- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndave92
aktív tag
válasz
GoodSpeed #26 üzenetére
Mivel a WFP (Windows Filtering Platform) a nevéből adódóan csak Windowson van, ezért a többi helyen nálam is fasza minden.
A driver redirect módban a Steam hibát dobott, szóval egyelőre tanácstalan vagyok. Továbbá driver redirect módban a tűzfal se annyira effektív, mert minden bejövő forgalom először az AdGuardon megy át, ez is szempont lehet vkinél.
TDI driver módban (ha kiveszed a pipát a "Use WFD network driver" opciónál) viszont csomó funkciótól elesel, mert az nagyon régi cucc... viszont stabil.
Nem gondoltam, h ilyesmibe is bele kell ásnom magam egy ad blockernél... -
-
ndave92
aktív tag
Update:
Ahogy az AdGuard oldalán is látható...To filter network traffic, AdGuard uses a network driver. There are two options: TDI driver and WFP driver. While a WFP driver is generally preferrable and is enabled by default for all newer Windows OS versions (Windows 8 and newer), it can potentially cause compatibility problems, especially with some antiviruses. These problems and subsequent errors can be very different in each case.
Most egy dolgot megnéztem még, mert valszeg az az alap probléma, h az antivírus is meg az AdGuard is használni akarná ezt a WFP network drivert (ami a netio.sys-ben van amúgy, tehát Microsoft felel érte, az AdGuard srácok csak használják ezt, ha jól informálódtam) és összeakadhatnak.
Nézegettem az Advanced Settings-ben lévő dolgokat és találtam egy ilyet:
Use redirect driver mode
Most visszakapcsoltam a WFP network drivert, újraindítottam a gépet és ezzel a plusz beállítással szépen betölt minden, ami előtte nem.
Egyelőre tesztelgetem, h így minden működik-e ugyanúgy, de jónak tűnik és így sztem az AV szoftverekkel sem akad össze.
Egy próbát megér azoknak, akiknél BSOD meg egyéb problémák voltak... -
ndave92
aktív tag
Na hosszú debugolás után kiderült, h mi okozza...
Akkor szarakodik csak, ha a Network beállításoknál engedélyezve van a WFP network driver.
Amennyiben ez ki van kapcsolva és a régi TDI-t használja (nem VW Passat lol), akkor minden király. -
ndave92
aktív tag
Én is beruháztam a Family Lifetime licenszre, köszi az infót!
Nekem az AdGuard appal Windowson nem nagyon töltenek be a prohardveres oldalak... amint kikapcsolom, minden egyből bejön.
Vicces, h ugyanazzal a DNS-sel, ugyanazzal a konfiggal telón bejönnek az oldalak.
Nem tapasztalt vki hasonlót esetleg? A filtering logban csak tracking protection filter listet írja, h abban talált vmit... -
This is an outdated license type. You can still use your license, but it is no longer available for purchase
A 2+2 gépes licencnél.
De szerencsére lifetime az is
Az új licencnél amúgy lényegesen hosszabb a licenckulcs is. -
szabonagyur
félisten
Kosz a tippet, beneveztem en is egy 9 eszkozosre, be is telt
-
Az Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd-n.
-
No sikerült Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd-re is aktiválni. Így már 6 eszközön van Adguard laptopon, PC-n, táblagépen, okostelefonon és médiasticken is.
-
válasz
Sweet Lou 6 #16 üzenetére
Nincs mit, itt követheted a témát, hátha egyszer lesz rá megoldás: [link]
Mondjuk azt nem tudom, hogy nem-e az Adguard és a Norton nem szerették egymást, ki kellett volna próbálnom, hogy az Adguard-ot leszedem és ha úgy is marad a kékhalál akkor tuti Norton. Mindenesetre Norton nélkül csak egyszer volt és utána jött az Adguard frissítés ami javította és azóta nem is volt de attól még előfordulhat, hogy a 2 program akad össze.
Mindenesetre a legújabb Norton állítólag átskinezett Avast, nem tudom mi igaz ebből és nem is értem miért kukázták a jól működő saját fejlesztést ha igaz. Van egy 4 éves Norton liszenszem és nem tudom használni, ha nem nagyon olcsón vettem volna akkor most pipa lennék.
-
válasz
Sweet Lou 6 #13 üzenetére
Elvileg javították a legutóbbi verzióban, nekem azóta nem is volt de előtte is egyszer. Nálam a Norton Antivirust nem szerette, azzal volt több kékhalál.
-
válasz
Sweet Lou 6 #13 üzenetére
Ezzel még nem találkoztam egyik gépemen sem.
-
Sweet Lou 6
addikt
Én is évek óta használom, de desktopról le kellett szednem, mert napi szinten kékhalálozik Win11 alatt (hálózati kártya hibakóddal). Rákeresve redditen látszik, hogy nem egyedi hiba, bugos sajnos a network driverük...
-
Asztali gépen Chrome-on nálam fent van a Ghostery meg az Adblock a Youtube, és nincs reklám. Plussz még a dns is át van állítva AdGuard-ra a tartalék meg 1.1.1.1
A három közül valamelyik megfogja
Mert ott egye meg a fene a Google-t ahol van, weblapon 4400 látogató után 1,98 forintot!! fizet. De a kretén reklámjait tolja orrba szájba. Innentől törlöm az adsenset-t, semmi értelme, csak elrisztja ezt a kevés látogatót is. -
AdGuard hírlevelében :
YouTube tries an old trick in the war against ad blockers
YouTube has unveiled a new weapon in its ongoing battle against ad blockers. The newly-minted anti-adblock banner, which urges users to either disable their ad blockers or subscribe to YouTube Premium, has been spotted by users of Opera and Firefox. The message claims that "Ad blockers violate YouTube’s Terms of Service" and states that videos will not play unless users allowlist YouTube or disable their ad blockers entirely.
This move is part of YouTube's broader strategy to crack down on ad blockers, which has been evolving for years. The banner's design is similar to one tested in 2023, but now uses more direct language to prompt users to act. While this new banner may seem like the Google-owned giant is struggling with creativity, it also signals YouTube's continued effort to force ad-blocking users to ditch ad blockers. This effort appears to target the users of privacy-focused browsers, where ad-blocking extensions are still allowed to work at full steam.
However, this is not the only strategy YouTube is using. Last year, it introduced server-side ad insertion, which integrates ads directly into the video stream, making it harder for ad blockers to bypass. While ad blocking extensions continue to adapt, it’s worth taking a look at the alternatives. -
-
-
Youtube: PC-n
Nem nagyon láttam átjönni reklámot.
Mobilon már más a helyzet, ott képes az Adguard blokkolni, de csak úgy, hogy az Adguarddal osztod meg a videót, felbontást sem lehet állítani, és kényelmetlen is.
Az Adguard DNS-t próbálgattam, mert Amazon Fire TV 4K Max 2nd stickre az adguardot nem lehetséges feltenni, és hát persze, hogy a DNS meg nem szűri ki...
-
-
Mobilon privát dns-nek dns.adguard.com az is elég jól szűr, YouTube helyett meg NewPipe. Ezzel a reklámok legtöbbje kilőve.
Az otthoni routeren is érdemes az adguardot belőni dns kiszolgálónak.
Ettől függetlenül nem rossz ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Immáron 8. éve, hogy van Adguard Lifetime licencem.Erről itt írtam részletesebben: Adguard fizetős applikáció Windowsra...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest