Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71101) Ijk válasza Dani82 (#71100) üzenetére


Ijk
nagyúr

Semmiképp nem épülhet le. ;]

HussarF: De a kox szerintem "csodaszer". Nyilván vannak különbségek a kúrákban, de akkor is leomlanak a genetikai határaid. Ezt semmi mással nem fogod soha elérni.
És akkor jönnek még képbe Wood által linkelt egyedek, akik azt hirdetik hogy ha keményen edzel majd eléred azt a formát. :DDD

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71102) Dani82 válasza Ijk (#71101) üzenetére


Dani82
senior tag

na jó de ö nem is edz már

(#71103) Silverr válasza Dani82 (#71100) üzenetére


Silverr
aktív tag

Hozzáértőbbek már elmagyarázták, hogy ez nem teljesen igy van. Nem fog leépülni mind persze ha edzést fojtatod. Ez is csak azért terjedt el igy mert a kezdők ugye kokszolás után leállnak mindennel.

(#71104) Dicker válasza Dani82 (#71100) üzenetére


Dicker
őstag

Sokan kisebbek lesznek, mint előtte. ;]

(#71105) FIREBLADE78 válasza shteer (#71097) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Az. Meglehetett enni,de nem volt nagy élvezet. 3-3 percig sütnèm akkor full nyers lenne,ne mond már hogy 3 perc elég neki

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#71106) deniro2 válasza Dani82 (#71100) üzenetére


deniro2
senior tag

Genetikai határon felül ja.
Mint bármilyen sportban, ahol doppinggal érsz el eredményt, nélküle nem tudod reprodukálni.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a növi mennyivel tolja ki a határokat, mert ugye az elvileg az alapokat változtatja meg véglegesen.

[ Szerkesztve ]

(#71107) Dani82 válasza deniro2 (#71106) üzenetére


Dani82
senior tag

kéne koxolni :DDD

(#71108) Because válasza Dani82 (#71107) üzenetére


Because
őstag

na szóval akkor nekem kellene egy kis növi! túl vékonyak az ízületeim, illetve a nyakam hátha hoz valamit

(#71109) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Nekem is kell kox ;] Milyet vegyek?

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#71110) -Mike-


-Mike-
addikt

(#71111) shteer válasza FIREBLADE78 (#71105) üzenetére


shteer
titán

Egyreszt kitudja mit vettel.
Masreszt a steak egyfelekepp nem jo: atsutve.

Egy erlelt alapanyagnak pedig eleg.
Az se mindegy miben sutod.

..szerintem jónak tűnik

(#71112) FIREBLADE78 válasza shteer (#71111) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Rá volt írva,hogy marha steak,full hús az egész, 3cm vastag majdnem,kg-ja 4000 akkor annyira szar nem lehet,ez akcióban volt 500g 1400ft

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#71113) deniro2 válasza FIREBLADE78 (#71112) üzenetére


deniro2
senior tag

Azt írtad az előbb, hogy fehérpecsenyét vettél... Azzal nem csináltál kurvanagy üzletet ennyiért...
Amúgy én bírom a fehérpecsenyét, mert szép, száraz hús, csak éppen sütni nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#71114) Karex válasza FIREBLADE78 (#71112) üzenetére


Karex
senior tag

Néhány alapszabály, amit én ismerek:

-A bepácolt hús 2-4 napig álljon a pácban (olaj, őrölt bors, mustár)
-Sütés előtt kivenni a húst a hűtőből, hagyni "pihenni", amíg szobahőmérsékletű lesz.
-Serpenyőt izzásig! hevíteni, húsfajtától függően lehet olajat rakni alá, vagy akár teljesen el is lehet hagyni
-Egy percenként forgatni. 2x1 perc: rare, 2x2-3 perc: már medium, stb. Nem szúrkáljuk, mert kijön a szaft, és vége a világnak!
-Kivesszük, néhány perc pihentetés, mártás, saláta, vörösbor, boldogság.

Ja, a steak itt van, nem a tescoban: [link]

[ Szerkesztve ]

(#71115) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Jólvan gyerekek,akkor átbasztak,nah :D Majd legközelebb, fehérpecsenye is rajta van és a steak szó is. Sütni sokáig sütöttem,sütőben kellett volna,először kis alufólia alatti párolás aztán ráengedni a kakaót,most már elnyammogom,fingat is keményen :)

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#71116) El Gringo


El Gringo
senior tag

Pestről rendelnék Myproteinről (de full hülyén hangzik), ha valaki beszállna, szóljon Szerdáig.

Aki akarna, megoszthatunk egy nagyobb csomag kreatint, glutamint, grapeseed-t fele-felében is a rendelés után.

ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119

(#71117) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Mivel szabadságon vagyok már év végéig, nem volt kedvem elvánszorogni az eddigi teremig edzeni, így kipróbáltam a legközelebbit. Hát, mintha új világba csöppentem volna. Kb. 3-szor annyi gép(nemcsak mennyiségileg, hanem minőségileg is értve), minden súlyzóból van egyesével 1-től 30 kilóig, ilyesmi. :D Szóval asszem maradok itt azután is, hogy újra kezdődik a munka. Nameg lassan meglesz az egy éve gyúrás, szóval nekem is le kell hamarosan égetni magamat egy kép segítségével. ;]

I am having fun staying poor.

(#71118) HussarF válasza deniro2 (#71099) üzenetére

Jó, nem elbagatellizálni akartam, tényleg jól megdob. Igazából csak azt akartam hangsúlyozni, hogy van egy body-s, aki nem nagydarab állat de elég jól néz ki. (pl: [link]) Akkor sokan abban a tévhitben élhetnek, hogy ehhez tényleg már csak egy kis koksz kéne elvégre ő nem egy Mr. Olympia. Pedig ehhez a formához is bele kéne tenni 110%-ot koksz mellett is, de még úgy is biztos, hogy sokan nem érnék el. Csak olyan sok helyen mutogatnak manapság ilyen fazonú fickókat, reklámokban, stb. hogy az ember természetesnek gondolja és képes azt gondolni, hogy ehhez nem kell sok munka, csak koksz. Pedig még egy ilyen formához is jó genetika kell.

Egyébként meg azt mondom, hogy amit felszed valaki koksszal, az nem feltétlenül megy le, ha abbahagyja. Egyrészt ugye vannak a hülyegyerekek, akik a kúra végével abbahagyják az edzést is, náluk egyértelmű. De olyanoknál, akik komolyan veszik az edzést, szintén van egy nagy probléma. Amint mondtam, a koksz kurva nagy motivációt is ad, mert ott a tudat, hogy van benned cucc, most érdemes tolni, mert lesz eredménye, beleadsz minden edzésen 110%-ot. Aztán amikor leállsz kiveszik belőled ez a placebo hatás és ennek ellenére is meg kell magad acélozni és legalább olyan keményen edzeni, mint előtte. És mi a legtöbb, amit elérsz utána? Legjobb esetben csak stagnálsz, de valószínüleg nagyon lassú ütemben inkább visszafelé fejlődsz egy darabig. Na most képzeld el, küzdesz a motiválatlansággal miközben nagyon keményen hajtod magad, és ráadásul azt látod, hogy erőfeszítéseidért cserébe, lassan még fejlődsz is vissza. Na itt szokták azt mondani, hogy ott bassza meg a kurva anyját. És átállnak egy lazább edzésre, kajára se figyelnek úgy stb. (Ugyanez örténik diéta végén is, amikor végre zabálhatsz: És nyilván ha már úgyis összevissza zabálsz, az edzést is minek csinálnád oylan keményen, és hopp vissza is ugrik 5 kilo gyorsan.) Na erre mnodom, hogy ha valaki ezt a lelkileg rendkívül megterhelő részt át tudja vészelni, el tudja viselni, akkor a koksz kúra után nagyobbrészt megmarad, amit felszedett. És Ijk sincs még annyira a genetikai határa szélén, hogy ne tudjon még vagy 5-10 kilót permanensen felpakolni :)

[ Szerkesztve ]

(#71119) Ijk válasza HussarF (#71118) üzenetére


Ijk
nagyúr

Koxszal is sok munka a jó fizikum, de nem erről beszéltem. Hanem hogy kox nélkül soha az életben nem közelíted meg ezeket a formákat. Abszolút nem érdekel hogy lehet ésszel csinálni, jól levezetni a kúrát, milyen placebo hatása van. Koxoltál vagy nem koxoltál, majd Deniro megint jön a fekete-fehér látásmódommal ;] , de szerintem itt nem lehet elmaszatolni a határokat.
Azzal el vagy tévedve hogy bennem még van 5-10 kiló izom. Kizárt dolog 187-es magassághoz 104kg-os forma 10-12% testzsírral naturálban. Múltkor Wood is bedobott egy táblázatot a genetikai határokról és elég helytállónak találtam. Naturálban ha fasza a genetikád esetleg még van benne 2-3kg plusz ha minden perfekt.
Kémiázni meg soha nem fogok, mert egyszerűen nem érdekel, főleg ha még a kockázatokat is figyelembe veszem. Ha letennének nekem ide egy kúrát, megbízható forrásból, adagolással, levezetéssel akkor kidobnám a kukába, mert nekem nem arról szól ez az egész amihez gyógyszer kell.

Azt meg remélem nem hiszed hogy a linkelt képen naturál testépítőt látsz.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71120) proof88 válasza Drizzt (#71117) üzenetére


proof88
addikt

csak a fejed ne legyen rajta a képen (bár azt úgysem vállalnád ;])

(#71121) Gergosz2 válasza Ijk (#71119) üzenetére


Gergosz2
veterán

Kémiázni meg soha nem fogok, mert egyszerűen nem érdekel, főleg ha még a kockázatokat is figyelembe veszem. :R ezért nagy respect!

Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ez egy hobbi, vagyis egy jó dolog amivel csak jobbá tudom tenni az életem. Akkor van baj, ha az ember hobbija már a mániájává válik és mindenben csak azt látja.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#71122) KoVee84 válasza Ijk (#71119) üzenetére


KoVee84
senior tag

kockázat? :C

[ Szerkesztve ]

(#71123) HussarF válasza Ijk (#71119) üzenetére

Akkor linkelj már valami jobb képet, mert amit most a "lábazás-nélkül-brutál-lábú-nigger-avataros" srácnak linkeltél, az nem volt annyira meggyőző. Pedig én emlékszem, hogy volt rólad jobb kép is, csak most, ahogy visszakerestem, már azt írta, hogy nem elérhető a flickr-en.

Azért mondtam, hogy kokszolj be, mert akkor talán tényleg nem fekete fehérben látnád. Nem szoktam ajánlani a teremben ilyet, mert annyi hülye van ott, hogy tuti kinyírnák magukat. De azért feltételezem, hogy ha már ennyire szkeptikus vagy, akkor azért odafigyelnél mindenre.

Én már sok srácot láttam, aki kokszolt és nagyon eltérően hat az emberekre. Mutatok egy példát:
srac1_1
srac1_2

srac2_1
srac2_2

Sztem egyértelmű, hogy srác2 néz ki jobban. Viszont elárulom, hogy srác1 az, aki nagyon durván megszállottja volt a dolognak, tényleg mindent ennek rendelt alá, rengeteg kardió, 100%-ra kiszámolt kaja, 100k felett vert el pénzt kúrára és többfélét is nyomott.
Ellenben itt van srác2, aki szintén nagyon keményen edzett, de pl kardiót csak néha csinált. Kaját se úgy csinálta, hogy full szigorú terv és nem lehet eltérés (Azért ne értsétek félre, nem azt mndoom, hogy nem tett bele rengeteg munkát ő is). Kokszból pedig csak vinyót nyomott diéta idején. Amúgy elmondom, hogy koksz nélkül sem volt lényegesen "gyengébb" a formája. Ez a genetika, erre mondtam, hogy nem csodaszer a koksz. Hiába tudom, hogy srác1 mit beletett, esélye sem volt, hogy srác2 naturál melletti szárazságát meg formáját elérje.

Az utolsó mondatodhoz meg: Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de azt akartam mondani, hogy természetesen kokszol a linkelt testépítő (Joe Donnelly amúgy), de nem olyan brutál nagydarab és a hozzá nem értő azt hiheti, hogy ha ő is kokszol kicsit, akkor ilyen formát simán elér. Pedig nem.

[ Szerkesztve ]

(#71124) Gergosz2 válasza HussarF (#71123) üzenetére


Gergosz2
veterán

persze a durván szétkoxszolt tagokhoz képest persze, hogy kisebb, de nála is csúszik le rendesen a kokszi maxi. Nem csodálkoznék ha pár éven belül kétszer ekkora lenne és menne a reklám, hogy azért mert ezt a vitamin tabit szedte ezzel a marhaproteinnel :D

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#71125) Ijk válasza HussarF (#71123) üzenetére


Ijk
nagyúr

Akkor beszéljünk a te formádról. ;]

Inkább hagyjuk ezt a témát szerintem, mert nekem ne ajánlgassa senki hogy koxoljak be, főleg azért ne hogy az antidoppingos szemléletem csiszolódjon. Tökéletesen elégedett vagyok a formával, nem érdekel hogy jobban nézzek ki.
Azért jó ez a topik, mert ez itt a valóság. Aki jól néz ki, vagy mondjuk hogy tényleg izmos ha nem is hirdeti hogy megy a kémia, de azért nem is tagadja le. Ha pedig végigmész a berakott képeken nem fogsz csodára lelni (Janeszt most hagyjuk ki ebből ;] ), vannak akik régebb óta csinálják és sokat beletettek, vannak kezdők, középhaladók, akik régóta nyomják de nem aszkéta módon. Ez a valóság, nem amit az interneten látsz. Amerikában sem edzenek többet, ott sincs csodacsirkemell, azt látod akit kiraknak vagy kirakja magát mert kell neki az elismerés, mind koxol. Majd talán egyszer belátod ezeket a dolgokat és nem lesz testképzavarod.

Aki pedig azt hiszi hogy egy kis kúrácskával majd Joe Donnelly lesz belőle, aki lazán beférne egy 30 évvel ezelőtti Mr. Olimpiára ahol köztudott hogy mindenkiben volt egy patika a kiemelkedő genetika mellett, hát arra azt tudom mondani hogy idióta.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71126) kiszi07


kiszi07
senior tag

Sziasztok,
új vagyok a "fórumon". Elkezdtem gyúrni (pár edzés meg is volt). Egyenlőre itthon szeretném csinálni, ha tanácsokkal ellátnátok örülnék. Edzés terv. 17 év - 193 centi - 87 kiló. Egy évvel ezelőtt is csináltam keményen (össze-vissza gyúrogattam), de elfogyott a motivációm és abba maradt sajnos :( Esetleg valaki nem segítene egy edzés tervet csinálni ?
ui: fegyencedzést csináltam 3-4. szintig végig tudtam csinálni, van fizikumom

[ Szerkesztve ]

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#71127) HussarF válasza Ijk (#71125) üzenetére

Hát beszélhetünk az én formámról is, de én nem fikázni akartalak, hanem határozottan emlékszem, hogy voltak jobb képek is rólad, de már hiába kerestem vissza, nem elérhető. Csak meglepődtem, hogy milyen képet linkeltél, amikor sztem vannak rólad jobbak is és arra mondtam, hogy betehetnéd azokat újra.

Kioktatnod sem kell, én már 15 éves korom óta benne vagyok ebben a sportban, vagyis sztem kb 2x annyi ideje, mint te. Tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet ebben a sportban.
Amúgy nekem is kb 5 év edzés után volt meg a csúcs, azóta mondanám, hogy stagnálok, de nem igaz, mert messze nem vagyok olyan jó már, mint akkor. Csak akkor beütött két súlyos sérülés, nagyjából egyszerre és onnantól már nem tudtam úgy edzeni, mint előtte.
És nem vagyok aktív kokszos (ha az lennék jobban néznék ki :D), volt régebben egymás utáni 2 évben 2 rövidebb kúrám. Ezek a közvetlen tapasztalataim, de elég sok srácot ismerek/edzettem együtt stb. akik sokat és sokfélét használtak, így közvetett tapasztalatom is van róla elég.

Márciustól kezdem az on-szezont, majd akkor rakosgatok be képeket arról, hogy hogy alakul a dolog. Mert megértem, ha valaki szkeptikus olyannal szemben, aki nem bizonyította az ő szeme láttára, hogy tudja is azt, amiről beszél.

(#71128) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Tanács? Az nincs,mint ahogy látod csoda nincs,hiába zabálsz 100%-ban akkor sem közelíted meg a koxos vonalat. Össze-vissza gyúrogattam? what the fuck? :D tésztát vagy mi a tökömet? Felejtsük már el ezt a szót,hogy gyúrás. Gyúrni mást szoktak.
"Tanácsom": legalább heti 3,de inkább 4 edzés, tskg mérten 2x fehérje bevitel illetve legalább 3x ch
Normális kaja nélkül soha az életben semmi nem leszel naturálban(tapasztalat)
Legalább 70%-ban betartom a kaját,mert fehérje bevitelem megvan,de ch az nincs és mégis "szarul" nézek ki, ok, piás-diszkós egyetemista matyikától jobban,de az édeskevés

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#71129) jookomak válasza kiszi07 (#71126) üzenetére


jookomak
őstag

De kár, hogy ez a poszt nem délután jött, több azonnali okos, segítő, és alaposan átgondolt választ kaptál volna. ;]
Miért otthon, miért nem terem? Sárga kapszula megvolt?

(#71130) shteer válasza FIREBLADE78 (#71128) üzenetére


shteer
titán

Te gyúrsz? :U

..szerintem jónak tűnik

(#71131) FIREBLADE78 válasza shteer (#71130) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Nem, kondi-szoli-mosoda programot csinálom ,te? ;]

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#71132) p87


p87
senior tag

Üdvözletem!
Most akarok elkezdeni megint edzeni, felakarom pumpálni maga 90kg fölé.
Sajnos a magasságom miatt 195cm nehezen látszódnak meg a kilók, most 85kg vagyok, persze nem zsírt akarok csak pakolni.
A másik gond, hogy 0-ás vércsoportom van és azt olvastam alig hasznosul nálam a tejsavó fehérje, 100%WPP-t próbáltam és hát tényleg nem éreztem semmit tőle.
Szóval mindenképp valami marha fehérje kellene, próbáltam a csokis Carnivort, ettől nőttem, csak alig bírtam inni olyan émelyítő.
Van a Carnivortól jobb marha fehérje, tudnátok ajánlani valamit ami ízre is jó?
Növényi fehérjéket még nem próbáltam, érdemes lenne abból is szedni a marha mellé?

[ Szerkesztve ]

(#71133) Ijk válasza HussarF (#71127) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hajrá, akkor majd te is megmutatod jövőre mit lehet elérni naturálban. ;]
Én drukkolok, de tényleg.

Azért majd lassan írok egy listát kiktől, mikor kell bekérni ide a képet. :D

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71134) GeryFlash válasza HussarF (#71127) üzenetére


GeryFlash
veterán

Amúgy nem sértésből, de ha jól emlékszem te vagy az a kolléga, aki 165-167 centi körül van. Nem oltásnak, én is kis 172 centis seggdugó vagyok, de ha már koxxal meg hasonló szarokkal kockáztatnám az egészségemet (és a farkamat ;] ) akkor inkább valami testmagasság növelés koxot/herbál szart tolnék.
Nem értem, te pl ilyeneket miért nem próbáltál, sztem többet számít, mint +5kg izom. Vagy ezek mind kamuk? Mindenesetre én ezeket se tolnék, de ha mégis választani kéne...

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#71135) shteer válasza GeryFlash (#71134) üzenetére


shteer
titán

testmagasság növelés koxot

..szerintem jónak tűnik

(#71136) bigmasterg válasza p87 (#71132) üzenetére


bigmasterg
addikt

"100%WPP-t próbáltam és hát tényleg nem éreztem semmit tőle"

Miért, a csirkemelltől mit érzel? :DDD

Ha nőni akarsz, akkor kajálj sokat "tiszta" kajákból.

______
Másik témához szólva.
Olyan ez, mint vezetésnél: aki lassabban megy mint én, az tötymörgő idióta, aki gyorsabban, az pedig száguldó őrült.
Ugyan ezen az analógián: aki kevésbé izmos, mint én, az puhány, aki izmosabb, az pedig biztos koxol.
:))

[ Szerkesztve ]

(#71137) GeryFlash válasza shteer (#71135) üzenetére


GeryFlash
veterán

Azért kérdeztem, hogy ezek kamuk (ha beírod keresőbe hogy hegiht increase pills kidob jó pár terméket)? Anno pár éve utánaolvastam ezeknek, úgy emlékszem egy részük kamu, másik részük meg valóban dob valamit az emberen (főleg az ilyen növényi szarok) de később meg lehet szopni mellékhatásokkal.
Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy működhetnek, szal lehet a mellékhatások igazak csak nincs eredménye :DDD
Mind1, ennyit nem ér az egész

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#71138) Ijk válasza shteer (#71135) üzenetére


Ijk
nagyúr

Lehet kapni. A farokhosszabbító gyógynövény kivonat és a bicepszfelpuhulásgátló mágneses karkötő között volt kirakva.

GeryFlash: Bioszórán nem figyeltél, miután befejezett a növekedésed nincs olyan szer, módszer amitől akár fél centit is nőnél.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#71139) p87 válasza bigmasterg (#71136) üzenetére


p87
senior tag

Mármint úgy akartam írni, hogy nem igazán nőttem mikor szedtem, ellenben a carnivortól.

Sajnos nincs túl jó étvágyam, és egyszerre csak keveset tudok enni, mert egyből tele leszek így nem tudok elég kaját letuszkolni, ezért kellene valami jó étrendkiegészítő.

[ Szerkesztve ]

(#71140) GeryFlash válasza Ijk (#71138) üzenetére


GeryFlash
veterán

Persze hogy nem figyeltem, amikor éppen az ment, hogy a fehérje porok elbasszák a vesét meg májat :U

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#71141) troller válasza GeryFlash (#71137) üzenetére


troller
senior tag

A csontnövekedés leggyorsabb időszakában a nemi hormonok vérszintje a felnőttkori érték egyötöde. A nemi éréssel együtt a megemelkedő nemi hormon szint lezárja az epifízisfugákat, ezzel befejeződik a növekedés. Ezért nem célszerű tizenévesen koxolni, mert a mű nemi hormon is ugyanezt a hatást váltja ki, hamarabb leállítva a növekedést és így nem éri el a genetikailag adott magasságot. Persze ha direkt törpe akar lenni valaki, akkor hajrá. Ezután már a nagy mennyiségben adagolt növekedési hormon se okoz magasság növekedést. Erre ha jól tudom felnőttkorban az egyetlen gyakorlati módszer a láb csontjainak szándékos eltörése, és az összenövési folyamat közben a csontvégek folyamatos távolítása napi 1mm-es ütemben.

Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC

(#71142) Drizzt válasza proof88 (#71120) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Te se keslekedj. ;]

I am having fun staying poor.

(#71143) kiszi07 válasza jookomak (#71129) üzenetére


kiszi07
senior tag

Tisztán szeretném elérni. Engem az motivál :D

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#71144) Tenken válasza Ijk (#71138) üzenetére


Tenken
őstag

Még a növi koksztól se?

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#71145) shteer válasza Tenken (#71144) üzenetére


shteer
titán

ha úgy lenne, 4-5méteres emberek járnának köztünk

..szerintem jónak tűnik

(#71146) Woodslave válasza Tenken (#71144) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ha úgy lenne, akkor Phil Heath nem kosárlabdázóból lett volna Mr. O. hanem fordítva ;]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#71147) zsolt1225


zsolt1225
aktív tag

Láttam, hogy wertigo írt a napalmról. Más próbálta már? Egész jó árban van és gondolkodom a vételén.

(#71148) HussarF válasza GeryFlash (#71134) üzenetére

A növitől még fiatal korban lehet nőni magasságra, van akinek fel is írja az orvos, ha olyan feltűnően alacsony. De én abban a korban egészen átlagos magassággal rendelkeztem, csak utána a többiek még nőttek 20 cm-t én meg nőttem 5-öt.

Egyébként mindenki az impotenciától fél, de ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy elszívsz egy vicces cigit és akkor holnap már kemény heroinista leszel. Fél Magyarország már impotens lenne, ha ennek tényleg ilyen hatása lenne. Sokkal nagyobb probléma, ha elbaszod a szurizást. Mint én. Begyulladt, betokosodott, aztán mikor már 40et túllépte a lázam és hideg zuhannyal kellett hűteni magam, akkor elmentem a sebészhez, aki felvágott, kikaparta a gennyet és mehettem isten hírével. Csináltam folyamat közben is egy képet, de nem akarom betenni, mert itt az érzékeny lelkűek még a koksz szót sem veszik többé a szájukra ;]

(#71149) Woodslave válasza HussarF (#71148) üzenetére


Woodslave
nagyúr

akartam kérdezni, hogy ennek a két kúrának mi értelme volt a mostani fizikumodat figyelembe véve, de aztán rájöttem hogy ilyen gondolatmenet síkján semminek nincs nagyon értelme.... :U

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#71150) KoVee84 válasza GeryFlash (#71134) üzenetére


KoVee84
senior tag

Tehát aki növit tol, az automatikusan 2 méter magas lesz. Rendkívül sok a magas testépítő van versenyeken... igen :C :R

:DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.