Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90966) Jahno válasza -NoVa- (#90961) üzenetére


Jahno
őstag

Igen, mikor múltkor a DJ nem DJ, zenész vagy zeneszerző-e vita ment, akkor nem akartam tovább rágni, hogy akadnak azért ilyenek. Még ha ennek az eleje annyira be sem jött, azt hittem valami fekazene lesz belőle, de jahh, ez már egy szint.

Beatbox is nagyon megosztó bír lenni, de mikor saját magának a háttérvokálja és egy darab sampler/looper kombóval alkot valamit használhatót, mindent teljesen élőben, azért azok is ott vannak. A VB-k meg elmennek abba az irányba, mint minden hasonló ami technikailag jó, tök jó részek vannak benne, csak aztán össze-vissza törik és nincs egy értelmes egyben műsor.

Ha kicsiben nézzük akkor 100ezres nagyságrend, ha nagyobb méretben akkor is fruttinak számító kb. 1.5 millióból laptoppal és kiegészító szarokkal együtt összeraksz egy olyan házi stúdiót, amivel egy rendes mozifilm teljes zenei anyagát össze bírod szerelni.

Egyre elérhetőbbek a cuccok, egy kis Akai pro midi billentyűzet kb. 40ezer pénz? Ezeket ki lehet gazdálkodni és elég sok tehetség teret kap ha kicsit spórol és bevásárol Amazon/Ebay vonalon. És ott a névrokonod a NOVAtion miniNOVA. Kb. 200ezer pénz, világot meg lehet vele váltani. Egy klasszikus Tron, Penge vagy hasonlónak kb. ennyivel össze lehet rakni a zenei anyagát minőségben is, mint ami az asztalon van és talán MACel együtt sem éri el az 1 millót, amibe mondjuk némi kontroll rendszer és füles is belefér:

[link]

Csak ebből is sok a review meg teszt meg satöbbi, amiben nincs rendes előadás. Lassan a sok blogolós miatt már háttérbe szorulnak az előadók és nehezebb rátalálni. Sampleresre keresek valami fájintosat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.