- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Köszi a tanácsot, felraktam a másik telefonra a shekhawat2 féle root nélküli verziót, egyelőre működik.
De fura hogy arra a telóra már nem tudtam telepíteni az említett revanced.to oldalról, míg a sajátomon nagyon régóta az van, frissít, működik a youtube. Pár nappal ezelőttig még a music is jól ment.
Mindegy, youtube a lényeg a hölgynek, most remélem sokáig boldogság lesz. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
this is life #373 üzenetére
-
Esetleg YtLitePlus altstore-ból telepitve megérhet egy próbát, kipróbálni ios eszköz hiányában nem tudom.
Homebrewfrance leírása a az altstore telepítésről.
Homebrewfrance leírás az YTlitePlus telepitéshez, az oldal alján található a how to ios-hez. -
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #369 üzenetére
Beletaláltam.. olvasd le az összefoglalót végig szerintem. Az az oldal nettó scam, ismerten rosszindulatú (is volt már) az oldal, ott van az összefoglaló végén is. Te tudod mit használsz, nyilván szíved joga. De amiatt nem megy fel mert nem azonos az aláírás. GL;HF Pedig ott vannak az előre gyártott APK-k, tiszta forrás, tiszta build.. és még mindig van aki ezt a sok szra himihumi vackot tölti inkább..
-
dethroner
veterán
https://revanced.to oldalról való. Saját telefonomon is ezt használom, ott magát a managert is tudom frissíteni, és amit én használni szoktam (youtube revanced és rvx music) rendben ment. Többit sose próbáltam. Most az enyémen is a music nem indul, de a youtube még mindig megy.
Próbáltam az összefoglalóban lévő revancedet feltenni a másik telóra, de valami olyan szöveg miatt leállt a telepítés, hogy nincs root hozzáférés -
zeon.hu
nagyúr
iOS -re van Revanced (vagy hasonló) megoldás?
(Lányom vett egy iPad -et az egyetemi tanulmányaihoz) -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Párom telóján elkezdett vacakolni a revanced youtube és mivel az enyém is csinált pár hete ilyet, emlékeztem hogy frissíteni kell a managert és azon belül az appot. Nos, hiába próbálom, a manager letölti a frissebb verziót, de telepíteni nem tud. Sőt, a saját frissítésére is képtelen,Mi a hiba, mit csináljak?
-
ArthurShelby
addikt
Sajnos a hiba a régi, valószínű a patch is a régi (csak amit patch-elt apk az új).
Egyébként a revanced hátránya, hogy nem lehet a patch-ek frissítését nyomonkövetni (vagy csak nekem nem megy).
Most a spoti elég sok energiát öl a harcba, ahogy látom (illetve a google is a reklám/tartalom blokkolók ellen) -
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #357 üzenetére
A mai j-ch féle automata build-ben van Spotify is - akkor próbáld ki azt..
spotify-revanced-v9.0.68.613-all.apk - de egyébként YT Music-ra alternatíva a Metrolist is.Az említett Spotube meg újra lesz írva úgy, hogy ne a hivatalos API-t használja - mert igazából csak ezt tiltották meg neki (meg a terjesztést ebben a formában).
-
SpoTube-ot szerettem volna kipróbálni, de pár hónapja lelőtték, kaptak a Spotify-tól egy cease and desist lettert.
https://github.com/KRTirtho/spotube -
G@ben
addikt
A Newpipe másnál is olyan egy ideje, hogy az Újdonságok fülön a követett csatornáknál hiába nézek meg vagy jelölöm olvasottként a Shorts videókat, akkor is marad a listában? A sima videók ilyenkor eltűnnek, a Shorts nem.
-
ArthurShelby
addikt
Sajnos nem működik jól. A bejelentkezési hiba megszűnt, viszont más (véletlenszerű szám dobálás a listáról) előjött.
Kezdek áttérni inkább yt music-ra (nyilván a revanced-os verzióra), az is elég jó.
Illetve mostanában android auto problémám van. A developer (fejlesztői) módot külön be kellett kapcsolni (az android auto-n belül), hogy aztán a feljlesztői módban be tudjam kapcsolni a beállításokban az ismeretlen forrásokat, mert csak így jelenik meg az alkalmazás indítóban a patchelt alkalmazás.
Azonban az utóbbi időben ez sem volt elég (nem jelenik meg). Kezdődött a waze-zel, mikor kipróbáltam (magical unicorn verzió), aztán jött minden más is (spotify, yt music) -
crok
Topikgazda
NewPipe frissítés: v0.28.0
-
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #352 üzenetére
A Spotify-t újra patch-elni kell, elvileg minden meg van oldva azóta.
-
Cs1csó
titán
Helló, ReVanced Manager 1.25 Spotify APK patkolva és nem jó. Ilyeneket ír:
" ez a műsorlista üres"
" ez a tartalom nem elérhető"Azaz semmit sem lehet lejátszani. Hol lehet a gond?
A Spotify-t mással kell esetleg patkolni, vagy más forrásból kell az APK? (APK-t patchelek nehéz találni mert a többség xapk de ettől még van) -
crok
Topikgazda
ReVanced Manager frissítés: 1.25.0 (2025-06-27)
-
oroszlan12
tag
Sziasztok!Tegnap óta a YouTube-ban korlátozott mód be van kapcsolva és nem tudom kikapcsolni mert szürke a csúszka.Ez mitől lehet? Találkozott már vki ezzel? Android 16,Pixel telefon.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a YT Music RVX hova tölti le podcastokat? -
zeon.hu
nagyúr
Revanced:
Short-oknál el lehet rejteni valahogy a képernyőn megjelenő megjegyzéseket?
RevancedYT_20.12.46_250530_v1-noroot.apk 108265669
Most tettem fel, de korábbi verziónál is ilyen volt.
-
crok
Topikgazda
A Youtube nyúlt bele a dolgokba de nem mostanában, yt-dlp is most jött ki kettő build is úgyhogy szerintem csak meg kell várni hogy frissítsék a NewPipe-ot (is). Issue már van rá, egy AB teszt volt amiben elkezdte a dolgot a Google de úgy néz ki most mehetett ki élesben (ez az issue pin-elt is lett).
-
MageRG
addikt
Sziasztok.
Newpipe 0.27.6-on próbálok csak hangot letölteni YT-ról.
Egy ideje nem engedi, csak a videót, és csak 360p-ben.
Ha jól láttam app frissítés nem volt. Újratelepítettem, nem javult meg.
A Youtube csinált valamit? -
Elemental
addikt
Szevasztok!
A j-hc féle revanced spotify apk mit csinál? Lényegében prémium lesz előfizetés nélkül?
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #339 üzenetére
Köazi tesztelni fogom. Most arra is kíváncsi vagyok, hogy ez az új fiókos megoldás meddig "bírja" majd.
Az Xmanager-t nem ismerem, de azt is meglesem. -
Cs1csó
titán
Üdv, telepítettem a Spotify APK-t Revanced Managerrel, de bejelentmezés után az a szöveg fogad, hogy "külföldön 14 napig hasznwlható és módosítsam a tartózkodási helyem" aztán ennyi. Mi a gond, hogy hárítható el?
-
G@ben
addikt
Jelenleg newpipe-ot használok, de nem tudom, van-e benne olyan funkció, hogy az általam kijelölt csatornán ha megjelenik egy új videó, akkor azt automatikusan betegye egy listába, ahonnan majd megnézhetem. Ne a csatornán jelölje, hogy van egy új, hanem egy listában szeretném látni az összes kijelölt csatorna új videóit.
Ha ebben nincs, milyen program képes erre? -
Tosee
őstag
válasz
ArthurShelby #328 üzenetére
Ugyan ezzel próbálkoztam én is! Az eredmény az lett, amit crok fórumtárs is említett... Nem tudja telepíteni a rendszer.
-
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #328 üzenetére
Csak mivel a Spotify split-ként települ alapvetően így azt a base apk-t hiába exportálod és patch-eled azt fogja mondani hogy nem tudja telepíteni a rendszer.
-
ArthurShelby
addikt
Én egyébként a (play-ből) telepített alkalmazásokból szoktam totalcommanderrel az apk-t kimenteni.
-
crok
Topikgazda
Ha nem akartok bibelodni a bundle osszefesuleseven akkor pl. APKPure es itt a Spotify es addig nezed a legutolsotol visszafele amig APK-ban van fent nem XAPK-ban. Jelenleg a v9.0.28.630 a legfrissebb ilyen (Marcius 31), patkolas utan telepult siman.
-
Tosee
őstag
Ahhoz, hogy a revenced managerrel patchelni tudjam az appott, ahhoz kellene az apk. Spotify esetén is arra van szükség, sajnos ezeket a bundle appokat nem fogadja el.
ArthurShelby: jobban örültem volna, he nem kell ezrét új appot telepíteni, ha már a revanced is tudja. De lementettem hátha jól jön még, Köszönöm! Ez csak a spotify -ra jó, vagy mást is tud patchelni?
-
crok
Topikgazda
A megoldás az hogy az apkm-et vagy xapk-t teszed fel mert nem véletlen van bundle-ben terjesztve (Play-en is abban van igazából - csak az az AAB formátum mint Android App Bundle), erre van a telepítője külön az APKMirror-nak és az APKPure-nak is (egyébként egy split apk telepítőről beszélünk). Van rá lehetőség hogy kiszedd csak külön az APK-t mert amúgy az csak egy sima zip az az apkm meg xapk, a benne levő base.apk-t keresed egyébként de a split-ekre szüksége lesz.. Egyébként patch-eld megint az ajánlott verziót és próbáld ki - a "pár hónapja" alatt nagyon sok víz lefolyt a Dunán..
-
Tosee
őstag
válasz
ArthurShelby #314 üzenetére
Pár hónapja próbaképpen patcheltem spotify-t a revanced managerrel, de a reklámok nem szűntek meg... lehet valamit rosszul csináltam, de visszatértem a linkelt Spotube appra.
Más: apkmirror stb oldalakról mostanában csak "bundle" lehet letölteni appokat (apkm, xapk stb...) Ezekre van valami megoldás, hogy csak sima .apk töltődjön le?
-
ArthurShelby
addikt
Az xmanagerrel tölthető az új spotify apk (9.0.34.101). Nálam hibátlanul működik egyelőre
Szerk: érdekes, még csak a stock új, az amoledes patch még a régi verzió (lehet még nagyon ropogós).
-
válasz
ArthurShelby #313 üzenetére
Nézd meg újra!
-
joelke HU
őstag
válasz
ArthurShelby #312 üzenetére
De jó neked. Shuffle gonddal, de ment nekem is eddig. Ma viszont megint eltűnt az összes dal a listákról. Szóval semmit nem játszik. Ehh... A YouTube Music meg nem az igazi. Nálam van ahol kapásból a videót erőlteti a klippel és hiába kapcsolom át zeneszámra akkor is kép nélkül a videót játsza.
Egyelőre a RiMusic-kal vigasztalódom... Aztán hátha gatyába rázzák a Spotify-t. -
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #308 üzenetére
Vagy az összefoglalóból:
Spotube - A Spotify és a Youtube publikus API-ait használó crossplatform Spotify lejátszó - letöltések itt lesznek (Android apk / Linux .deb Flatpak Arch/Manjaro AppImage .tar / Windows .exe Chocolatey WinGet / MacOS .dmg)
soundbound.app ami elérhető a Play Store-ban is (régi SpotiFlyer).
-
válasz
Spotify helyett az eSound nem lenne jó?
-
Narxis
nagyúr
válasz
Pont a Revanced hozta vissza az életbe a moddolt spotify-t, de én nem próbáltam, pont egy 2 hónapos trialt használok spotiból. Néhány embernél a shuffle-el van probléma de sokaknál működik, érdemes kipróbálni.
-
ArthurShelby
addikt
Jájj de jó, hogy van egy ilyen topik is
Nem tudom mennyire off, de az xmanager lehalt. Mármint nem működnek a spoti apk-ik. És most fedeztem fel, hogy a revanced mindent is patch-el, pl spotit is.
Van vele tapasztalat? (bugos pl, vagy tökéletesen jól működik)Meg úgy általánosságban minden revanced patch-ek jók/jól működik? (a yt-ról tudom, hogy igen
)
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
Archttila
veterán
Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan
Letoltes elott tajekozodni meg doksit olvasni... vannak ám elvárásaid komám...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest