Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz cyberde #75595 üzenetére
A Maya Goldos lassan lehet, felértékelődik. Egyrészt otthagyta a zipart, a másik meg hogy nem sokat szerepelt pár másik mostanihoz képest. És Hungarikum
A Monique Covet videók már ritkaságszámba mennek...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #75594 üzenetére
Rutrackerre néha érdemes lehet felnézni. Ott van minden, ami orosz, ukrán, belorusz. Olyan rlizek, amik oda készültek is akadnak. Rutracker.org a cím. Elég nagy az oldal. Imjá, párol, vhod, akármi. Bal felül lesz a treker, ott lehet regisztraciját csinálni utána meg vhodolni.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz halapidori #75596 üzenetére
Én ezt már lakásban is megtanultam, hogy mindent be kell csukni. Ráadásul takarítás után még úgy a semmiből is jó darabig szépen száll a finom por. Másik elgurult? Ráadásul ha kocsi ég és közel van, akkor a sajáttal még távolabb is mennék, mert nem csak a fényezésnek árt.
-
Jahno
veterán
Yajj, ilyen autókért azért nem mindig voltam oda, de DJ haver klippet forgat és hát felét ki tudtam kuglizni, de ez odabasz a világnak ha elkészül.
PontiacFirebird transam volt az alap giccs, holnap jön egy Testarossa, most Porke 944, meg valami hasonló korú Mustangot, Fordot és Chevyt látok. Azé baze. Ez nekem így csöppet erős. És lesz benne 8 bit SID, meg a nem tudom, mert nem mondhatom meg :-)
-
Sipi-
őstag
Kellene a Yarisnak lassacskán egy szervíz a kuplungot megszakérteni. Egyre nehezebb úgy elindulni vele, hogy ne bakkecskézzen, ugrál. Hiába nyomok nagyobb gázt, akkor is. Kuplungcsere vagy más kophatott el?
192e km van benne, mi 13ezret raktunk bele, 95%-ban Budapesten belül, sok megállás, sok indulás, araszolgatás, parkolás.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz Samott #75495 üzenetére
Ja, azokkal lehet majd mindent IS kontrollálni.
De igazából az 5G tornyok a vírus aktiválásáért felelősek. Most, hogy egyre több az 5Gs cella, egyre több a fertőzött is. Tiszta, egyértelmű az összefüggés. És persze nem a prérin van a sok fertőzött, hanem a városban. Nyilván a szolgáltatóknak is ott érdemes szolgáltatni, ahol van kinek... megint csak logikus, hogy a sűrűbben lakott területen nagyobb az esetszám...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
hobizoli
nagyúr
szerintem a rangatozast azert csinalja, mert mar kb vason van
utana mar nem akkora holt tomeget kell megmozditania, mivel a jarganynak mar van vmi lendulete
ha hidros mukodtetesu a kuplungja, akkor a mukodteto munkahengeret is csereltessetek majd ki egyuttaltöbb drón kell ;P
-
FőDudu
veterán
Tegnap egy merci tetejen olyan tartot lattam amin 3 bicikli vizszintesen volt.
Lattatok mar ilyet? Sajnos autopalyan volt, nem tudtam rendesen megnezni.Ranezesre meg fele annyi helyet sem foglalt (marmint nem volt olyan magas) mint egy allitva szallitott bringa. Ami autopalyas haladasnal elony.
Valoszinuleg trukkos a bringak felrakasa (pedal ne karcolja ossze a tetot), de megneznem milyen is valojaban egy ilyen.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Nos, akadnak olyanok akik az utolso csavarig kepesek mindent maguk elkesziteni - a tobbseg azonban szerencsere nem ilyen raeros. Igy gyartanak kb mindent (IS)
Komolyan meglepo volt a latvany, a 3 bringa szerintem nem volt fel meter magas.
Ez nyilvan kormanyok/pedalok megfelelo beallitasaval volt elerheto, de az otlet zsenialis.FőDudu
-
zetor2000
őstag
-
-
eattila
őstag
A mostani bringakoron kellemes felig szembe szel volt. Az a fajta ami megvan oda, vissza meg meginkabb. Pont aratjak a dolgokat, szoval nem volt ami felfogja.
Nemileg lassabbra sikerult a kor. De mar kellett hosszuujju is. 14 fokban es szelben. Nem is fogyott annyi vizEs az uj nyereg is jonak tunik. De meg kell ido hogy kideruljon.
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Samott
addikt
Uristen milyen szakasz volt a touron... sima idofutamnak indult es sporttortenelem lett.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
Asszony riasztott, hogy talált egy kerékpárt az erdőben futás közben, le volt támasztva az ösvényre. A lánc leesett róla, de egyébként rendben volt. Mivel órákkal később szólt, ezért nem sok remény volt, hogy még ott legyen. Kimentem grillezés és vacsi után körbe a tó körül, de már nem volt ott.
Remélem a tulaja vitte el.
A tervem az volt, hogy hazahozom, aztán a "mi történt a faluban" csoportba felrakom, hogy hátha valaki jelentkezik érte. De lekéstem róla. Viszont jót terepbringáztam a teljesen merev aluvázas 28 mm-es "széles" gumis (9 bar nyomás) melós bringámmal mindenféle letaposott agyagos, murvás és kövekkel, valamint gyökerekkel szabdalt ösvényeken. Azt kell mondjam, hogy megértem, hogy a montisok ballonos 29"-os abroncsokkal gurulnak kényelemben, itt-ott határozottan rázott a kecske.....
-
eattila
őstag
Engem ma becsapott az enyém. Ugye még alig van tapasztalatom teleszkópossal. Toltam egy satu féket, meg is úszott a segge. De aztán a teleszkóp miatt megpattogtam, mert azt hittem, hogy hogy, pedig dehogy. Még csak 160km-t tettem bele, majd szokom
-
npera
őstag
válasz eattila #75637 üzenetére
Én fejben 400Hz-el modulálom a féket vészfék esetén, igazából az szokott menni, hogy satu, a hátsó blokkol, közben keresztbe rakom a kecskék kábé 20-fokban, aztán felengedem hátul, akkor betapad, mint Démon Hill, aztán visszarántja, majd GOTO 10, amíg el nem fogy a sebesség.
Eddig még csak egyszer csapódtam be így, egy középkorú nőt nyomtam el Pasarét környékén, aki körülnézés nélkül átment a bringaúton miközben én békésen utaztam arrafelé. Még gimnázium idején, akkor könnyebb voltam (72 kg vs 97 kg most)...
Legutóbb a héten volt ilyen vészfékezésem, verettem hazafelé kábé 35 km/h utazóval egy lenge lejtőn (alliteráció!!!), de közben van egy zsákutca, ahol a szülők keresztezik a kerékpárutat, hogy felvegyék a purgyékat egy iskolából. Ott jött egy apuka egy V70-el és nem igazán adta meg az elsőbbséget nekem, így elkezdtem fékezni. Ő is megállt, meg én is megálltam, aztán integettünk egymásnak (ismerős a pasas), majd mentem tovább. Pár tized mm eltűnt a hátsó gumiról, de hát egyszer élünk. Mind bringa által vész, ki bringát ragad (Sityák után szabadon)
-
npera
őstag
Nova, Boba, van jó kis román T7 rivjú. A csóka nagy mókamester.
-
eattila
őstag
En gyerek koromban csapodtam be dolgokba. Parkolo ifa, parkolo trabi, dezsvirekkelntwli kek zsiguli.
kedden egy mammer keringett a bringauton, el akartam menni mellette, de csak kijott elem. A satufeket meghallotta. Meg a szitkozodast. Azota is latszik a hatso gumin...
-
-igu-
addikt
#dragaszagaink
Kis plusz tudás, ami eddig nem volt.
Vicces dolog a robotkart programozni, de kifizetődő, mert egyedül vagyok a cégnél ezzel a tudással.Videós arcoktól bocsmá, tettem alá muzsikát, de az még csak nem is olyan hosszú, mint a videó, meg lekeverni se sikerült.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Samott
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest