Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#92090) Jahno válasza WiZARD (#92083) üzenetére


Jahno
őstag

Szerintem ez volt az egyik link, amiből kiindult a téma, de lehet már én sem tudom :-D

Ha nem kérte, akkor azért hülye. Miért ne tette volna, főleg a főhadiszállása környékén? Logikailag hol máshol lenne jobb, ha odafent a vezetés is nyitott ilyesmikre, nem kell lefutni mindenféle alap köröket, támogatják, saját nagy fejlesztő központja is a környéken van. Merre máshol kérje? Kiskunszicília legyen megnevezve az előző évi akkor még titkos prezikben? De a ott nem, akkor nézzük meg, merre igen. Ezt is írtam, hogy elsőre nem találtam róla semmi hasznosat, ellenben:

"The Chinese search giant is the sixth company to receive a fully autonomous testing permit from the state’s Department of Motor Vehicles (the others being Cruise, Waymo, Nuro, Zoox, and AutoX). Currently, 60 companies have an active permit to test autonomous vehicles with a safety driver in California."

Valószínű valami helyi NKH/köhémes jogszabály miatt egyzerű a tesztelés. Ha Kínából is ide jönnek, akkor az tényleg gyanúsan kézenfekvő. Tesla idén is mehet sofőrrel, míg a többiek már tavalyelőtt sofőr nélkül nyomták, vagy robottaxis tesztüzemben.

[link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.