig kell váltania a 3 tányért elöl, de a láncvonal lehet nem lesz tökéletes sose, ezért itt ott beleér majd a lánc a terelőbe.
Egyébként az M430-hoz 113-as monoblock-ot ajánlanak a legtöbb helyen, persze ez nem szentírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 4
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat