-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Bár előbb ígértem,hogy leírom sajnos elég sok munkám volt. Szóval a tavalyit télen én így öltöztem föl.
Fejre megfelel bármilyen vastagabb sapka,én is ilyet hordtam. Felülre a következőképpen öltöztem föl:legalul 1 kerékpáros póló(olyan 2-3eközött lehet kapni) e fölé vettem egy aldi-s kerékpáros kabátot ami ha jól emlékszem akkor 6-7e lehetett,e fölé pedig ha 5fok alatt volt a hőmérséklet akkor 1 vastag polár pulcsit,ha fölötte volt akkor megfelelt egy sima mackó felső is Polár pulcsit 3-4e körül lehet kapni már a decathlonban.Ha valaki fázósabb akkor a póló és a kabát közé tehet újságpapírt. Kezemre én egy sima futókesztyűt húztam ami egy ezres volt a lidl-ben. Ha hidegebb volt akkor még ment rá 1 síkesztyű. Alulra vettem 1 kantáros téli kerékpáros nadrágot a decá-ban ez 7000 volt,majd rá egy pamut mackónadrág. Lábamra 2 vastagabb zoknit húztam és 1 bélelt bakancsot. Még gondolkoztam 1 vastagabb merinói gyapjú zoknin,csak tavaly azt még nem tudtam beszerezni normális árban. Most vettem az aldi-ban téli kerékpáros kesztyűt az majd most lesz tesztelve ha bejön a hideg,lehet akkor a futókesztyűt el is tudom hagyni.
Én ezeket viseltem tavaly télen a lakás és munkahely között ami oda-vissza 40-43km.
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest