Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4518) Frawly válasza npera (#4498) üzenetére


Frawly
veterán

Sima 2,5 colos SSD-ből bármi jó bele, mert már mindegyik 7mm-es szabvány magasságú. A 860 EVO pl. jó választás, lehetőleg olyan helyen vegyed, ahol megadják rá az 5 év garit. De ha jól jönne az többlet tárhely, egy Kingston UV500 480 gigás is mehet bele, nem növöd ki olyan hamar, és azt is lehet jó áron 5 év garival kapni.

Viszont ne hülyéskedj, ne várj vele a csavarhúzókészlet miatt októberig. Lemész az 1 eurós boltba, vagy a kínai piacra, veszel egy filléres kínai csavarhúzókészletet, az elég hozzá. Meg ha már ott van, beszerzel valami normálisabb Arctic MX pasztát meg izopropil alkoholt, és nem csak kiporolod a gépet, de újra is pasztázod. Az Intel alapból a procira valami ótvar pasztát ken, ami semmit nem hűt, meg nehéz leudvarolni is, ezért kell hozzá az alkohol. A YouTube-on vannak videók, ahol lépésenként bemutatják, hogy hogyan kell szétszedni az egész gépet, meg a kijelzőt is. Újrapasztázáshoz teljesen szét kell kapni ripityára, a legutolsó csavarig. Arra figyelj, hogy mikor az illesztéseknél pattintod ki, ne törd el a műanyag pöcköket, és a csavarokat ne keverd össze, tedd kis tartókba, hogy mi hol volt.

Esetleg ha még M.o.-n vagy, és nem bízol a szerelési képességeidben, akkor rásózod ciciemberre vagy Jahnóra, és két kerti grillezés között megcsinálják neked. Ők szerintem ismerik ezeket az X-szériákat, mint a tenyerüket, lesz hozzá alkoholjuk és pasztájuk is. Nem hinném, hogy kihívás lenne bármelyiküknek a bővítés, kiporolás, újrapasztázás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.