- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viszokaib
csendes tag
válasz
viszokaib #39 üzenetére
Update:
További telefonhívásos-emailes kínlódások után sikerült nagy nehezen elérni, hogy a Foxpost felvegye a Barionnal a kapcsolatot, de lassan a testtel: a Barionnak 1 hónapos válaszideje van, úgyhogy várjak türelmesen, hurrá.
Természetesen a harminc nap eltelt, válasz, jelzés semmi.
Ezután 08.10-én felhívtam a Foxpostot, hogy mi újság. Az ügyfélszolgálatos csajnak fogalma sem volt, hogy miről beszélek, de szerinte menjek be a bankba... hiába mondtam neki, hogy mi a helyzet, nem szerette volna megérteni... zsákutca.
08.25-én, több, mint három hónappal az első hívás után csoda történt: du 4-kor megjött a pénz. Indoklás, bocsánatkérés nincs, gondolom örüljek.
Egy szó, mint száz: nem ajánlom az Foxpostos utánvétet.
-
Közben annyi még eszembe jutott, hogy ha jól látom, a vatera oldaláról indítva azok az árak láthatóak, ami a foxpost oldalán csak regisztrációval.
Nekem van regisztrációm a foxpostnál, viszont ez nem az én csomagom, ezért más email cím és telefonszám kellene a feladóhoz. Amennyiben a vatera oldalán adjuk fel a csomagot, simán megadja regisztráció nélkül azt az árat, amit a foxpost oldalán csak regisztráció után?
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a vaterafutár oldalon indítom a feladást, alul látni az árakat, hogy vaterás csomag, nem vaterás csomag. Ha a kapott kóddal elmegyek az automatához, ott is kérdezi? Az árak mások, emiatt kérdezem, hogy ha nem muszáj, nem fizetnénk többet érte.
Eddig csak a foxpost oldaláról indítottam feladást.
szerk: Rákerestem közben a topikban, ezek szerint vaterás kódot kér be. Akkor ez tisztázódott is.
Köszönöm szépen!
-
duo
addikt
köszönöm uraim
-
Változó, van amikor másnap kiszállítják, van amikor később. Mostanába gyors szokott lenni
Illetve hasznos link:
Foxpost Csomagkövetés -
Oldman2
nagyúr
Több dologtól is függhet...
1. Mikor ürítik a feladási automatát. Ha ez után adod fel, csak másnap indul el a központ felé.
2. Vidék->Vidék min. 2 nap
3. Vidék -> Bp (vagy fordítva) egy nap.
4. Ha a cél automatában nincs szabad "fiók", akkor nem tudja beletenni a futár.Tudomásom szerint "normál" hétvégéken (szombat) nincs kiszállítás.
-
duo
addikt
Sziasztok!
technikai kérdés.
ha a foxpost raktárába került a cuccom tegnap este fél 11kor. akkor ott meddig dekkol mielőtt méltóztatnak átadni a futárnak szállításra?
(fontos csomagot várok és sürgőset) . tegnap több más helyről is feladták más szolgáltatóval, ( két különbözővel)
ma étveszem őket.
ezek meg jó nagy ráhagyással 4-ét keddet mondanak. de a feladás tegnap reggel fél hétkor volt.jó lenne ha legalább szombatra itt lenne. van erre esély?
ajándék lesz/lenne és szerdén rendeltem a cuccot, és csütörtök kora reggel adták fel. azért a kedd egy kicsit erős.
-
xcsabo
senior tag
Egy ki szösszenet. Szüleim vettek előfizetésre egy mobilt vidéken, ami itt Pesten került volna használatba. Feladták foxposttal. Automatabol automatába. Becsomagolva papírba. Sajna felirat nem került rá eddig nem volt vele gond. Mos valahogy útközben mégis elkeseredett. Érdekes. Illetve több mint gyanús. Gondolom a szállító rutinból tudja a méretéből meg a sulyabol mi lehet a csomagban. A legnagyobb probléma hogy huseget vállaltak a teló miatt. Meg ha még is téríti a foxpost a kárt a hűség megmarad.
-
viszokaib
csendes tag
Update:
Voltam bent a banknál (OTP), ők nyilván nem tudnak segíteni, nem látják, ha sikertelen volt a tranzakció. Ezzel persze számoltam, de konkrét válaszok kellenek.
Beszéltem a Barionnal, az ügyfélszolgálatos kínos csenddel és hebegéssel reagált, mikor mondtam, hogy nem kaptam választ tőlük a 30 nap elteltével sem. Azt az ígéretet kaptam, hogy "beteszi sürgősbe", de konkrétat nem tudott ígérni.
Ma 19.20-kor megkaptam a választ a Bariontól: mivel a Foxpost az ő szerződött partnerük, ezért vegyem fel a Foxposttal a kapcsolatot, akik majd felveszik velük (a Barionnal) a kapcsolatot.
Hétfőn akkor telefon a Foxpostnak...
-
viszokaib
csendes tag
Sziasztok!
Kálváriám a Foxpost-tal:
Feladtam egy csomagot utánvéttel 2020.05.19-én. A címzett másnap kifizette, átvette, e-mailt írt, hogy minden szuper. Én pedig vártam az utánvét összegére (140 ezer ft).
Napok teltek el, semmi nem történt.
Pár nap elteltével bejelentkeztem a Foxpost fiókomba, ahol azt láttam, hogy a státusz "Átutalva". Megírtam a problémát. Azt írták vissza, hogy ők azt látják, hogy a pénzügyi osztályuk sikeresen átutalta az utánvét összegét 2020.05.21-én.
Felhívtam a Foxpostot, ahol ugyanezt tudta nekem elmondani az ügyfélszolgálatos, de azt tanácsolta, hogy hívjam fel a Bariont, lehet náluk van gubanc.
Felhívtam a Bariont, ahol azt ígérte az ügyfélszolgálatos, hogy keresni fognak. Két hét elteltével újra hívtam őket, amikor azt mondták, hogy 30 napjuk van válaszolni.
Eltelt a 30 nap, semmi nem történt.
Ma írtam újra a Foxpostnak, hátha történik valami, de gondolom elkezdhetek ügyvédet keresni...
-
Oldman2
nagyúr
Regisztrálsz, megadod a bankszámla számodat, feladáskor az utánvét miatt plusz költséged is lesz.
Mielőtt a csomagot megkapná a címzett, bankkártyával fizethet. Csak azzal.
Az utánvét összegét pár nap múlva utalja a Foxpost a megadott bankszámládra.
Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, ha jól emlékszek egy hét után visszaviszik a feladás helyére (ugyanabba az automatába), ahonan Te kiveheted. Ilyenkor további költséged már nincs, de az eredeti feladási díjat buktad.
-
A214
aktív tag
Sziasztok egy csomagot szeretnék foxon feladni utánvéttel. Leíná valaki ennek az ügymenetet röviden.
Ha a címzett nem veszi át a csomagot ,hogy kerül vissza hozzám? A költségeket meg gondolom akkor igy benyelem?
Ez most a legolcsóbb csomagküldő vagy van más alternatíva? -
válasz
mokusmacko #30 üzenetére
nekem fizetnek rendesen, azt a 2napot leszámítva mostmár gond sincsen a feladásokkal
-
válasz
mokusmacko #30 üzenetére
Pozitívat válaszoltak, minden rendben van, igen
Hívd fel őket, ha másképp nem megy.
-
válasz
érték_elek #27 üzenetére
ma feladást nem próbáltam, de az utánvétes csoamgjaimat át tudták venni a rednszer szerint
-
nekem 3 csomagom van beragadva utánvétes a gépeikben, nem tudják a vevők átvenni
létezik hogy iylen top forgalom mellett csődbementek?
a facebook oldalukat néztem semmi reklamáció sincs, szorgalmasan elrejtik az összes kommentet, mert látszik némelyik posztnál hogy 30-40 komment is van, csak el van rejtve -
-
2 napja nem működik az automatákon semmi ami fizetéssel kapcsolatos, (csomagfeladás, utánvétes csoamgátvétel)
az ügyfélszoglálatot nemes egyszerűsésggel lekapcsolták
jókis cég ez... -
Thom!
veterán
Hi
NFC-s telóval tudok fizetni?
-
Zotya984
senior tag
Foxpost -
[kép] -
párosítsd a csoamgvarázsló alapján a csoamgszámokat a bankszámlakivonatodon található fizetési tranzakciókhoz és ha többes terhelés van akkor ezzel a részletes információval reklamálj
ha így megkerül hogy melyik tranzakció a téves terhelés, akkor azzal rklamálja foxpostnál, hiszen úgy már meg tudják nézni melyik csomagszámhoz tartozik az adott tranzakcióaz is lehet hogy a hibás tranzakciót törölték, csak nem kaptál erről külön banki értesítőt, de méágis a számládon van
azért mondom, hogya kivonatod nézd majd meg ami lezárja az adott hónapot -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Bár nem túl bő ez a topik, de mégis ide illik a kérdésem.
Nagyon röviden próbálom leírni, mert hosszú az esetem.
Az történt, hogy a FoxPost automatában szerettem volna feladni egy csomagot. Csomagvarazslo.hu oldalon létrehoztam a feladókódot, automatánál bepötyögtem, fizettem, majd meglepetésemre egy olyan rekesz nyílt ki, amelyikben már volt egy jókora csomag...
Visszacsuktam az ajtót, telfonáltam az ügyfélszolgálatnak (az előttem lévő két ember is ugyanezt tette, mert nekik sem stimmelt valami)- A hölgy megkérték, hogy írjam be a feladókódot, majd újra fizessek, mire kiderült, hogy az automatában nincs megfelelő méretű rekesz, menjek át máshova.
Így is lett, átmentem másik automatához, fizettem, feladtam a csomagot.Viszont a probléma az, hogy a háromszori fizetésből csak egyszer kaptam vissza az összeget. Reklamáltam a FoxPost-nál, mire az a válasz érkezett, hogy hozzájuk csak kettő fizetés érkezett be - ebből egyet utaltak vissza.
Kérdés, hova tűnt a második feladási kísérlet kifizetett díja? Szerintük hozzájuk nem érkezett be, nálam viszont levonták. Menjek a bankba érdeklődni...
Bementem a bankhoz, panaszt vettek fel. Megérkezett a válasz, hogy ők a Foxpostot kérték fel a kivizsgáásra, akik azt mondták, hogy a csomagfeladás sikeres volt, a címzett már át is vette, így ők teljesítették a feladatot.
Most küzdkök velük, hogy igen, a csomagfeladás sikeres volt, de nem akkor és nem ott. És nem azért az összegért, amit ott levontak. Hanem másik automatánál, másik (újbóli) megfizetett feladási díjjal.
Milyen tanácsot tudnátok adni, merre induljak? Most üzentem nekik, hogy kikérjem az ügyfélszolgálattal folytatott telefonbeszélgetést, illetve videókamerás felvételt - ahol tisztán látszódhat, hogy csomaggal érkeztem és csomaggal távoztam, tehát fizikailag hazugság, hogy akkor és ott feladtam volna a csomagot.
Ha más nem, akkor a Fogyasztóvédelemben gondolkozom. Nem a 800 Ft, hanem az igazam bánt nagyon, és az, ahogyan madárnak, hülyének nézik az embert!
-
plevips
tag
Jófogáson vettem valamit, foxpost-al küldik, és ezt az emailt kaptam:
"Örömmel értesítünk, hogy ********* csomagot adott fel számodra a FOXPOST automatájába, így csomagod bekerült a Vatera Biztonságos Csomagpont rendszerébe."
Akkor csak annyi, hogy a lenti linken adta fel, de akkor ő sem vaterás áron? -
plevips
tag
Néztem, hogy ITT olcsóbb csomagot feladni, ha vaterás a termék, de ezt hogyan ellenőrzik?
-
jeni
félisten
3.napja még mindig nem adta át a csomagot. Két időpont van megadva a csomagautomatából való elszállítása. Gyakorlatilag 2 munkanapot adott meg, hogy átadása kerül a csomag. Ez azért aggályos mert a vevő akár elállhat az átvételétől ha időben nem kapja meg az árut. Ilyenkor lehet e kártérítési kötelezettségre bírni a Foxpost-t?
Az nem lehet indok arra nézve ha ott is létszám hiány van. -
jeni
félisten
A Foxpost-nak mi a feladata?
Mi a célja-ezt kihúzom innen,mert ezt céges oldalról kell megközelítenie.
Mi az ami magára vállalva kötelezettséggel bír? -
jól megemelték az árakat mától, majdnem +50%
-
daeyvd44
tag
Sziasztok.
Mivel nem találtam sehol a kérdésemnek megfelelő topic-ot ezért nyitottam egy újat.A kérdésem az lenne, hogy lehetséges egy foxpost automatából úgymond visszahívni a feladott terméket? A futár még nem vette át és az automatában van egészen hétfőn délig kb.
Ma adtam fel de, szeretném visszahívni.
Köszönöm előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest