Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5998) Jahno válasza FőDudu (#5993) üzenetére


Jahno
őstag

Nálam 2 opció van, ha én vagyok az ügyfél, akkor 3-6-12 hónapos opció van előre meghatározva 2 évre. Előtte jelentkeznek, hogy jönnének én meg mondom, hogy yesokédollár. Persze semmit nem kell csinálni, picit baszkodnak a logokkal mert nagy számlához idő kell :-D

Ha meg engem hívnak, akkor úgyis a júzer akarja. 1-2 nagyobb cégnél voltak is fura megoldások. Simán egy nap, mire lekapcsoljuk, lakatoljuk a dolgokat. Aztán ha csak 1 órára kell műterhelés akkor az a következő nap. Valaki kitalálta, hogy havonta kellene, végül nem lett őszinte a mosolyuk, aztán első évet belesírták a telepítési díjba, utána már inkább helyi erő csinálgatta mert nagy tudomány nincs benne.

De jahh, némi ezrelékes szopószorzó van benne. Jártam úgy, hogy elment az egyik betáp karbantartás alatt és akkor konyult le egy mágneskapcsoló is a másik oldalon. Igaz ott nem pofáztak bele mindenféle hisztis Systemaxos vagy egyéb főnökök, akik nem bírnak válsághelyzetet kezelni és úgy páran elég hamar összeraktuk a dolgot fél szavakból is.

Legtöbb nyűg emberi hibás, nem indítják be, nincs benne üzemanyag, nem nyomnak fél fordulatokat a főtengelynek és kicsit hajlik/szorul, satöbbi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.