Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71601) syl5 válasza madle (#71600) üzenetére


syl5
őstag

Na jó az alap, hogy tiszta gyümölcsös ízesítést nem rendelünk.
Nálam a banán is inkább édesség, mint gyümölcs azért mertem bevállalni a csoki banánt.
Nekem a legfinomabb a Scitec Rocky Road volt, az valami brutálisan finom. A legrosszabb talán a Musclepharm Arnold Whey, de amúgy igazán finom mind közül csak a Scitec volt.

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#71602) madle válasza syl5 (#71601) üzenetére


madle
őstag

Részemről a Szájtek termékek nem tudnak versenybe szállni az amerikai konkurenciával. Persze tudom reklám meg vakítás az összes, de valahogy nekem nem jött be soha egyik termékük sem amit próbáltam.
Bár maga a Rocky Road egy jól eltalált íz.

(#71603) soldierboy válasza madle (#71600) üzenetére


soldierboy
tag

Hát nem igazán tudom átérezni amiket ezekről a tesztoszteron fokozókról írsz, ugyanis én még nem használtam ilyesmit, amikor ez volt meg még nem is foglalkoztam a sporttal.

Lehet, hogy a sütikrémesben a kekszdarabokra emlékszem úgy, ahogy, de ez már nem ma volt, az az első fehérjém volt.

Jelenleg ezt a három fehérjét/tápkieget használom (fogom használni, ha vége a vizsgáknak)

BSN TrueMass vanilia, MyProtein Impact Whey Protein rocky road, Musclemeds Carnivor csoki.

Az általad leírt fehérjék tényleg nagyon jók, sokat már próbáltam közülük.

syl5 kollégával egyet értek, a MusclePharm Arnodl Whey nem igazán finom, ráadásul bárhogy csináltam olyan sűrű pudingos állaga volt. De mondjuk az a szép zöld doboz, meg Arnold neve mindent kárpótol! :C

Egyébként én is nagyon amerikai gyártó párti vagyok, nem is tudom miért. De azt sem tudom, hogy a Scitec-et és a Biotech-et miért veszik ennyien, amikor árban nem is nagyon olcsóbbak, sőt valamikor jóval drágábbak.

(#71604) m3tr0 válasza madle (#71602) üzenetére


m3tr0
senior tag

Én eddig csak Scitec-es fehérjét fogyasztottam, nekem ízre nagyon bejönnek,a csokis,tiramisus de a legjobb eddig a vaníliás volt.

Most karácsonyra Biotech-es csokis kókuszosat kaptam ajándékba, jókor jött mert a vaníliásom pont elfogyott, a tiramisusból meg kb.3-4 adag lehet még. :C

Kíváncsi leszek rá. :D

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#71605) Zola007


Zola007
veterán

a csirkemell meg mindig olyan ízű, amilyenre csinálom

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#71606) madle válasza Zola007 (#71605) üzenetére


madle
őstag

És milyen igazad is van, egyébként ha lenne is rászánható pénzem most a fehérjére, már akkor sem biztos hogy megvenném, én megmondom őszintén amióta sportolok azóta szerintem egy 10 éves Passat ára már bennem van, és azért olyan nagy mértékű fejlődést soha nem történt azért mert prémium fehérjéket zabáltam a normális kaja mellett. Azért mondhatom, hogy jól étkezem. Ezt úgy értsd, hogy én nem számolgatom ki a tápértékeit a kajának. Hanem eszek napi 6-7x és mindig annyit amennyi jól esik. Versenyezni úgy sem akarok, erő legyen meg tüdő, a fazon az jön magától. :)

Ami nekem egy elengedhetetlen kiegészítő és tényleg az árához megfelelő mértékű teljesítmény növekedést is éreztem mindig is az a Gapsari Nutrition - Aminomax 8000. Ezt soha nem hagytam el. Szerintem a legjobb aminosav tabletta a piacon, főleg azért mert van benne egy kis monohidrát és az edzések utáni gyorsabb izomregeneráció mellett érzed, hogy erőben is változol. Persze nem csodaszer, de mindenképp ajánlom, mivel egy baromi hatásos kiegészítő. Gyakorlatilag nekem a nagyjából normális kaja mellett ez megy már olyan 2 éve, és 1 éve már fehérje nem.

(#71607) nepszter1


nepszter1
addikt

Sajna nem nagyon érzem mar a sima Monohydratot ezért kellene valami mas faja ami egy kis pluszt hoz mit tudnatok ajánlani ?

(#71608) madle válasza nepszter1 (#71607) üzenetére


madle
őstag

Kicsit pihentesd a dolgot, majd kezd el újra, de ha szánsz rá többet, keresel valami designer kreatint, bár szerintem annyit nem érnek, amennyibe kerülnek. BSN-Cellmass, MuscleTech-Creakic, Superpump 250, meg millió féle van.
A monohidrát meg szerintem olyan dolog, hogy simán mehet folyamatosan. Annyi pluszt mindig ad, lehet az elején jött fel kis súly, mert kicsit hidratáltabbak lettek az izomsejtek, aztán megáll a súly növekedés, de attól könnyebben emeled a súlyokat és jobb a teljesítményed, gondolom. Ne csak azt nézd hány kiló vagy. Még B tervnek ott vannak a kreatin foszfátok, etil észterek.

(#71609) Recon666 válasza nepszter1 (#71607) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Scitecnek a King Creatine-ja is megér egy próbát, nekem dobott a cucc erőben több fajta kreatin van benne.

(#71610) kexksz válasza madle (#71606) üzenetére


kexksz
addikt

Szerintem hülyeség ezt a fehérjére szánt pénzt külön számolni, ez kaja, ha nem vennéd akkor másból ennéd meg (valszeg finomabban, de drágábban).

(#71611) _NCT


_NCT
őstag

Sziasztok!

Nem tudom milyen kreatinport vegyek, lehetőleg kevés legyen benne a cukor és legyen benne mátrix. Tudnátok ajánlani ilyet?

Btw mindenki kockásra gyúrta már a hasát a töltött káposztával és mákos bejglivel? Én életem legjobb formájában vagyok, olyan Unicum-os üveg forma ;]

Januártól újra eljárok flabélosozni meg balettozni, sajnos a balett már ideje kimaradt. Nyár előtt lehet tolok majd valami lájtos kúrát, ha nem lesz szembeötlő változás a januári állapothoz képest ;] Nincsenek nagy elvárásaim, ezt a formát fogom hozni ;]

(#71612) Dicker válasza Zola007 (#71605) üzenetére


Dicker
őstag

Hagyd két napig állni, egyből kicsit egzotikus íze lesz.

(#71613) madle válasza kexksz (#71610) üzenetére


madle
őstag

Van benne valami amit mondasz, de nem teljesen értek vele egyet, azért a havi 20-30-40 ezer tápra elköltött forintokat szerintem az átlag magyar pénztárca észreveszi. És nem feltétlenül forog az a pénz vissza kajára, pl.: azok a kisebb kiegészítők amik nem úgymondd a kajádat egészítik ki, No fokozók, tesztó fokozók, stimulánsok stb..

(#71614) Ijk válasza madle (#71613) üzenetére


Ijk
nagyúr

Havi 40 kiló kiegészítőkre? Veszel MP fehérjét, 20k az 5 kiló ami 50gx100 adag, 2-3 hónapig bőven elég. Az meg havonta 10k-ba sincs.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71615) madle válasza Ijk (#71614) üzenetére


madle
őstag

Hát alapból az MP(MyProtein gondolom), meg amiről mi itt beszéltünk(ON, BSN..), minőségben meg árban sincsenek még köszönő viszonyban sem.
Egy hónapom étrend kisegészítése így nézett ki régen kb:

BSN Truemass 2,5 kg azthiszem az kb 12.000
BSN Syntha 6 2,3 kg 12.000
Gaspari Aminomax 8000, 6000Ft
MHP Glutamin Sr 12.000/2 hónapra
Dymatize Monohidrátt kb 4000 1kg/két hónapra

Ezek meg nagyon alap dolgok. Vitamint soha nem vettem pluszba, pedig kellene az is, mert ha nagyon kiméred a kaját, sok vitamint nem kap meg a szervezeted. Olajok szintén. Meg egy csomó mindent lehetne még. De nem azt mondom hogy ezt kell követni, csak azért írom hogy szemléltessem, el lehet költeni azt a pénzt és még nem is nagy dolgokat veszel, szimplán az alapokat. Pont ezért is mondtam le ezekről, mert nagyon sok pénzt költöttem mindig a sportra, de nincs pénzem belőle, így felesleges is annyira vérkomolyan venni. Magamnak edzek, erős legyek meg maradjon meg az eddigi állóképességem. :K

(#71616) proof88 válasza madle (#71615) üzenetére


proof88
addikt

Te amúgy ki vagy, mert régebben nem láttalak errefelé? Izmos vagy?

(#71617) AssAssynn válasza madle (#71615) üzenetére


AssAssynn
őstag

Hát alapból az MP(MyProtein gondolom), meg amiről mi itt beszéltünk(ON, BSN..), minőségben meg árban sincsenek még köszönő viszonyban sem.

Mert mi a baj a Myprotein minőségével? :U

[ Szerkesztve ]

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#71618) Ijk válasza madle (#71615) üzenetére


Ijk
nagyúr

Soha nem költenék ennyit kiegészítőkre, teljesen felesleges.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71619) HussarF válasza proof88 (#71616) üzenetére

Az nem biztos, de sokat beszél :DD

(#71615) madle
Azért az MP egy elég jó minőség. Az ON a csúcs, az tény, de azért ott is a márkát kell megfizetni, nem minőségarányos az árazás.
A BSN az meg szemét véleményem szerint. Annyi cukor meg ch van az izolátumnak nevezett termékében, hogy máshol még a sima koncentrátumban sem mernek annyit benne hagyni. A sima fehérjéjéről meg ne is beszéljünk, az már szinte tömegnövelő kategória :DD :DD

(#71620) madle válasza proof88 (#71616) üzenetére


madle
őstag

Valamelyik nap találtam meg a fórumot. Eddig többek között a kütyüs topicokban voltam jelen, mert azokat is szeretem. Sportoló vagyok, heti 2-3 alkalommal járok le terembe is főleg alap gyakorlatokat csinálni az erősítés miatt, de megszerettem azt az oldalát, hogy formáljam magam, ennek már 6 éve. 10 éve kezdtem el a kempot. Versenyeztem éveken át. Utána bekerültem a mély vízbe, olyan emberekkel edzhettem együtt és olyan emberek vittek versenyre akik Mo. élvonalába tartoznak. Ez az utóbbi 4 évem volt, melyből az első év elég nehezen ment, nehéz volt a váltás, de a végén sikerült hozzászokni a dolgokhoz és már gálán is bunyózhattam. Aztán a munka miatt nehezen oldottam meg az edzésre járást és a rendszertelenség miatt befejeztem a bunyózást. Maradt a kondi és a heti 1x Crossfit. Az utóbbi is csak azért mert hiányoznak a "szart is kihajtani" jellegű edzések. Jó, néha betérek bunyóra, de már nem úgy. Egyébként a Crossfitnek pár vagdalózós dolgába nem hiszek, de a súlyemelős-kettlebelles-burpees-húzódzkodós része nagyon tetszik.
Szeretem az állandó kihívásokat, és teszek is érte, hogy legyen!

Nem akarok kérkedni, meg remélem nem néztek hülyének, hogy a semmiből idebukkantam, nem tudtam, hogy itt ismer mindenki mindenkit. Bár még az is lehet én is ismerek innen embereket, csak nem tudok róla.

Ja, izmos vagyok 198cm és 62kg :DDD :DDD :DDD csak viccelek!

(#71621) Tenken válasza madle (#71620) üzenetére


Tenken
őstag

Vágod, hogy ez egy moderálatlan topic? Addig fogják szívni a véred, amíg nem raksz fel valami képet. ;]

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#71622) HussarF válasza Tenken (#71621) üzenetére

Amúgy nem az, nekem már szedték le hozzászólásaimat :DDD

(#71623) Tenken válasza HussarF (#71622) üzenetére


Tenken
őstag

Az emésztési gondok ecsetelését bent hagyják. El nem tudom képzelni mivel tudtad annyival lejjebb vinni a szintet, hogy kiverje a biztosítékot. :U

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#71624) userxy válasza madle (#71620) üzenetére


userxy
őstag

Itt csak utana vagy valaki ha teszel fel képet. Utana vagy kozrohej targya leszel vagy olyan akinek talán elgondolkodnak a szavan.

[ Szerkesztve ]

(#71625) HussarF válasza Tenken (#71623) üzenetére

Gúnyoltam Nájtmért :D

(#71626) GeryFlash válasza Ijk (#71569) üzenetére


GeryFlash
veterán

Ki a franc iszik 6 liter folyadékot?

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#71627) userxy válasza GeryFlash (#71626) üzenetére


userxy
őstag

Aki szomjas?
Vagy figyel arra hogy mennyit iszik.

[ Szerkesztve ]

(#71628) Dicker válasza GeryFlash (#71626) üzenetére


Dicker
őstag

Én megiszok annyit egy nap, többet is. Munkahelyemen is két naponta cserélik a ballonomat, az meg 19 literes, és egyedül használom, meg elvétve, ha bejön valaki az irodába.

(#71629) madle válasza GeryFlash (#71626) üzenetére


madle
őstag

Én is megiszok annyit, szerintem teljesíthető.
Teszek fel akkor képet, ha máshogy nem ér a szavam semmit. Pedig nem hülyeségeket írok :DDD de ha nem probléma kitakarom a fejem.

(#71630) -Mike- válasza madle (#71629) üzenetére


-Mike-
addikt

"de ha nem probléma kitakarom a fejem."

Azt mindenki nevében előre köszi. Már mindenki evett.
;]

(#71631) madle válasza -Mike- (#71630) üzenetére


madle
őstag

Köcsög! :D Most majd a röhögéstől fognak hányni.
Nem találtam friss képet, csak egy éveset meg 2011-eset, mert nem vagyok az a fotózkodós típus, vagy csak nem talál meg a kamera soha. Azóta szerintem nem változott az összetételem. Itt.

(#71632) HussarF válasza madle (#71631) üzenetére

Jó lesz

(#71633) Ijk válasza madle (#71631) üzenetére


Ijk
nagyúr

Készülj fel hogy Woodslave meg fog környékezni a módszereiddel kapcsolatban. ;]
Igen jó a fizikum. :K

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71634) madle


madle
őstag

Köszönöm szépen! Elsődlegesen soha nem a formára mentem, hanem a bunyó meg az örökös sport, aztán ahogy teltek az évek, megszerettem hogy formálhatom magam. Erőben magamhoz képest jó vagyok, bár másban nem tudom kifejezni csak az alapgyakorlatokban, mert egyéb hiper gyakorlatot nem csinálok. Arra ott a crossfit. Szeretem ha kifingok edzésen, a kondinak ez a hátránya sajnos, hogy mire leedzek egy testrészt, rohadtul nem fáradok el. Nincs az a meghalás érzés.

Azért visszanéztem itt a fórumot pár oldalra, vannak durva fizikumok. A hátrányom a vádlim, genetikailag is szar formája, ez mellé párosul, hogy vékonyak az izületeim ez még vékonyabbá teszi a vádlim(boka, térd végett), sok sérülésem is volt belőlük. Meg széles a csípőm, nem az a darázs derék típus vagyok mint Simeon Panda papa. :)

Szóval ha van jó technika vádlira, azt meghallgatnám!

(#71635) madle válasza HussarF (#71619) üzenetére


madle
őstag

Bocsi nem láttam, hogy válaszoltál.

Az MP-t régebben hallottam, hogy nagyon nem jött be az ismerőseimnek. Azért is, mert nem ugyan az ám az USA MyProtein meg az EU-s! A BSN azért nem szemét, de tény hogy sok a CH benne, de nem is protein kategória a Syntha 6 sem, hanem Étkezéshelyettesítő (MRP).

Persze, ha proteinben gondolkodnék és lenne rá zseton akkor ON! Ez így igaz! :)

(#71636) GeryFlash válasza madle (#71629) üzenetére


GeryFlash
veterán

Jó, elhiszem hogy meg lehet inni annyit, de minek? :DDD Jó, persze mindenkinek szervezet válogatja, én például endomorf vagyok (171 - 78 kiló), és én komolyan hízom, ha túl sokat iszok, függetlenül attól hogy kóla sör vagy ásványvíz. Nekem a napi átlag olyan 2-2,5 liter körül van, meg ami kajával bejön.

Dicker: Szóval azt mondod, hogy csak a melóhelyen megiszol közel 10 liter vizet, és akkor még nem otthon is elkortyolgatsz pár litert? Elhiszem, ez a kondis topik, itt minden megtörténhet és annak az ellenkezője is ;]
Volt az az erdész srác, aki 180-76 kiló körül volt, nem sportol semmit, csak napi 10 órában dolgozott és megkérdezte, hogy a napi 4500-5000 kalória az sok-e, meg hogy főétkezéseknél egy kiló kenyeret megeszik :R

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#71637) Zola007 válasza GeryFlash (#71636) üzenetére


Zola007
veterán

nem a víztől hízol, nem vagy te teve

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#71638) GeryFlash válasza Zola007 (#71637) üzenetére


GeryFlash
veterán

Akkor csak felpuffadok, ugyanaz ;] Minden esetre nem tiszta nekem, miért kellene ennyi vizet inni? Attól izmosabb lehetek?

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#71639) HussarF válasza GeryFlash (#71638) üzenetére

Azért, hogy 2óránként hugyozhass.

Ez a marhafehérje tényleg egy átbaszás lehet rohadjanak meg! Sciteces van nekem és le van ugye a magyar címkével ragasztva az angol tápanyagtáblázat. Csakhogy annyira már nem igényesek, hogy a magyar címkére is rátegyék az aminosav-profilt. Mindegy is régebben sokszor lekapargattam a magyar címkét, ha valamiért fontosnak tartottam, hogy megnézzem miből mennyi van benne. De hát azért étrend tartásánál sem létfontosságú, hogy mikrogrammra pontosan tudd, hogy mennyi lizin van benne. Úgyhogy jó ideje leszarom. Ezért nem is volt feltűnő, amikor ugyanezt a koncepciót megkapta a marhafehérje is.
Aztán ahogy itt a múltkor beszéltetek róla, hogy csak egy kis kötőszövet és átbaszás az egész, akkor nekem is szöget ütött a fejemben. Most hogy hazaértem, lekapartam róla a magyar címkét és tényleg nincs alatta aminosav-profil. A mocskos k.rva anyjukat! Nem csoda, hogy émelygett is tőle kicsit a gyomrom, pedig sosem volt még semmilyen bajom fehérjétől, egyáltalán nem vagyok érzékeny rá.

[ Szerkesztve ]

(#71640) kexksz válasza GeryFlash (#71636) üzenetére


kexksz
addikt

"én komolyan hízom, ha túl sokat iszok"

[ Szerkesztve ]

(#71641) Ribi válasza kexksz (#71640) üzenetére


Ribi
nagyúr

A meleg zsírt szerintem kihagyta a felsorolásból :P

(#71642) Woodslave válasza Ijk (#71633) üzenetére


Woodslave
nagyúr

mer kit környékeztem már meg? :U :F

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#71643) mayday00 válasza GeryFlash (#71638) üzenetére


mayday00
őstag

Mert egy hülye tudós kitalálta, hogy ennyit kell inni. Ha bele döglesz akkor is.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#71644) Zola007 válasza GeryFlash (#71638) üzenetére


Zola007
veterán

mondjuk annyit nem kell
de azt is hozzá kell tenni, hogy Dicker kolléga nem átlagjózsi fizikum

Szerintem a testtömegkilogrammonként 50-60ml az jó közelítés, még egy extrémen terhelt anyagcseréhez is elég normál hőmérsékleten. Persze melegben, hidegben lehet több
Egyébként meg CH beviteltől is függ.
napi 500g CH és felette simán mehet 6-7 liter

amire érdemes figyelj
- ne legyen büdös a vizelet, ne csípjen kifelé
- ha nem eszel sok vitamint vagy hüvelyest, akkor halvány szalmasárga legyen
- rendszeres legyen a vizelés (a 2 óra is olyan, hogy nem mindenki ugyanannyit pisil
Van aki 2 decit egyszerre, van aki fél litert. 3 liter pisi így kijöhet 15 adagban is 1,5 óránként, vagy 6 adagban is 4 óránként
Nekem pl. nagy a hólyagom, volt olyan hogy kórházban reggeli első vizeletre leadtam 2 litert egy menetben. Mondjuk akkor már tényleg majdnem magam alá vizeltem

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#71645) nepszter1


nepszter1
addikt

Van ehhez hasonló termék valamivel olcsóbban ?

[link]

(#71646) Lajkó válasza madle (#71634) üzenetére


Lajkó
őstag

Nekem ma has, láb nap volt! Már az első sorozat után alig kaptam levegőt! Ma még cardio-zni sem volt kedvem
Akkor lehet szarul csinálom? :U

(#71647) HussarF válasza nepszter1 (#71645) üzenetére

Van:
[link]

Ugyanolyan jó placebo

(#71648) Zola007 válasza Lajkó (#71646) üzenetére


Zola007
veterán

mell-tricepsz-has megvolt nekem is
utána azonnal lecsúszott egy adag MaiProtco, egy alma, egy fél grillcsirke, 30 deka sültkrumpli meg egy zsemle. :D
Úgy hogy most szerencsére nem vagyok éhes.
holnap kellene tolni egy lábat

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#71649) deniro2 válasza Zola007 (#71644) üzenetére


deniro2
senior tag

Ha te 2 litert tudsz pisálni egyszerre, akkor neked nem húgyhólyagod van, hanem húgyzsákod vagy -hordód... ;]
Mezei halandók 6-8 deciket vizelnek úgy, hogy már 2 deci környékén vizelési inger van...

[ Szerkesztve ]

(#71650) madle


madle
őstag

Azt mondjátok meg nekem, hogy a zabpelyhet reggel megfőzitek(vízben vagy tejben), vagy simán áztatva toljátok be? Én fehérjével nem tudok kevergetni, mivel nincs. De tejben fogyasztom már jó ideje, simán beáztatva, 100-150grammot reggelente. Kb 1,5 éve így eszem, minden egyes reggel... elhihetitek mennyire herótom van már tőle. De valamelyik ismerősöm meg azt mondja, nem bírja így megemészteni a gyomrom, Ha nincs teljesen felpuhítva(megfőzve). Mazsolával szoktam feldobni vagy ilyen kis aszalt gyümölcsökkel, de ha tényleg nem tudom így megemészteni akkor váltanom kell főzős módszerre, csak az 5 perc plusz idő. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.