- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Hétvégén nem tudtam megnézni azt a staigert, szóval van még egy kis időm jobban átgondolni. (btw ezek vannak gyárilag a staigeren 2014 Utah bár a hirdetésben azt írja 2016-os, de ez nem igaz kép alapján)
Van értelme bicikliboltokban a használt bicikliket is számításba vennem vagy ennél úgyse fogok jobb ajánlatot találni?
Városi közlekedésre és "kirándulásra" lehet hogy outi is jó lenne nekem? Tetszik a koskormányban, hogy szűk és könnyebb vele elférni, de hátrány gondolom, hogy a kisebb erőkar miatt nehezebb kicsit a manőverezés.
Épp írni akartam, hogy nem igazán hátráltató tényező városban a légellenállás, mert nem fog ott az ember annyival tépni, mint országúton, de szembeszél városban is van, szóval... Nos, mit mondanátok, melyik lehet előnyösebb?Mi a helyzet az agyváltókkal?
Vagy ne gondolkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest