- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Ugyan, szívesen!
Egyébként amennyiben bárkinek ilyesmire van igénye, arra az esetre megosztanám az AnyUTube alkalmazást, ami van Windows-ra macOS-re és Androidra is egyaránt. Én legalább vagy 5 éve húztam be egy promó során, amiről később kiderült, hogy frissíthető, nem vész el az aktiváció, ill. amennyiben mégis a kapott promó kóddal újra aktiválható.
MP3-t 320 Kbps-os minőségben, videót pedig 4K minőségben lehet vele letölteni. akár komplett lejátszási listákat is. Elvileg tud még további, pl. Facebook, Instagram, SoundCloud, stb. helyekről is letölteni, de ezeket nem nagyon próbáltam.A regisztrációhoz szükséges e-mail és jelszó:
Email: anyutubesept182059633626@sharewareonsale.com
Password: anyutubefree -
crok
Topikgazda
Newpipe frissítés: v0.27.6 - szintén hotfix még csak.. plusz:
"YouTube requests now require device integrity checks, which NewPipe performs through the system WebView. Therefore, if your device does not have a working WebView implementation, NewPipe will have to fallback to other video extraction methods which might incur in HTTP 403 errors when playing." -
Danecay
addikt
-
Cs1csó
titán
Látom adtak már más tanácsot is. Nekem is ezt írta ki először mikor legutóbb akartam hasonlót de aztán frissítettem a legfrissebbre (nem a legfrissebb volt fenn) és utána ment de gondolom te a legfrissebbet telepítetted, így nem tudom mi lehetett a gond.
Azt sem tudom, hogy nálam azért sikerült végül letölteni e, mert frissítettem a programot vagy valami más ok miatt. -
crok
Topikgazda
A világ összes kincséért SE oszd meg a linket csak kizárólag screenshot-ban.. nehogy könnyű legyen reprodukálni a dolgod.. aaahhhh..
Összefoglaló, írtam sok lehetőséget.. a Tubular mellett pl. a ytdlnis is tud mp3-ba menteni (m4a-ban leszedi és át is konvertálja) de a szintén az összefoglalóban levő genyt.net is megbírkózni látszik vele. De ha ezek mennek akkor a többi is megy majd.. max m4a-ból mp3-ba konvertálod aztán jónapot (bár értelmét nem nagyon látom már manapság). -
crok
Topikgazda
Összefoglaló, írtam sok lehetőséget.
-
asr27
tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlani működő youtube letöltő oldalt, ahol MP3-ba tudok letölteni?, Tehát csak a hang a fontos.
-
crok
Topikgazda
Fog majd gondolom ha áthúzzák a javításokat.. a Brave NewPipe-ba is most került be: v0.27.2-2.3.2
-
Faby
senior tag
Tubular is frissülhet ezek alapján?
Mostanában nekem azt csinálta, hogy a videókat nem tudta elindítani, és ezt kaptam:
Volt, amikor az "ÚJRA" gombra tapizva 5-6 próbálkozás után elindult.
Elvileg a legfrissebb van fent v0.27.2Olvasva a Github hibajelentéseket, nem vagyok vele egyedül, megoldást eddig nem láttam, de most majd hátha.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Cs1csó
titán
válasz
Tothandrea #239 üzenetére
nekem github-os letöltés jött be, az a megbízhatóbb is
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz
Tothandrea #239 üzenetére
Olvass osszefoglalot meg ennek az elejet, kivaltkepp a .net oldallal es a tobbivel kapcsolatban mert nem a hivatalos forrast hasznalod.. es szerintem epp azert nem megy. Az itt ajanlottak mindegyike jo de amit te emlitesz az pont nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Revanced Managerrel patchelt Youtube elfelejtette a háttérben történő lejátszást? Ezt be kell valahol állitani?
-
crok
Topikgazda
válasz
Tothandrea #235 üzenetére
Hivatalos managert ésvagy hivatalosan ajánlott apk-ból készített Revanced patch-elt build-et használsz? Nem valami himihumit random Telegram/4pda/satöbbi? Mert ilyet még nem nagyon hallottam.. GmsCore fent van, azzal lépsz be, igaz? Nem lenne egyszerűbb egy megbízható prebuilt-et használnod?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Revanced Manager update v1.23.3
-
Tothandrea
csendes tag
Sziasztok!
A Youtube Revenced app-ot használtam, tökéletesen működött. Majd egyszercsak kezdett akadozni. Frissítettem a revenced managerben, de kiléptetett és azóta nem tudok belépni. Azt írja "ellenrizze a hálózati kapcsolatot", de természetesen wifi-n és mobilneten sem működik. Bejelentkezés nélkül tudom használni, bár sokszor akadozik/nem tölti be a videókat, de kényelmesebb lenne bejelentkezve használni. Már újra le is töltöttem a revanced managert de nem segített.
Van valakinek tippje mit lehet csinálni? Vagy ajánljatok egy másik, hasonló youtube alternatívát a sok közül 🫣
Köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Valami itt volt...letörõltem majd újra felraktam és jó lett.
kösz a tippet!
Másik kérdés, hogy a PiP funkciót hiába kapcsolom ki az android beállítások között a YT-nál marad a funkció!
Ezt hol tudom kikapcsolni? Annyi beállítás van a Revanced YouTube-on belül, hogy elvesztem...
-
crok
Topikgazda
Gondolom az ünnepek meg az év eleje.. leállási hírről nem tudok.. de issue van már nyitva csak triázsolva sincs még mert most nyílt hajnalban (nincs szerencséd ha pont most akartad használni
).
Egyébként hogy a viharba ne lenne letöltésre alternatíva.. összefoglaló "Ha csak Youtube videok (vagy csak a hanganyag) letöltése a cél.." rész teljes egészében erről szól. ytdlnis, Seal, vagy pl. a webes megoldások a szekció felett. -
kidnou
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok! Kb. 1 éve használom a Revanced appokat. YT video es Music. Ez utóbbi olyan jelenséget produkál, hogy 1 perc zene lejátszás után megall pufferelni hosszú ideig. És ez rendszeres! Más is találkozott már ezzel a jelenséggel? Van rá megoldás? Legujabb verziók vannak fent.
[ Szerkesztve ]
-
blendész
tag
Váá, köszi!!
Nehéz szülés volt!
(Azt hittem, h a meglévő alkalmazást pacheljük. Illetve az újonnan felkerült és elbújt youtube ikonja is természetesen ugyanolyan.)
Talán az utolsó kérdésem: itt is be lehet lépni fiókkal, hogy az előzményeket listázza vagy ilyet ne akarjak/nem lehetséges?
Köszönöm az eddigi segítségeket!www.meszlenyiandras.com
-
crok
Topikgazda
válasz
blendész #219 üzenetére
Jó.. és akkor most feltetted a már patch-elt APK-t és a már patch-elt alkalmazást futtatod? Mert szerintem nem
Sőt, szinte teljesen biztos mert pl. azt nem írod hogy az elején még kér hogy töltsd le a GmsCore-t, telepítsd és lépj be a fiókodba. Szerintem még mindig az eredeti Youtube alkalmazást nyúzod.
-
blendész
tag
-
blendész
tag
Sziasztok!
Pixel 8 pro mobilra szeretnék reklámblokkolást, illetve kikapcsolt állapotban lejátszást. Totál új vagyok a témában.
Egyelőre addig jutottam, hogy letöltöttem a Revanced managert (1.23.2), utána leszedtem egy
com.google.android.youtube_19.47.53-1549823424_minAPI26(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com-ot, aminek az indításával frissíteni akarja a youtube-ot, de "az alkalmazást nem lehet telepíteni az eszközre" hibaüzenettel zárul a dolog.
Jó irányba indultam egyáltalán?www.meszlenyiandras.com
-
svgyula
addikt
A mennyiségre gondolsz? Ha igen akkor itt valóban vannak korlátok, de a pontos keresés(jó valóban a távkapcsolóval sz@rul megy) sokat segít. Ráadásul nálam a web-es youtube előzmények megjelennek így könnyebb tovább lépni onnan.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vacs
veterán
TV-n Smarttube-ot használok, olvastam, hogy az ajánló algoritmus az látványosan elmaradhat az eredetitől!
Ez nem szerver oldalon generálódik?
Igaz lehet ez?(^)(>.<)(^)
-
Lomas
tag
Sziasztok!
Smarttube tegnap reggel óta csak karikázik. Net gond nincs, illetve minden más app fut. Más is tapasztalt ilyet? Amúgy mivel próbálkozzak, hogy lehet ismét működésre bírni? Kényszerített leállítás, áramtalanítás már volt... Köszönöm, ha időt szánsz rám!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- További aktív témák...
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest