Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Zola007 #55098 üzenetére
Elég ha csak besegítenek 100 kilóval fejenként pl... a maradékot csak tudja már kontrollálni.
Persze ideális ha a spotter elbírja a súlyt amiben segít, de nem ez a lényegük.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dexar007
veterán
Ezek az emberek amugy nem is erosek a testsulyukhoz kepest.
Give me your cum,bull!
-
kolosanyi
veterán
Vettem ilyen zabszeletet, mogyorós, egész fasza. Igaz, van benne bullshit, mert nádcukor van benne, attól nem lesz hirtelen egészségesebb, mint a sima cukrozott szarok, de alapjában véve nem rossz anyagokból rakták össze, én mogyorósat vettem. Egy szeletben 10 g fehérje, 50 valamennyi ch és 30 g zsír van.
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #55102 üzenetére
test előtt kinyújtott kézzel 40 kilót se bírnának megtartani, főleg ha esik lefelé
másrészt nem olyan esetre gondolok mikor csak simán nem megy ki. Ekkora súlynál bármikor benézhet egy ilyen mint itt 1:48-nálMáig nem értem, miért nem tették még kötelezővé az erőkeretet ilyen erőemelő versenyeken. Éves szinten van egy halom baleset és haláleset, főleg fekvenyomás során
Pár hónapja is meghalt egy orosz vagy ukrán srác, mert a mellkasára esett a súly, a 3 spotter csak nézett mint Rozi a moziban[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
Én is diétázom három hete, és beteg is voltam. Viszont egy dekát sem fogytam. Vagy szarul csinálok valamit, vagy átalakul zsír izommá. Az esély tehát fifti-fifti.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dexar007
veterán
válasz kolosanyi #55107 üzenetére
En pedig ma olyat csinaltam,hogy.: megolvasztottam egy milka husveti nyuszit egy keves tejben, leturmixoltam egy egesz banant,es beleforgattam a cumot. Kozben csinaltam palacsintat feher lisztbol-tejbol es asvanyvizbol - feherje nelkul-. A tobbit pedig kitalaljatok.
Give me your cum,bull!
-
14adam
addikt
válasz Zola007 #55108 üzenetére
csak az ipf-nél nem engedélyezett az a fajta guggoló keret,nem is értem,hogy miért nem. A többinél mint pl a wpc-nél már azt tették kötelezővé. Egyszer nekem fekvenyomásnál a 150 esett vissza. Szerencse,hogy a biztonsági keret jól be volt állítva mert akkor a nyakamra zuhant volna. Így 3 centire volt a nyakamtól
-
userxy
őstag
Miért van az, hogy mindig ribanc nőket fogok ki?
Vki mondja már meg
-
14adam
addikt
válasz BÁ Nutrition #55115 üzenetére
Andrey Malanichev-re is visszaesett a súly de ő azóta beállította a legnagyobb raw erőemelő csúcsot. 400 fölötti guggolás meg ilyen apróságokkal 440-be 3-at guggolászik ...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz 14adam #55119 üzenetére
lényeg hogy a spotter így nem tudja megfogni
én is mérges vagyok ha fekvenyomnék és csak verebek vannak a teremben..
akkor fel se megyek nagy súlyra. nem vágom hogy csőszik így ki a kezük, kitekeri a csuklót?
gondolom ez a komolyabb fickó biztos átfogja a rudat rendesenyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dicker
őstag
válasz Miamiquake #55118 üzenetére
Hatalmas trauma érte. Most mehet a rosszfiuk.hu-ra.
- Miért sír az osztrák nő?
- Mert férfi...
[link] -
kolosanyi
veterán
válasz Dexar007 #55112 üzenetére
Akkor én a tökmagos görög joghurttal eléggé alulmaradtam.
#55116) userxy
Mert te is ribanc vagy?(#55126) Zola007
Én ezért is szeretem nagyon a fekvőt. Ha nem bírod kinyomni, csak leteszed a térded és kész, tárcsák kellenek csak hozzá, súlymellény, vagy gumiszalag. Esetleg az edzőpartner a hátadra ül.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz 14adam #55114 üzenetére
Én a ti szemetekben vicc súlyokkal nyomok
De nem vagyok hajlandó sima padon fekvenyomást végezni, mert egyrészt nincs segítőm, másrészt már ment ki a vállam eleséstől és sajnos a doki azzal vigasztalt, hogy később is bármikor megtörténhet(#55119) 14adam : pont erre az orosz srácra gondoltam, csak nekem nem rég mutatták a videót, azt hittem akkor történt
látszik, hogy a három segítő meg se tudta érinteni a súlytMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
jól látod, az egy sima kompressziós zokni, cipő nélkül
másik fotókon merev talpú kis topánkában nyomja [link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
deszar melóban
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
PowerBuldog
veterán
reggeli vérkeringést indító suna
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Morris
veterán
válasz PowerBuldog #55131 üzenetére
Nekem ahhoz több kéne
-
Woodslave
félisten
szokás szerint agyaltam hogy mit csináljak meg egyáltalán minek Reggel 84 kg voltam, ami mondjuk a "legüresebb diétás" reggeli súlyomhoz (76) képest 8 kg. Mindezt anélkül, hogy izmosabb lennék Centivel nem méricskélem magam, elég annyi, hogy az övön léptem egy lyukat, de mondjuk a karom nem érezhetően nagyobb. Mondjuk a kiszámolt tömegeléstől messze van, de akkor is.
és akkor reggel megkapom a bodybuilding.com hírlevelet, benne az egyik korábbi átalakuló verseny győztesével (valaki linkelte a magyar faszit, akkor már képbe került ez az arc is)
175 cm a faszi, 94 kiló az első képen. Mondom jóvan ennyire azért nem vagyok dagadt. A második képen 78 kg. 5% tzs-al (ezt azért kétlem, de nem számít) Láttam már magam 78 kilósan, de mivel 1-2 cm-el alacsonyabb vagyok, legyen a 76 kg. Hát nem így néztem ki
Nézem az utána képeit. [link] Mondjuk ezt, hát mondom legalább a karom bár 15% tzs-al többen, de legalább tűnik ekkorának. Persze, azt írja 43cm a karja, hát az enyém még dagattan se volt még soha annyi, legfeljebb a superdrol kúrában bedurranva
na mindegy csak agyalás hogy mit nem tudok elérni, pedig annak ellenére hogy faxán néz ki meg minden, de azért az egyik karomat nem adnám a formáért.
Szóval meg kell tudnom Barta Tibor méreteit (legalábbis ami számít ) talán azt elérhetem egyszer...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Morris
veterán
válasz Woodslave #55134 üzenetére
Reklám az egész. Olyan pénzeket tudnak akasztani egy ilyen szimpla megtévesztéssel...
Tegnap elmentünk vásárolni ezt azt, nagy bevásárló áruházba. Nagyon jó idő volt, kezdenek előkerülni a topok, pólók, rövidnadrágok.
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, az emberek 80%-a sz*rik a kinézetére. Eszméletlen sokan nem törődnek a testükkel.
Mondjuk amíg aktívan edzettem én is, addig egész tűrhető, magyarán elfogadható volt a hab testem (természetesen távol a vágyott C. Ronaldo forma ), de mihelyst leállok, 2 hét és egyből felvizesedek és puffadt reteknek nézek ki.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Morris
veterán
Napi életmód tanácsadás - a pálmaolaj.
-
kolosanyi
veterán
Koxúni kő, azt lesz izom is meg szálka is. Vagy tudomásul venni, hogy naturálban nem lesz senki mutáns szörny és egy kevésbé izmos, de esztétikus fazonra törekedni. Vagy hagyni a picsába és inkább dzsídípít termelni...
-
Dani82
senior tag
Valakinek jött már be bármelyik teszto fokozó szájtek csodamátrix?
Gondolkodom, hogyelbaszok egy kis pénzt full felesleges dolgokrakipróbálok egy Mega TribuX -et vagy egy Steel Rocket-et. -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #55134 üzenetére
Há hogy a f4szba ne lenne igaz
3 hónap alatt 20-25 kiló zsír le és 7-8 kiló izom fel naturálban
vagy egyik vagy másik, de a kettőt együtt nem hiszem el, főleg nem 45 évesenmert ha így van akkor hagyom a 3,14csába az egészet és majd 15 év múlva elkezdek gyúrmázni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #55145 üzenetére
És a szex is jobb lett?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #55144 üzenetére
ja, az odáig ok, hogy felnőtt ember vagyok, nem hiszek a tündérmesékben, szóval tudom, hogy a tápkiegeket reklámozó profi szörnyek nem attól lettek olyanok.
De hogy egy "amatőr" mittomén átváltozó verseny győztesénél is csak a hazudozás legyen. Persze 100k dollár azért elég motiváció nemcsak az átalakulásra, hanem az átalakulás körülményeinek alakítására is.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz FollowTheORI #55146 üzenetére
Nekem azóta kiegyensúlyozott a szexuális életem, mióta erre az egyetemre járok. Reggelente szopok a hidegben a sorakozón, órákon megbasz az unalom, ha pedig plusz alaki foglalkozást rendelnek el délutánra, szétbasz az ideg.
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #55147 üzenetére
Minden marketing hazugság. Ezért veszünk myproteint, mert nincs a csomagoláson izmos ember.
Remélem nem kell megerősíteni neked hogy ez is kamu. Vagyunk itt páran akik elég komoly energiákat beleöltek ebbe a témába, és saját magunkon tudjuk hogy 3 hónap alatt ilyen átalakulás nem létezik./人◕ ‿‿ ◕人\
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #55147 üzenetére
"egy "amatőr" mittomén átváltozó verseny győztesénél is csak a hazudozás legyen"
az a komoly mikor a fitness modell kategóriában sima mezei lófax versenyen, szal superbodynaál 5 körrel gyengébb helyi terem finanszírozta kupa versenyenek növivel készülnek be az 50 kilós csajok..
meg hogy a mens boozik kategóriát azért hozták be mert már a teenager kategóriába is kevés atletikból kipotyogott embereknek legyen hol indulni, erre tele vannak mint a délibusz..
szal miért lenne máshogy egy átváltozóverseny..
én konkrétan tudok olyan csajt most aki edz 1 éve, és már "tömi" magába a hgh-t mert máshogy nem a felkészülés élete első modell versenyére csak ha milliós értékekben veri el kogszra a pézt.. és tuti hogy így se lesz dobogón se szerintem, pedig alapvetően elég csinos
te meg nem érted miért nem lettél Janesz fele se még mindig.
genetika+pénz+bevállalósság
ha egyik sincs akkor ne várj semmit
ráadásul tudod is ezt, csak senki nem hiszi mennyire korlátozottak a lehetőségei, vagy nemtomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok