Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#92651) Grillo válasza npera (#92650) üzenetére


Grillo
senior tag

Az a legjobbabb, mikor a gyerek 2 nap után már jól van, pörög a fejeden, te meg egy hétig fekszel, és nem érti, hogy te most tényleg szarul vagy. Ha esetleg megérti, akkor 10 perc után elfelejti. :D

(#92652) npera válasza -NoVa- (#92561) üzenetére


npera
újonc

Ezt mondtam, erre a gépre az XT30 gyakorlatilag kötelező. Máskülönben első gázadásra jön a Low Voltage, aztán kábé a harmadikra a Land Now.

Az XT30-al nem a csatlakozó lesz a szűk keresztmetszet.

Igazából egy ilyen valami jobb vevővel tökéletes. Nem kell egyből TBS Tracer, de valami picit húsosabb RX rá.

(#92653) blueboi69 válasza Jahno (#92648) üzenetére


blueboi69
csendes tag

oké :DD

(#92654) npera válasza Jahno (#92646) üzenetére


npera
újonc

Úristen. Odaért és nem robbant fel a konzerv?

Ki ne nyisd csak úgy a konyhában, mert nyomás alatt van a cucc. Mosogatóban víz alatt érdemes nyitni, ha mindenképpen beltérben akarod nyitni, olyankor a nyomás nem lövi fel a falra a levét. Mert abban van illatanyag bőven.

Recept megvan még?

- knäckebröd jellegű kemény kenyérre felkockázott lilahagyma
- arra villával szétnyomott főtt krumpli
- kis tejföl
- a hering húsát lekapirgálod a bőréről (filét küldtem), aztán felpakolod a kenyérre

Mellé valami pálesz.

A krumplit lehet karikákra is vágni. És lehet sajtot is rakni rá.

Asszony felkészült? Vagy ő nem fog a közelben tartózkodni?

(#92655) npera válasza Grillo (#92651) üzenetére


npera
újonc

Ja. Az móka. Ma kértem a fiamat, hogy a játék hevében ne ordítson annyira, de kábé 5 perc alatt elfelejti és kiereszti a hangját. Aztán akkor "pihenjél"....

De legalább néha etetni kell őket vagy egyéb dolgokban segíteni.

(#92656) -NoVa- válasza npera (#92652) üzenetére


-NoVa-
őstag

Egyelőre Flysky FS-A8S V2-t kap, aztán ha megjön az iRangeX Fli 14+, elégedetten átpakolom. Az A8s rövidtávú, 400 méterről már problémás... Szóval kár bonyolítani, de azért én fogom :)

(#92657) npera válasza -NoVa- (#92656) üzenetére


npera
újonc

Én a teherautós részleg mögötti szántóföldön kültem el kábé 400-450 méterre a 3"-os és 5"-os gépet. Ott még "jó" volt a VTX, bár kicsit bennem volt a készültség, hogy ha visszafordulva a gép kitakarja, akkor oldalazva kell visszamennem kábé 100 métert, hogy legyen újra kép. De nem kellett.

Ezt kábé megfelelő irányba tartott MenaceRC pici patch antennával csinálta az Eachine Pro58 modul. És a kwadon sima dipól antenna volt hátrafelé kilógatva.

Szóval hacsak nincs valami jobb VTX-es megoldásod (meg antenna), akkor az RC link kábé elég is. De az igaz, hogy jobb, ha az RC-link tovább megy, mint a VTX.

(#92658) npera


npera
újonc

Blueboi, látod a linket? Vagy zárt a csoport?

A srác flipeket gyakorol FPV Cycle BabyTooth géppel. Jól nyomja....

(#92659) -NoVa- válasza npera (#92657) üzenetére


-NoVa-
őstag

Egyelőre még sokáig marad a kerti repülés, és ezzel az eredeti akkukonnektor is, szerintem kerülöm a punchoutokat, és a szomszédok zaklatását az átesett gép miatt. Persze akad egy zacskó XT30 eltéve, ha mégis meggondolnám magam.

(#92660) npera


npera
újonc

Nurk egy erősen cine-jellegű géppel nyomul. Az árak hidegrázósak....

(#92661) npera válasza -NoVa- (#92659) üzenetére


npera
újonc

Király! Kíváncsi vagyok meddig tudod megtartóztatni magad. Join the dark side.... :C

(#92662) Jahno válasza npera (#92654) üzenetére


Jahno
őstag

Ez lehet csak nyárra lesz ütemezve, ismerőssel kimegyünk falu szélére, hogy asszony ne legyen a közelben, de civilizáció se 5 kilométeren belül. Fejben már műxik a projekt, max. a receptet felejtem el, de nézegettem, hogy kérek kölcsön akkus kenyérpirítót :-D

(#92663) Phülöp


Phülöp
addikt

Jahno, meg aki szereti:

Irodai Túlélőkészlet Sorozat is back:

Mindannyian reménykedtünk, hogy a méltán alulértékelt Irodai Túlélőkészlet Sorozat végre valahára a feledés posványába süllyed. Erre megint itt egy rész. Mit tegyek, egymásra könyökölve tülekednek a témák, muszáj kiírni párat a hulladékgyűjtőből, hogy legyen hely a többieknek.
A visszatérésre pedig mi lehetne alkalmasabb, mint egy jó kis Company Survey.

A company survey, avagy céges felmérés egy olyan online játék, amiben fontos kérdésekre adott válaszok segítségével kifejtheted azt a véleményedet, hogy mennyire jó itt dolgozni. Igazán szerencsések több indokot is bepöttyinthetnek, fontossági sorrendben. (Van, ahol még a kollégáidat is beköpheted!)
A régi, elavult kérdőívek még nem voltak profik, de hála a kapitalizmus jól fizetett isteneinek, ez is el lett intézve. A Survey Történelem során volt például olyan szerencsétlen konstrukció, amelyikben voltak nyitott kérdések, meg elérhető volt az eredmény, erre pár túlbuzgó bodobács tényleg leírta a véleményét, meg kínos kérdéseket tett fel, szóval ezt a műfajt félre kellett tenni, míg kipiheni magát.
Voltak egyéb hibák is, némelyik korai kérdőív például anonim volt, ott a hr meg a középvezetés sokat panaszkodott, hogy pusztán a panasz jellege, az említett nevek és tények, az írásbeli stílusjegyek és nyelvhasználat alapján tovább tart megállapítani az illető nevét, mintha alapból oda lenne írva. Szerencsére ennek vége, ma már nem kell három embert kirúgni, ha mégse jól találják el elsőre az elégedetlenkedő rinyagépet.
Ha te a kitöltő oldalon vagy, ez a kis történelmi áttekintés is elég a Túlélőkészletedbe, na de mi a helyzet akkor, ha te az eredmény-olvasgatós, kérdés-összeállítós részlegre kerültél?
Hogy rakjál össze egy kérdőívet? Mit kérdezz egyáltalán? Mi legyen az eredményekkel? Ugye ugye, nem is olyan könnyű! De hát szokás szerint itt vagyok én, hogy utat mutassak neked, mint jelzőlámpa a GTA-ban.

1. Hagyj teret a kreativitásnak. A nem teljesen egyértelmű kérdések üdítő távlatokat nyitnak az utólagos értelmezésnek.
2. Hagyj teret a flexibilitásnak. Kérdezd meg ugyanazt többféleképpen. Ha minden kérdés-variánsra adott válasz pozitívba tolja a mérleget, akkor lazán összevonhatod őket, kiváló statisztika-booster. Ha negatívba húznak, akkor viszont törölheted az egészet, hát egyértelműen ugyanarra a kérdésre más válaszok jöttek, mérési hiba, az eredmény saaajnos nem érvényes. Rutinosak kiválasztják a jobban tetsző eredményt, a kevésbé fényeset meg beküldik utólag a devnullba, hát úgyis ugyanaz volt, nincs jelentősége, ehem.
3. Hagyj teret a döntésnek. “Mikortól vezessük be a fizetéscsökkentést, keddtől vagy szerdától?”
4. Hagyj teret a javaslatoknak. A survey a barátod, ha neked épp fingod sincs, hogy mit kéne csinálni. “Mi nyitottak vagyunk az ötleteidre! Te hogyan oldanád meg 2 emberrel az új géppark biztonsági auditálását, a hozzá tartozó marketingkampány levezénylését és egy új mikrobiológiai kutatólabor részleg elindítását, nettó 18 óra alatt?”
5. Hagyj teret a témák sokszínűségének. Kérdezz a csapat rutinjáról, belső képzésről, távmunkás internet sebességről, lehetséges karrier útról, aktuális projektről, hogy szép-e a zoomos háttered, hogy mennyire érzik magukat megbecsülve, tartanak-e szünetet napközben, beszereztek-e otthonra ergonómikus széket, fasza-e a slack vagy inkább valami más kéne, hogy van-e idejük sportolni. Bármiről, mindenről. Ha csak a juttatásokról kérdezel, a végén még kiderül, hogy tenned kell valamit az ügyben.

Tipp: Ugye te is egyetértesz azzal, hogy az irányított kérdésekre előre definiált válaszok megkönnyítik a válaszadók dolgát, lerövidítik a kérdőívvel töltött időt és a kiskutyák cukik?
{ }Igen
{ }Főleg a tacskók.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#92664) npera válasza Jahno (#92662) üzenetére


npera
újonc

IKEA for dö reszkjú...

KNÄCKEBRÖD RÅG
Rozsos kétszersült

(#92665) Jahno válasza qnadam (#92579) üzenetére


Jahno
őstag

Jajj, tudom mivel szopok még folyton. Hazaesek és a laptopok átcsatlakoznak a telefonomra.

(#92666) npera


npera
újonc

Blueboi, tudom hogy a gép kinézete nem csábító, de ha megnézed hogyan repül, akkor azért szerintem egy kör gondolkodást megér.

Én erősen imbolygok a TP3 és egy 4" LR gép között, de igazából az LR gép felhasználási profilját még nehezen tudom beilleszteni a lehetőségeim közé. Szóval lehet TP3 lesz belőle.

(#92667) Jahno válasza Phülöp (#92663) üzenetére


Jahno
őstag

Igen és taps :-D

Írtam annó a mostani ex-cégemről, mikor elindult ez a tegyük jobbá és közösködjünk ötletcunami. Persze én voltam a keci gyökér aki megmondta az elején, hogy semmi nem fog menni, mert

1. lelkesedés a béka segge alatt, akikkel meg igen azokkal alkotunk is dolgokat és egymásra találunk
2. ha valami 2 fillérbe vagy a cég idejébe kerülne, akkor alapban elveszett
3. széthúzás lesz az ötletelések közt, ami nem működik ne erőből akarjuk megoldani, főleg ha nem is probléma csak próbálunk megfejteni egy megoldást és hozzá problémát, esetleg fordítva

Meg ilyesmik. Kicsit hümmögtek, indokolásként megmondtam, hogy egyrészt mi meglepő módon szoktunk beszélni is egymással cigiszünetben, amiből a céges menedzsment nyilván kimarad és élnek tovább egy torz másik párhuzamos univerzumban. No meg begyűjtés előtt megnéztem az ötletládákba dobott cuccokat, mindent végignéztem és felkészültem előre :C Akkor most Ti jöttök.

Eredmény? Kicsit erőlködtek, cég nagy tervei közül egy futóversenyes részvétel bejött, más egyéb nem történt csak hullanak szét. Na jó, ha én írok egy időpontot helyet borozásra/kockaklubra, akkor azért majd lesznek páran a jó arcok közül.

Felmérések meg jajj, néha kerekperec megkérdeztem, hogy és van-e értelme, vagy összesíti valaki? Néha csak hümmögtek és cégen belül fent sem tudták minek és miért. TMFnél több próbálkozás is volt rá, akadt pár projekt aminél egyszerűen nem értettük miről szól, mi a lényege, de mire elkezdődött volna arra véget is ért :-D

2 napos szarkenegetős konferencia és többi után már bármit el merek képzelni. Mostani nagyfőnököm meg a világ legkirályabb arca, az biztos.

(#92668) Sipi-


Sipi-
tag

Délelőtt szakítottam magamnak egy kis szabadidőt és összeraktam végre a pár hete megvett Praktikeres szekrényt. Nem IKEA minőség, de tárolóba jó lesz, főleg, hogy kevesebb, mint fele annyiba került, mint az IKEÁs.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#92669) Sipi-


Sipi-
tag

Lassacskán én leszek a munka hőse. Múlt héten egyik nap éjféltől dolgoztam 1,5 órát, vasárnap este 11-től fél órát, holnap meg reggel 3/4-ed 8-tól kezdek dolgozni :Y

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#92670) Samott válasza Jahno (#92667) üzenetére


Samott
addikt

Mondjuk nekem pont az ilyesmivel van tele a tokom, az idiota HR meg Admin ilyen f.szsagokkal paradezik, futoverseny meg szemetszedes a hegyen meg ceges buli. De a fejlesztoknek konyorogni kell a tobb memoriaert a gepukbe. Egy munkahely elsosorban munkahely, legyen meg minden eszkoz a hatekony munkavegzeshez. Se a futoverseny se az egyeb munkaidoben elcseszett ido nem szukseges egy munkahelyhez. Lehet ilyesmit szabadidoben, sajat penzbol bohockodni.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#92671) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Drónos büntetős, 350k huf az első kiszabott büntetés itthon: link

(#92672) -NoVa- válasza npera (#92666) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ezt ha te ott beszerzed, én itt nagyon irigy leszek. Ezt most előre deklarálom.

(#92673) Jahno válasza Samott (#92670) üzenetére


Jahno
őstag

Másik ismerős cégnél is ment ez a fessük le egy óvoda kerítését és akkor pfúdejólesz. Mire? Kiment 10+ manager, SAP szakértő, kóder, mindenki is, ott van saccperkábé 30 ember, annak költsége 3-X millió forint? Mikor tele vannak határidőkkel meg ki tudja mivel és ott gányolnak meg bohóckodnak.

Systemaxnál is kicsit félreértelmezték a csapatépítő fogalmát, de legalább hárman basztak le, egyik azért, mert késtem és az A CSAPAT miatt fontos, másik azért, mert abba ne merjem hagyni a melót, harmadik meg azért, mert még nem álltam neki a nagyon fontos másiknak és többi nem számít :-D Ezt fél óra múlva fel is vetettem, de azt mondták, hogy nem ide tartozik inkább rajzoljuk le egy napunkat, meg a munkafolyamatokat, meg rakjunk ki közösen egy kirakót és akkor megismerjük miről szól a közreműködés és az élet.

Na jó csókolom, most építenénk nulláról egy céget, mások direkt szétverik és hátráltatnak, akkor mi a kérdés? Tudom, tudom, ne pofázzak, húzzak inkább egy képet és meséljek róla...

Mostani helyen nincs semmi ilyen. Pénz sem semmire, az megint más :-D Képzéseket viszont támogatják, most egy mondvacsinált csapatépítőre azt ajánlottál, hogy ha céges munkaidőben újra lehet sörözni egy teraszon, akkor szavazzunk meg magunknak akármi, lézerharctól a kirándulásig és kapunk egy össznépi szabadnapot, oldjuk meg. Ez is valami, de legalább nem erőszak.

(#92674) qnadam válasza blueboi69 (#92653) üzenetére


qnadam
veterán

ja, gyűjtés van? bedobjam a phantomot? :DDD

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#92675) Samott válasza Jahno (#92673) üzenetére


Samott
addikt

Kedvencem az volt amikor az eves ertekelesnel felvettette az istenbarma hogy "nem voltal ceges rendezvenyen se keritest festeni se szemetet szedni". Mondtam neki hogy amikor ti ezeken logtatok akkor en tartottam a hatamat az ugyfel fele, mert valakinek dolgoznia is kell. Rogton kuss lett.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#92676) Jahno válasza Sipi- (#92669) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem volt kis délutános meg esti műszak, de önként elvittem oszt jóvanaz, csak haladjunk. Azt sem tudták mit csináltam vagy micsoda, csak úgy reggelre működött és kész, ha már itt lógok a gép előtt.

Lehet holnap is benézek távolról, egyik jó arc srác mutogat okosságot amihez senki nem ért és valami sok éve halogatott komplex dolgot kell megoldani, frissítgetni. Legalább látom mik vannak, miképpen működnek, talán valami tudást is felszívok.

(#92677) Grillo válasza -NoVa- (#92671) üzenetére


Grillo
senior tag

Amiről tudunk. Amikor megkapta a csaj, és elmagyarázták neki, miért is, akkor gyorsan törölt mindent az FBről, még a fiókját is. Minden esetre a feljelentő rész faszán működik a KTI oldalán. Szerencsére.

(#92678) qnadam válasza Samott (#92670) üzenetére


qnadam
veterán

pedig a céges futóverseny a legjobb. mármint nekem, mert nekem fizetnek, hogy megörökítsem őket, jó levegő, szabadtér... a céges gépek memóriabővítései számomra semmi előnnyel nem járnak.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#92679) qnadam válasza Grillo (#92677) üzenetére


qnadam
veterán

pont ma kerestek meg, hogy valami krematóriumba tartó menetről (nem vicc) kellene egy kétperces snitt a levegőből, de nem. esetleg megnézem még, hogy mi is a definíció, hátha egy damillal el tudja veszíteni a légijármű jellegét.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#92680) Jahno válasza qnadam (#92678) üzenetére


Jahno
őstag

Nálunk ilyenre nem költenek és úgy adta ki a matek, hogy céges mezt sem kaptak csak utána elmondhatták, hogy pfúdejó. Szóval egyéni marhaságaikat finanszírozta a cég valami fizus bónuszkétn. És még a város is le volt zárva :C

Mikor komolyra kellett venni, akkor mondtam, hogy oszthatnánk céges logós ásványitalt (van 3-4 kapcsolat, friss árlista, hamar kész, kiszállítják, felőlem ha akarják akkor megyek osztani de diákmunkás hosztessz néni szokott a divatosabb lenni, estébé) meg miazmást, de már ott látszott, hogy nulla forint van mindenre. És nem értették, hogy ez szponzorációnak minősül, nyilván fizetni kell érte, ott a központi mailcím, tessék érdeklődni és nyilván ne a kezdés előtt 1.5 nappal... Lestek, mint szürke szamár a ködben, hogy pfúúúúúnemár. Fogalmuk nem volt a világról. Persze ez nem várható el mindenkitől, mégis csak egy pár ezer fős céget vezetnek, mi mást kellene tudni a külvilágról, hogy akadnak X kategóriák, szintek, támogatók, mi a legkisebb sarokba be is férnénk adott feltételekkel.

(#92681) Jahno válasza npera (#92654) üzenetére


Jahno
őstag

Kiderült, hogy fotós gyagya haver évek óta ki szeretné próbálni. Ebből már projekt lesz, van forrása arra a svéd kenyérre, amiről én eddig nem is hallottam. Lesz ebből még hibajegy:
"kimegyünk a pusztába, és az S60 motorháztetején bontjuk ki"

(#92682) eattila válasza Samott (#92675) üzenetére


eattila
csendes tag

Engem csutortokon csesztek le, mert 8:20-kor meg a kvmat szurcsoltem. Aztan lecseszes utan kozoltem, hogy ez igencsak a lelkembe gazol, mert tappenz es szabadsag alatt is dolgoztam otthonrol. Es nem csak dokumentalva van de tanu is van ra kollega es ugyfel szemelyeben.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#92683) -NoVa- válasza qnadam (#92679) üzenetére


-NoVa-
őstag

(#92684) Samott válasza eattila (#92682) üzenetére


Samott
addikt

En azt vegtelenul elvezem hogy most a home office soran nincsenek ilyen interakciok. Egy eve megy es a munka pont ugyanugy el van vegezve mint korabban. Mondjuk nalunk elotte se az orat neztek, de ez igy sokkal kenyelmesebb mint a varosban. Nincs szukseg a sok felesleges jopofizasra, nem zavarnak meg munka kozben. Csak ne halnanak meg ebbe a vacakba emberek. :(

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#92685) -NoVa- válasza Jahno (#92681) üzenetére


-NoVa-
őstag

Elhatárolódok!

Mivel nincs szaglásom, ennek semmi tétje nem lenne az én S60-omon :)

(#92686) Phülöp válasza eattila (#92682) üzenetére


Phülöp
addikt

Egyszer engem is megtalált az üv. igazgató, hogy negyed órája vége a kajaszünetnek, én meg kávécigi, pedig sürgős a meló. Együtt sétáltunk oda a munkaidőnyilvántartást ellenőrizni, ahol látszott, hogy reggel 6 óta bent vagyok. Mármint előző nap reggel 6 óta...

Fiatalság, bolondság.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#92687) Grillo válasza qnadam (#92679) üzenetére


Grillo
senior tag

Hja, az a baj, hogy egyrészt van a GDPR része, de azt szerintem most hagyjuk, meg te már benne dolgozol évek óta.
A drón részét nehezíti, hogy most ugye 2023-ig átmeneti intézkedések vannak, és ez még bonyolítja, amit csak lehet.
Meg hogy akkor emberek felett repülsz, vagy csak áthaladsz, vagy lakott terület, vagy milyen nehéz a drón. Szopás az egész még a meteorológia nélkül is. Meg gondolom a regisztrációd sincs meg, ráadásul valahova fel is raknák akár, ha már ilyet kérnek.
Ha meg pláne pénzért van, akkor az mindenképp A2-A3-ba sorolja, de lehet faszságot mondok.

(#92688) Jahno válasza -NoVa- (#92685) üzenetére


Jahno
őstag

Lényeget mondjad, érdekel a dolog?

(#92689) Grillo válasza Jahno (#92688) üzenetére


Grillo
senior tag

Én rögzíteném az eseményt :DDD

(#92690) Jahno válasza Grillo (#92689) üzenetére


Jahno
őstag

Lassan csak összeáll A CSAPAT :C Már csak jó arcokat keresünk röhögni és nagy erőkkel megbotránkozni.

(#92691) qnadam válasza Jahno (#92690) üzenetére


qnadam
veterán

van teleobjektívem a messziről rögzítés végett.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#92692) eattila válasza Samott (#92684) üzenetére


eattila
csendes tag

En is felvetettem, de azzal jottek hogy le kene papirozni, meg ha baleset er akkor munkahelyi e meg ilyen dolgok. Ez a nem akarom de kimondani se akarom direktbe.

Amugy a problema az, hogy a rualmassag szerintuk egyiranyu. En spec itthon hatekonyabb vagyok. Mert vegezni akarok a dolgokkal.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#92693) eattila válasza Phülöp (#92686) üzenetére


eattila
csendes tag

En nem szoktam visszaszolni de ez konkretan viszkette az agyam es az onerzetem.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#92694) -NoVa- válasza Jahno (#92688) üzenetére


-NoVa-
őstag

Homeschool óta 2-től 5-ig alszom, 3 órát. A többi munka, iskolai oktatás, meg házimunka és gyereketetés. Más nem fér bele. Nyomasztó, ez van.

(#92695) blueboi69 válasza -NoVa- (#92656) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ezt én is néztem, egyedül ezt írta rá JB, rossz tulajdonságnak:
Its antennas are soldered on, which makes it difficult to replace them when (not if) they get damaged.

Nem ijedek meg ettől, de a frsky xm+ valahogy valamiért szimpibb. Viszont milyen jó nekem, hogy ilyen jó távot ajánlottatok, mert a TBS-en kívül bármelyik modult válaszhatom, a táv tudni fogja.

(#92696) Jahno válasza qnadam (#92691) üzenetére


Jahno
őstag

Én már licitálok a következőre, bár van gagyi 500asom :-D

(#92697) blueboi69 válasza npera (#92658) üzenetére


blueboi69
csendes tag

This content isn't available at the moment
:(

(#92698) blueboi69 válasza Jahno (#92665) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Hogymiafasz? :D

(#92699) -NoVa- válasza blueboi69 (#92695) üzenetére


-NoVa-
őstag

XM+ jó, arra sokáig irigy voltam, AFHDS 2A vonalon nem volt hasonló. Most van.

(#92700) npera válasza -NoVa- (#92671) üzenetére


npera
újonc

Tudom, hogy nők nehezen tudnak széllel szemben vizelni, de ez picit mégis olyan volt. Tele van a sajtó a témával, de erre felszáll és névvel beadja egy újságba a felvételt.

És utána lehet tudni, hogy 120 grammnál nehezebb, adatrögzítő eszközzel felszerelt és 100 méternél messzebbre repülő géppel csinálta. Kicsit mintha ezüst tálcán szolgálta volna fel a saját fejét.

A büntetés maximuma mennyi is? 200 vagy 220 misi? Ahhoz képest egész olcsó volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.